Sfaturi pentru a alege mobilierul camerei copiilor tai

Sfaturi pentru a alege mobilierul camerei copiilor tai

Sfaturi pentru a alege mobilierul camerei copiilor tai

Daca vrei sa incorporezi mobilier nou in camera copiilor tai, iti vom arata cateva idei si sfaturi pentru ca tu sa alegi mobilierul ideal.  Vezi aici mobila Top Mob Design.

Mobilierul este esential in toate dormitoarele. Pentru a alege mobilierul potrivit pentru camera copiilor dumneavoastra ar trebui sa ia in considerare varstele lor. Acest lucru va depinde de stilul de mobilier de care au nevoie, de dimensiunile, materialele si de numarul de obiecte pe care le detin.

Mobilierul din camera copiilor tai va fi ideal pentru depozitarea hainelor, obiectelor decorative si chiar pentru indeplinirea sarcinilor recreative. In cadrul acestora puteti alege paturi, birouri, scaune, mese si multe altele. Alege mobilierul care se potriveste cel mai bine nevoilor copiilor tai si se adapteaza la estetica dormitoarelor lor.

Mobilier ideal pentru camera copiilor dvs.

In functie de varsta copiilor tai, poti alege stilul de mobilier de care au nevoie. Aceasta va depinde si variaza considerabil daca aveti un copil, un copil mic sau un adolescent. Pentru ca au lucruri si nevoi foarte diferite. Mai jos iti vom spune cum sa selectezi mobilierul ideal pentru camera copiilor tai in functie de varsta lor.

Camera pentru sugari sau copii mici

Sugarii sau copiii foarte mici au nevoi foarte particulare si foarte diferite de cele ale adolescentilor. Din acest motiv, in ceea ce priveste mobilierul pe care il puteti alege, trebuie sa tineti cont mai intai de dimensiunile acestora.

Incorporeaza mobilier low-rise

In functie de spatiul pe care il ai in camera copiilor mici, poti aplica mobilierul dupa bunul plac. Ar trebui sa luati in considerare aplicarea mobilierului mic, scazut. In acest fel, atunci cand micutul tau incepe sa mearga, el va putea sa se apuce de ele. Acesta incorporeaza intr-un colt o mica masa rotunda sau patrata cu scaunele sale respective.

Mobilier cu suprafete rotunjite

Este esential si foarte recomandat sa incorporati mobilier cu suprafete moi, materiale prietenoase si varfuri rotunjite. Acesta din urma este cel mai important lucru. Incercati sa evitati orice mobilier cu margini ascutite sau varfuri periculoase. In acest fel, veti evita accidentele grave. Daca nu puteti obtine mobilier de acest stil, puteti incorpora la cele pe care le detineti deja, colturi de cauciuc.

Aplicati trunchiuri de lemn

Trunchiurile din lemn sau alte materiale vor fi esentiale pentru ca cei mici sa isi depoziteze jucariile. Puteti aplica mai multe sertare intr-un colt al camerei copiilor dvs. Reciclarea sertarelor din lemn, vopsirea lor si decorarea lor dupa gust este, de asemenea, o alternativa excelenta. In plus, daca le vopsiti in culori vibrante sau in tonuri pastelate, acestea vor fi foarte frumoase in dormitorul copilului.

Paturi maritime

Paturile in stil marinar sunt ideale pentru camerele pentru copii de varsta mijlocie. Asigurati-va ca nu sunt de o inaltime mare si ca au bare de siguranta. Pe de alta parte, exista modele de paturi cu scari si in partea inferioara o mica piesa de mobilier ca birou.

In plus, exista in prezent o mare varietate de mobilier pe piata care incearca sa rezolve mai multe nevoi in aceeasi structura. Puteti gasi paturi cu mobilier in stil birou incorporat in aceeasi structura.

Sfaturi pentru interioare moderne

Ai putea avea o gradina interioara? Aceasta este o intrebare care merita pusa, deoarece gradinile interioare sunt extrem de populare in casele moderne chiar acum. Ai nevoie doar de un mic segment de spatiu, cum ar fi sub scari, si poti face o mare declaratie contemporana.

O parte vitala a oricarei case, bucataria ta isi doreste in mod natural sa fie moderna si de ultima generatie! Aparatele din metal periat si tonurile industriale functioneaza bine pentru a crea un aspect contemporan si functional.

Daca aveti un balcon sau un spatiu in aer liber, o terasa bine gandita va servi ca un loc suplimentar de adunare si va fi o modalitate minunata de a va pune stampila pe o alta „camera”.

Trebuie doar sa va odihniti in dormitor, asa ca de ce sa aglomerati spatiul cu mobilier si televizoare straine? Pastrati-l simplu, pentru o estetica moderna si functionala.

O baie mica nu trebuie sa fie una plictisitoare, mai ales daca incerci sa surprinzi o estetica moderna. Placile vibrante si betonul lustruit sunt cei mai buni prieteni si credem ca veti fi de acord ca arata uimitor aici!

Casele moderne devin din ce in ce mai deschise, in special cele mici, deoarece este o modalitate excelenta de a face o casa sa se simta mult mai mare, fara a adauga extensii.

In casele mici si moderne, tehnicile inteligente sunt folosite pentru a crea iluzia de spatiu si aerisire.

Decorul modern si accesoriile sunt concepute special pentru a nu atrage atentia (spre deosebire de stilurile clasice sau traditionale). Astfel, este stilul perfect daca tintiti pentru un aspect elegant, dar si subtil.

Se dovedeste ca casele moderne sunt cel mai usor de decorat, chiar daca sunt mici. Acest lucru se datoreaza atractivitatii masive a stilului de design modern, ceea ce inseamna ca nu va trebui sa cautati mult sau mult inainte de a gasi decorul modern ideal pentru casa dvs.

Uneori vrei ca casa ta sa atraga atentia prin culori indraznete si modele atragatoare. Si in aceste cazuri, decorul modern nu te va ajuta prea mult.   Stilul modern de design nu se potriveste fiecarei case, ceea ce inseamna ca ati putea sa va pregatiti pentru un aspect nepotrivit daca adaugati, de exemplu, un decor modern pentru casa in stil clasic.

 

Facebook Comments