Top seriale Netflix și HBO. Care sunt cele mai așteptate 7 filme în 2019

Top seriale Netflix și HBO. Care sunt cele mai așteptate 7 filme în 2019

top seriale 2019 netflix

Top seriale Netflix și HBO care urmează să fie difuzate în 2019

Se spune că oamenii se uită la TV sau pe net la seriale pentru că vor să vadă ceva ce lipsește din viața lor sau pur și simplu pentru divertisment.

În ziua de azi, multe dintre serialele de televiziune de top sunt ca și cum ați citi o carte bună. Dacă adăugați o distribuție bună, un joc de excepție al actorilor și o imagine deosebită, aveți ceva ce e mai mult decât divertisment.

Cei mai mulți consideră că Netflix este viitorul. Acest serviciu de streaming a făcut istorie prin faptul că a fost prima rețea care a avut mai multe nominalizări la Premiile Emmy decât HBO.

Iată cum arată un top 7 al celor mai așteptate seriale în 2019.

Top Seriale Netflix și HBO – 2019 – Locul 7
Titans

top seriale 2019 netflix 7

Serialul este inspirat din benzile desenate Teen Titans ale anilor ’80 și este preluat de Netflix, de la DC Universe sub titlul Supereroi în devenire.

Primul sezon a fost difuzat în toamna lui 2018 și ne arată povestea unor tineri care-și descoperă diverse puteri supranaturale cu care la început nu știu ce să facă.

Unul dintre ei este Dick, fostul partener al lui Batman. După ce ajung să se cunoască între ei, gravitează în jurul lui Raven, o fată jumătate om, jumătate diavol, care îi învață să-și controleze puterile și le oferă un scop justițiar pentru a le folosi.

Ce urmează să se mai întâmple cu tinerii supereroi în devenire vom vedea în al doilea sezon, așteptat în acest an, iar dacă acest serial este thriller, horror, ori ambele, fiecare să judece pentru el.

Top Seriale Netflix și HBO – Locul 6
Stranger things

top seriale 2019 netflix 6

În 2019 este așteptat sezonul 3, pe Netflix. Primele două au fost difuzate deja în 2017 și 2018.

Despre ce e vorba? Un băiat dispare de acasă în mod ciudat. Mama lui îl caută, la fel și poliția, dar fiecare are o altă părere despre dispariție. În timp ce poliția caută piste false, mama băiatului primește telefoane ciudate în care aude respirația fiului ei, știind astfel că trăiește, și e convinsă că a fost răpit de o entitate malefică.

După fiecare astfel de apel, telefonul efectiv face scurt și ia foc, femeia trebuind să-și cumpere de fiecare dată alt aparat. Cu toate că ea cooperează cu poliția, detectivul de caz e greu de convins să caute unde trebuie …

Data lansării sezonului 3 joi, 4 iulie 2019.

Top Seriale Netflix și HBO – Locul 5
Cartea pierdută a vrăjitoarelor/A Discovery of Witches

top seriale 2019 netflix 5

Sezonul întâi al acestui serial HBO a fost deja difuzat anul trecut.

Vrăjitoarele, vampirii și demonii trăiesc alături de oameni discreți față de adevărata lor identitate. Diana Bishop este ultima dintr-un anumit șir de vrăjitoare de sânge regal, dar nu știe cine este cu adevărat. Totuși adevărul trebuie să iasă la lumină, iar asta se întâmplă în somptuoasa și sobra bibliotecă a Universității Oxford.

Pentru ca lucrurile să se înrăutățească, Diana se îndrăgostește de Matthew Clairmont, un vampir care se oferă s-o ajute, iubind-o și el la rândul său. Însă iubirea dintre ei reprezintă încălcarea unor legi vechi care spun că membrii speciilor nu au voie să se căsătorească între ei sau să aibă relații de dragoste. Dar Diana nu se conformează…

Serialul, bazat pe trilogia All Souls a lui Deborah Harkness, se pare că va avea cel puțin încă două sezoane, deși în acest moment nu se știe când va fi lansat sezonul 2.


Top Seriale Netflix și HBO – Locul 4
Nightflyers

top seriale 2019 netflix 4

George R.R. Martin nu stă departe de publicul său, chiar dacă GOT a ajuns la final. Syfy a comandat serialul Nightflyers, bazat pe o antologie de nuvele și schițe ale autorului. Povestea se învârte în jurul unei echipe de oameni de știință care călătoresc în spațiu în căutarea unei forme de viață extraterestră. Nava lor, The Nightflyer, este cea mai avansată tehnologic care a fost construită vreodată.

Lucrurile se precipită când inteligența artificială a navei și un căpitanul invizibil par să conducă echipajul către un iminent pericol.

Serialul are lansarea pe Netflix , vineri 1 februarie.

Top Seriale Netflix și HBO – Locul 3
American Gods

top seriale 2019 netflix 3

Shadow este un om cu un anume trecut. Dar acum nu vrea altceva decât să trăiască o viață liniștită alături de soția sa și să nu se mai bage în bucluc. Toate sunt bune și frumoase până când va afla că ea a murit într-un accident teribil. Ia primul avion spre casă, pentru înmormântare, dar pe parcursul zborului se produce o furtună violentă care zguduie aeronava. În acele clipe, un tip ciudat care stă alături de el îl salută.

Omul se numește Miercuri și știe neverosimil de multe lucruri despre Shadow. Când îl avertizează că urmează turbulențe și mai violente, nimic nu va mai fi la fel.

Serialul este inspirat de un roman de Neil Gaiman și e un melanj de mitologie, fantasy și modernism.

Iubitorii genului au văzut primul sezon în 2017, cel de-al doilea urmând să fie lansat în acest an.

Top Seriale Netflix și HBO – Locul 2
Sabrina (The Chilling Adventures of…)

top seriale 2019 netflix 2

În 2018 a apărut sezonul întâi, prima parte, iar în 2019 este așteptată partea a doua, care va fi lansată în aprilie anul acesta. În mod surprinzător Sabrina a devenit  un serial foarte popular pentru că e o poveste cumva la limita dintre un fantasy bun și unul superficial.

Creatorul lui Riverdale, Roberto Aguirre-Sacasa o imaginează pe Sabrina Spellman (jucată de Kiernan Shipka) ca pe o fată care face parte dintr-o familie de vrăjitoare și trebuie, la a 16-a aniversare, să facă legământ de sânge cu diavolul că i se va dedica lui. Numai că Sabrina și alte puteri mistice care-i sunt alături, nu vrea să fie sclava întunericului.

Poveștile Sabrinei sunt inspirate de seria de benzi desenate produsă de Archie Comics aparținând aceluiași univers cu Riverdale.

Top Seriale Netflix și HBO 2019 – Locul 1
Game of Thrones

top seriale 2019 netflix 1

Cred că nu e o noutate pentru nimeni faptul că Urzeala tronurilor este cel mai așteptat serial al anului.

Însă, dacă despre celelalte sezoane s-a mai știut câte ceva, ba chiar despre penultimul s-au aflat multe detalii datorită scenariului apărut pe internet înainte de lansare, acum știm doar că primul episod al sezonului 8 va fi difuzat în aprilie.

Această secretomanie a lăsat loc internauților cu talent să-și imagineze propriile finaluri, din care unele mărturisesc că sunt extraordinar de bine făcute.

Articol de Oana Durican.

Top seriale Netflix și HBO. Care sunt cele mai așteptate 7 filme în 2019

Top seriale Netflix și HBO care urmează să fie difuzate în 2019 Se spune că oamenii se uită la TV sau pe

Summary
0 %
User Rating : 5 (1 votes)

Facebook Comments