Sfaturi pentru remedierea problemelor iPhone XR

Sfaturi pentru remedierea problemelor iPhone XR

Sfaturi pentru remedierea problemelor iPhone XR

Stim cu totii ca Apple este unul dintre cei mai renumiti producatori de telefoane mobile inteligente de pe piata, iar modelul iPhone XR de la Apple, chiar daca a fost lansat de ceva timp pe piata, este inca unul dintre cele mai apreciate dispozitive iPhone.

Majoritatea utilizatorilor sunt incantati atat de designul acestor dispozitive, cat si de cat de bine functioneaza acestea. In ciuda acestui lucru insa, multi utilizatori au ajuns sa se confrunte cu unele probleme, iar in continuare vom discuta putin despre acest subiect.

Cum se remediaza problemele Wi-Fi iPhone XR

Mai multe persoane care detin dispozitive iPhone XR au probleme de conectare la Wi-Fi. Altii se plang de viteze lente. Daca iPhone-ul dvs. XR nu se poate conecta la Wi-Fi sau daca observati viteze mai mici decat in ​​mod normal, iata cateva lucruri de incercat:

Mai intai, asigurati-va ca rulati cea mai recenta versiune de iOS 13. Daca acest lucru nu ajuta, incercati sa comutati pentru a dezactiva, iar apoi pentru a activa din nou wifi, pentru a vedea daca acest lucru remediaza problema.

Daca niciunul dintre aceste lucruri nu functioneaza, verificati routerul si furnizorul de servicii de internet pentru a vedea daca exista o intrerupere a serviciului de internet.

Daca sunteti sigur ca nu exista o intrerupere in zona dvs., incercati sa deconectati routerul pentru un minut. Conectati din nou cablul de alimentare si incercati din nou. Daca conexiunea dvs. inca va creaza probleme, veti dori sa fortati iPhone-ul XR sa uite reteaua Wi-Fi care va creaza probleme. Iata cum puteti face acest lucru:

  • Accesati Setari.
  • Atingeti Wi-Fi.
  • Selectati conexiunea atingand „i” in cerc.
  • Atingeti Uita aceasta retea in partea de sus a ecranului.

Daca rulati cea mai recenta versiune de iOS 13 si vedeti viteze de descarcare mai mici decat cele normale, incercati sa resetati setarile de retea ale dispozitivului:

  • Accesati aplicatia Setari.
  • Atingeti General.
  • Atingeti Reseteaza.
  • Atingeti Resetare setari retea.

De asemenea, puteti incerca sa resetati setarile dispozitivului la valorile implicite din fabrica. Din acelasi ecran, veti putea sa atingeti Resetati toate setarile.

Cum sa remediati problemele de viata ale bateriei iPhone XR

Multi utilizatori de iPhone XR se bucura de o durata mare de viata a bateriei, dar unii utilizatori au parte de probleme, dat fiind faptul ca dispozitivele lor se descarca foarte repede.

Exista mai multe trucuri pe care le puteti incerca pentru a remedia problema, iar unul dintre acestea consta in utilizarea modului Low Power, pentru a economisi energie. Puteti de-asemenea sa va setati ecranul la un nivel redus de luminozitate, sau puteti opri functii precum wifi, bluetooth sau datele mobile cand nu aveti nevoie ca acestea sa fie activate.

Daca incepeti sa observati consumul extrem de mare al resurselor bateriei pe iPhone XR, incercati sa activati modul Avion. Modul Avion poate fi accesat prin intermediul aplicatiei Setari sau prin Centrul de control al dispozitivului.

Cand il porniti, acesta va va inchide Bluetooth-ul, datele celulare si Wi-Fi. Lasati-l sa actioneze putin si vedeti daca problema se remediaza. De-asemenea, daca va aflati intr-o zona in care exista un semnal slab, telefonul consuma mai multa energie.

Cand va aflati in aceste zone, incercati sa puneti telefonul in modul Avion pana cand va intoarceti intr-o zona cu un semnal bun.

Daca nici astfel nu se remediaza problema, cu siguranta trebuie sa mergeti cu telefonul in service, pentru ca mai mult ca sigur, va fi nevoie de o inlocuire a bateriei.

La service ajung si foarte multi utilizatori care au nevoie de o inlocuire display iPhone XR, insa in acest caz mai degraba putem vorbi despre o neglijenta a utilizatorilor, decat despre o problema a telefonului in sine.

 

Facebook Comments