Situatii in care iPhone X ajunge in service

Situatii in care iPhone X ajunge in service

Situatii in care iPhone X ajunge in service

Probabil ati aflat deja ca Apple a lansat noile dispozitive din seria iPhone 12, iar acestea sunt iPhone 12, iPhone 12 mini, iPhone 12 Pro si iPhone 12 Pro Max.

Acestea sunt dispozitive cu adevarat impresionante din toate punctele de vedere, insa cu siguranta nu toti fanii Aple si le permit, sau cel putin nu momentan.

Pentru fanii Apple care isi doresc un smartphone cu specificatii tehnice uimitoare, care poate sa functioneze mai bine decat multe telefoane Android mai noi, iPhone X reprezinta o optiune interesanta, chiar daca a fost lansat in anul 2017.

iPhone X este un smartphone care inca poate face fata celor mai pretentiosi utilizatori si cerintelor acestora. Este un smartphone care are un design minunat dupa cum bine stim cu totii, dar este un smartphone care poate avea probleme la fel ca orice alt smartphone.

Vom vedea care sunt cateva dintre situatiile in care aceste dispozitive pot ajunge in service, deci indiferent ca intentionati sa va alegeti un asemenea telefon sau ca deja detineti unul, merita sa cititi in continuare acest articol, pana la final.

  1. Inlocuire display iPhone X

Cea mai frecventa situatie in care un dispozitiv iPhone X ajunge in service, este aceea in care are nevoie de inlocuirea display-ului. Ceea ce multi utilizatori insa nu stiu, este ca in majoritatea cazurilor, aceasta problema ar putea fi evitata, daca utilizatorii si-ar proteja ecranul cu o folie de protectie din sticla si cu o husa.

In momentul in care discutam despre piese telefoane, trebuie adus in discutie faptul ca display-ul este cea mai sensibila piesa, astfel ca este usor de inteles de ce multe dispozitive iPhone X ajung in service cu o astfel de problema.

  1. Inlocuirea bateriei

Apoi, probabil nu la fel de multe dispozitive ajung in service pentru o inlocuire baterie iPhone X, insa cu siguranta si numarul acestor reparatii hardware este mare. De mentionat este faptul ca utilizatorii isi duc telefoanele in service atunci cand constata ca orice solutii au incercat pentru a salva bateria, aceasta se descarca totusi la fel de repede.

In aceste conditii, nu prea ramane alta solutie pentru acestia, decat sa mearga cu dispozitivele in service, si sa opteze pentru o inlocuire baterie iPhone X.

  1. iPhone X nu se incarca

Mai multi utilizatori s-au confruntat cu o astfel de problema odata cu trecerea timpului, si au cautat tot felul de solutii pentru remediera acesteia. Iata cum puteti sa procedati, pentru a remedia situatia:

  • Cu siguranta doriti sa va asigurati ca defectiunea nu apartine cablului de incarcare, incarcatorului cu cablu sau wireless, asa ca incepeti prin testarea acestuia cu un alt dispozitiv sau testati iPhone X cu un alt incarcator.
  • Daca aveti o carcasa pe iPhone X, scoateti-o si verificati daca acum incarcarea are succes, pentru a va asigura ca acest accesoriu nu interfereaza cu incarcarea intr-un fel.
  • Incercati sa resetati iPhone-ul X oprindu-l si pornindu-l din nou sau fortati-l sa reporneasca. Acest lucru poate rezolva cel putin temporar problemele de incarcare.
  • Daca problema persista, este indicat sa mergeti cu telefonul intr-un service gsm, pentru ca expertii in reparatii telefoane, sa remedieze problema.

Asadar, iata 3 exemple de situatii in care aceste dispozitive iPhone X, pot ajunge mai repede sau mai tarziu intr-un service gsm. Cu siguranta nu discutam despre probleme grave, insa tinand cont ca discutam despre un smartphone de la Apple, care are si un pret piperat dar si specificatii tehnice pe masura asteptarilor, pentru utilizatori nu este tocmai placut sa se confrunte cu o astfel de problema, mai ales daca acestia au avut grija intr-un mod exemplar de dispozitivele lor.

Facebook Comments