Repatrierea decedatilor din Germania

Repatrierea decedatilor din Germania

Repatrierea decedatilor din Germania

Nu mai este pentru nimeni un secret faptul ca o multime de cetateni romani aleg sa paraseasca tara in fiecare an, pentru a se stabili in strainatate unde pot avea un trai mult mai bun.

Una dintre tarile preferate ale romanilor este Germania, o tara care nu se afla foarte departe de Romania (in comparatie cu tari precum Spania, Portugalia, Anglia sau tarile din nodrul Europei).

Daca va intrebati de ce Germania este una dintre cele mai apreciate tari de catre romani, si de ce multi dintre acestia isi doresc sa munceasca si sa traiasca in aceasta tara, puteti afla mai multe informatii in randurile care urmeaza.

Climat

Apreciati peisajele verde-smarald? Sau poate, va bucurati de drumetii in padurile curate, intr-o zi racoroasa? Daca da, veti vedea ca climatul mai rece – si uneori umed al Germaniei este potrivit pentru astfel de activitati.

Nivelul de trai

Costurile alimentare ale Germaniei sunt rezonabile. Intrucat tara are o varietate de lanturi alimentare din care sa aleaga, preturile la produsele alimentare sunt competitive. Taxa pe valoarea adaugata standard (TVA) din Germania este mai mica decat pentru alte tari din UE, precum Franta (20%), Spania (21%), Italia (22%), Portugalia (23%) si Grecia (24%). De asemenea, drumurile germane difera de o mare parte a Europei. Lipsa drumurilor cu taxa permite o experienta de conducere mai lina.

osturile locuintei pot fi foarte scumpe in Germania, in special in orasele importante precum Stuttgart, Munchen si Frankfurt. Cu toate acestea, unele orase, cum ar fi Berlinul, au urmarit recent cresterea chiriilor prin adoptarea de masuri de control a rentei. In plus, chiar daca sunt destul de mari costurile chiriilor, in Germania fiecare castiga suficient de multi bani pentru a-si permite o chirie decenta.

Siguranta si securitate

Indicele global al pacii evalueaza 163 de tari la nivelul lor global de pace. In 2019, a numit Germania ca fiind cea de-a 22-a cea mai pasnica tara din lume. Germania are una dintre cele mai mari rate de detinere a armelor din lume, dar are, de asemenea, unele dintre cele mai stricte legi de arma din lume. Pentru a obtine o arma, germanii sunt obligati sa obtina o licenta, sa faca obiectul unor verificari de fond si sa faca un test.

Ingrijire medicala

Asistenta medicala este semnificativ mai mica decat in ​​SUA sau in alte tari super dezvoltate ale lumii. Medicamentele pe baza de reteta costa mai putin decat in alte tari (chiar si din Europa), iar atunci cand solicitati ingrijiri medicale, veti constata ca o serie de furnizori de servicii medicale vorbesc limba engleza foarte bine, deci va veti intelege cu ei daca nu vorbiti germana.

Germania are un sistem universal de asistenta medicala platitor. Sistemul tarii este adesea recunoscut drept unul dintre cele mai bune din lume.

Calitatea vietii

Germania este o tara extrem de dezvoltata, curata si ordonata. Lucrurile merg la timp, exista un respect pentru mediu si infrastructura tarii este buna. Orasele sunt in general plimbabile si va puteti deplasa cu usurinta folosind reteaua de tranzit in masa bine organizata a tarii. Tara are o populatie educata.

Dupa cum se poate vedea in randurile de mai sus, traiul in Germania vine la pachet cu o multime de beneficii, asa ca este firesc ca romanii sa isi doreasca sa se stabileasca in aceasta tara.

Cei mai multi dintre acestia, au reusit sa isi gaseasca joburi bine platite si sa duca o viata fara griji pe teritoriul Germaniei. Exista insa si cazuri triste ale romanilor care nu isi gasesc de lucru in aceasta tara.

Cazurile si mai triste sunt ale romanilor care si-au pierdut viata in Germania, iar familiile indoliate au ales sa-i repatrieze. Probabil va intrebati de ce in acest caz, s-a optat pentru repatriere.

Ei bine, costurile inmormantarii in Germania se pot apropia de 5000 de euro, sau pot chiar sa si depaseasca aceasta suma, mai ales in marile orase ale tarii.

Un serviciu de repatriere decedati Germania costa mai putini bani si decat o inmormantare in Germania si decat o incinerare in aceasta tara. In aceste conditii, este logic faptul ca familiile indoliate au ales aproape de fiecare data sa isi repatrieze decedatii.

In plus, alegand sa isi repatrieze decedatii, i-au inmormantat in localitatile natale, iar astfel ii pot vizita la cimitir din cand in cand.

Cat despre repatrierea decedatilor din Germania, trebuie facuta precizare ca firma care se ocuapa de astfel de servicii funerare, nu doar efectueaza transportul, ci se ocupa de absolut tot (obtinerea documentelor care sunt obligatorii pentru a efectua transportul funerar international, pregatirea trulului neinsufletit si apo efectuarea transportului).

Practic, familia greu incercata nu trebuie sa faca altceva decat sa astepte acasa si sa se pregateasca sa isi ingroape membrul decedat, pentru ca de toate celelalte formalitati si de transport, se ocupa firma care presteaza servicii de repatriere decedati Germania.

Facebook Comments