Cele mai bune telefoane Samsung din 2020

Cele mai bune telefoane Samsung din 2020

Cele mai bune telefoane Samsung din 2020

Cu totii detinem un telefon mobil inteligent in clipa de fata, si trebuie sa recunoastem ca acest lucru este normal, daca stam sa luam in considerare cat de performante sunt aceste dispozitive, si in cat de multe scopuri putem sa le folosim.

Din acest motiv, cele mai multe persoane care cauta sa isi cumpere un smartphone, se orienteaza spre cei mai renuniti producatori de pe piata. Numarul 1 este in mod evident SAMSUNG, iar din acest motiv, vom discuta in continuare despre cele mai bune telefoane mobile Samsung ale anului 2020.

Cu siguranta merita sa cititi acest articol pana la final, pentru ca inca anul nu este gata, si aveti posibilitatea sa alegeti un asemenea model. Iata asadar pe scurt cateva informatii despre cele mai populare telefoane si totodata cele mai bune telefoane Samsung vandute anul acesta.

Samsung Galaxy Note 20 Ultra

Samsung Galaxy Note 20 Ultra este un dispozitiv care arata incredibil si care functioneaza incredibil. Acesta este un telefon rezistent la apa si praf (IP 68), are o camera foto principala de 108 MP Wide, 12 MP UltraWide si 12 MP Telephoto.

Dispozitivul dispune de rezolutie video 8K, are memoria interna (spatiul de stocare) de 512 MB, dispune de incarcator super fast de 25 W, si dispune de-asemenea si de functia Samsung Knox, care ofera cea mai buna securitate pentru software si hardware (pentru protectia in timp real a datelor).

Samsung Galaxy S20 Ultra

Samsung Galaxy S20 Ultra este de-asemenea un alt smartphone de top, de la cel mai renumit producator de pe piata. Dispozitivul dispune de specificatii tehnice impresionante cum ar fi camera foto de 108 – 48 – 12 MP. De-asemenea, este important de mentionat faptul ca acest dispozitiv dispune de rezolutie video UHD 8K.

Telefonul are un afisaj de 120 HZ, dispune de o baterie de 5000 mAh (foarte mare tinand cont de bateriile smartphone-urilor de pe piata). In plus, cu acest telefon se pot extrage chiar si cadre statice de 33 MP, si se poate mari dimensiunea imaginii de 100 de ori.

Samsung S20 Plus

Pentru cei care isi doresc un smartphone de la Samsung, de ultima generatie, in mod evident si acest model (S20 Plus) poate sa reprezinte o alegere foarte buna. Dispozitivul dispune de o camera foto de 64 MP, are de-asemenea camera foto frontala de 10 MP, video 8 K, zoom optic hibrdid 3X, si afisaj de 120 Hz.

Se poate vedea cum telefoanele amintite anterior au specificatii mai bune, dar cu siguranta acest lucru va fi reflectat in pretul pe care utilizatorul va trebui sa il suporte pentru a-si plati telefonul.

Samsung Galaxy S20

Un alt smartphone performant de la Samsung, este fara doar si poate, modelul Galaxy S20, care are camera foto frontala de 10 MP. Acesta dispune de afisajul Eye Care, dispune de protectie cu straturi multiple, si dispune de Space Zoom pentru a putea mari imaginea de 30 de ori.

Samsung Galaxy S10 Plus

Pentru cei care cauta un telefon din gama de varf de la Samsung, modelul Galaxy S10, desi nu este cel mai nu telefon, poate reprezenta alegerea buna. Acest dispozitivu are un ecran luminos care le ofera utilizatorilor posibilitatea de a vedea imaginile de pe ecran mai clar chiar si pe timpul zilei.

De-asemenea. Acest dispozitiv le ofera alaturi de difuzoarele stereo si Dolby Atoms utilizaorilor, o experienta cu adevarat emersiva. In plus, trebuie mentionat faptul ca acest telefon utilizeaza camera cu unghi ultra-larg cu scopul de a realiza poze cu adevarat uimitoare, cu un camp vizual de 123 grade. Practic, pozele facute cu acest telefon sunt de calitate cinematografica.

Facebook Comments