Modele de genti de dama din piele in tendintele anului 2017

Modele de genti de dama din piele in tendintele anului 2017

genti dama totuldinpiele

Genti de dama din piele mereu in trend

Geanta unei doamne este cea mai buna prietena pe care aceasta o poate avea. Acolo isi poate depozita tot ceea ce are nevoie, iar de cele mai multe ori femeia foloseste fiecare spatiu al gentii. Cunoasteti momentul in care, avand nevoie de ceva, barbatul isi roaga sotia sa caute in geanta, iar aceasta incepe sa scoata de acolo diverse lucruri, pana cand la un moment dat, gaseste, insa sotul surprins de ceea ce a scos din geanta ramane cu gura cascata. Nu, nu este o scena din film, orice femeie stie ca trebuie sa aiba in geanta o varietate de lucruri pentru ca: Nu se stie niciodata cand ai nevoie de ele!”.

Dar geanta nu mai reprezinta de mult un simplu loc de depozitare, astazi aceasta joaca un rol foarte important in garderoba feminina. Si, ca orice lucru durabil, geanta aleasa trebuie sa fie din piele si trebuie sa se regasesca in dressing-ul feminin intr-un numar cat mai mare.

In functie de trendurile noi care apar, geanta de dama din piele este asortata tinutei in moduri diferite. Reprezentantele sexului frumos sunt cele mai mari fane ale modei si in functie de ce spun designeri isi realizeaza garderoba in fiecare sezon, facandu-si noi achizitii.

Data viitoare cand mergeti la shopping, pe langa pantofi, fuste sau pantaloni, trebuie sa va achizitionati unul dintre modelele de genti de dama din piele care au aparut.

Modelele sezonului de genti de dama din piele

Desi moda este circulara, varietatea de modele de genti care apar in fiecare sezon ne indeamna sa ne imbogatim garderoba. Cel mai important lucru de care trebuie sa tineti cont atunci cand cumparati o geanta este materialul din care este confectionata aceasta. Un material care nu se va demoda niciodata este pielea naturala, astfel veti fi mereu in trend.

Iata cele mai frumoase modele de genti ale acestui sezon:

Genti din piele de reptila, acestea sunt vedetele sezonului datorita elegantei pe care o ofera oricarei tinute

Genti in forma de trapez, sunt acele genti foarte incapatoare si foarte utile pentru orice femeie, iar forma sa este inedita

Genti cu franjuri. Pentru realizarea unei tinute chic, si cool in acelasi timp, geanta de dama din piele cu franjuri este variata perfecta

Aceste modele de genti se afla in topul creatiilor designer-ilor. Indrazniti sa fiti la moda cu una dintre aceste genti de dama din piele.

Pentru evenimentele importante alegeti o geanta de dama din piele eleganta

Pentru un eveniment important doamnele isi pregatesc din timp tinuta. Detaliile sunt cele mai importante in realizarea unui outfit de seara, din acestea fac parte si gentiile de dama din piele.

De-a lungul timpului geanta eleganta din piele si-a schimbat forma ajungand la dimensiuni foarte mici. Pentru o tinuta elegata trebuie sa alegeti o geanta plic sau clutch, pentru ca sunt cele mai potrivite unui outfit elegant si pentru ca va reusi sa armonizeze perfect tinuta. Acesta va fi modul prin care veti iesi in evidenta, starnind invidii. Printr-o simpla gentuta de dama din piele veti reusi sa fiti personajul principal al serii!

Sursa: calificativ.ro

Facebook Comments