Top 4 jocuri cu masini pentru smartphone

Top 4 jocuri cu masini pentru smartphone

Top 4 jocuri cu masini pentru smartphone

Jocurile de curse sunt printre cele mai populare dintre toate jocurile mobile. Este un gen extrem de competitiv si exista o multime de optiuni bune. Jocurile de curse au fost printre primele care au profitat de hardware-ul telefonului utilizand accelerometrul ca un fel de volan pentru a conduce masinile.

Exista si alte metode de control, dar intoarcerea telefonului este o componenta clasica de curse. Acesta este, de asemenea, unul dintre cele mai variate genuri, cu o selectie excelenta de optiuni gratuite si cu plata. Iata cele mai bune jocuri de curse pentru Android si iOS!

Asphalt 9: Legends si Asphalt Xtreme

Asphalt 9: Legends este cel mai recent joc de curse de la Gameloft si cel mai recent din populara franciza Asphalt. Dispune de o grafica excelenta, o mecanica solida si o tona de continut de redat. Aceasta include peste 800 de evenimente, evenimente saptamanale si lunare si actiuni PvP online.

De asemenea, ai pana la 50 de masini de deblocat, diverse upgrade-uri si multe altele. Strategia sa freemium este putin mai agresiva decat ne-am dori in mod normal. Cu toate acestea, in afara de asta, este un bun titlu de curse arcade, cu unele dintre cele mai bune grafice ale oricarui joc de curse. Asphalt 8: Airborne este inca actualizat activ, de asemenea, daca doriti un titlu mai matur. Intra pe acumulator original Samsung, pentru o baterie noua.

Beach Buggy Racing 2

Beach Buggy Racing 2 este foarte asemanator cu jocuri precum Mario Kart. Este un cursier de kart cu diverse abilitati speciale pentru a va oferi un avantaj. Jucatorii concureaza pe o varietate de piste intr-o varietate de locatii, fiecare cu propriile obstacole.

Jocul include 45 de power-up-uri, peste 40 de karturi de colectat, PvP online, diverse personalizari si cateva moduri de joc diferite. Ne-am dori sa aiba cateva functii tertiare, cum ar fi jocul offline si realizarile Jocuri Google Play. La urma urmei, acesta este un joc Vector Unit, aceeasi dezvoltatori ai seriei Riptide GP. Seria Riptide are astfel de caracteristici. In rest, este un joc bun.

CSR Racing 2

Seria CSR Racing este unul dintre cele mai populare jocuri de curse.. Veti cumpara masini, veti adauga upgrade-uri si apoi veti participa la curse. Dispune de un mod de campanie cu o multime de curse. De asemenea, vei putea sa faci curse online impotriva oamenilor, daca vrei. Exista o multime de masini de colectat, iar grafica este de fapt destul de buna. Este un bestseller in categoria jocurilor de curse. CSR Racing 2 este un joc freemium. Asta nu este un lucru rau, dar este ceva de care trebuie sa fii constient.

Dirt Trackin’ 2

Dirt Trackin’ 2 este continuarea unuia dintre cele mai excelente jocuri de curse de pe mobil. Continuarea este, de asemenea, destul de buna. Jocul include cinci clase de carti, un mod de cariera, carti personalizabile si cateva scheme de control diferite. In plus, se mandreste cu mecanici peste medie, dificultati diferite si comenzi personalizabile pentru jucator, impreuna cu multiplayer PvP.

Desigur, grafica nu este cea mai buna in comparatie cu majoritatea jocurilor de pe aceasta lista, dar sunt mai bune decat primul joc din serie. Cu toate acestea, nivelul de personalizare si continutul in sine compenseaza mai mult. Acesta este joc de curse premium ieftin, fara achizitii in aplicatie sau reclame.

Facebook Comments