Piscina Acesibila la Pret

Se poate construi o piscina de lux la un pret mic?

 

Daca in urma cu ceva timp, piscina era considerata un lux, accesibil doar persoanelor cu o stare financiara foarte buna, in ziua de azi, aproape oricine se poate bucura de un astfel de confort, chiar in propria curte. Nu cred ca mai exista cineva care sa nu-si doreasca o mica oaza in care sa se racoreasca si sa se relaxeze, mai ales in zilele toride de vara.

Am observat in ultimii ani, ca oamenii dupa ce isi intemeiaza o familie, aleg sa locuiasca la casa, cu o gradina frumoasa, plina de flori si pomi fructiferi. Dorinta de a respira aer curat si a creste copiii intr-un mediu sanatos a devenit din ce in ce mai intensa pentru cei care s-au saturat sa locuiasca si sa-si petreaca timpul liber intr-un apartament.

Foarte multe familii care s-au hotarat sa faca acest pas si sa isi cumpere sau sa construiasca o casa isi doresc ca in micutul lor colt de rai sa se bucure si de o piscina. In ziua de azi acest vis se poate transforma mult mai usor in realitate.

Multi oameni evita mersul la bazin din  fel de fel de motive. Unele persoane poate sunt usor pudice, altele poate ca nu se simt confortabil in locuri aglomerate si isi doresc mai multa intimitate, altii poate se tem sa nu contacteze diferite boli de piele.

Pentru toate aceste persoane singura solutie ar fi sa isi construiasca propria piscina. Daca si tu faci parte din aceasta categorie de oameni, atunci afla ca investitia merita cu desavarsire tot efortul. In primul rand, te poti bucura oricand de un inot, fara sa mai fii nevoit sa te urci in masina si sa pleci la cel mai apropiat bazin, unde nici macar nu esti multumit de conditiile oferite.

Daca te-ai decis sa faci acest pas, atunci ar trebui sa tii cont si de cateva aspecte legate de constructia unei piscine de vis!

 

Calculeaza bugetul!

Pretul variaza in functie de marimea piscinei si materialul din care este construita. Poti achizitiona o piscina la un pret accesibil, fara sa fii nevoit sa faci rabat la calitate!

 

Alege locul potrivit!

Calculeaza cu exactitate care este spatiul disponibil si tine cont ca suprafata piscinei sa nu fie umbrita.

 

Gandeste-te ce structura va avea!

Daca doresti sa faci o investitie pe termen lung atunci poti opta pentru o piscina din beton Isoblok sau pentru o piscina cu structura metalica, fiecare cu avantajele ei.

 

Forma si adancimea!

Cele mai intalnite piscine sunt cele dreptunghiulare, patrate sau rotunde. Dar imaginatia nu are limite! Adancimea acestora difera de la caz la caz. Daca optezi pentru o piscina cu pereti metalici, adancimea este de obicei standard si poate ajunge pana 1,5 m. Daca optezi pentru o piscina din beton Isoblok, atunci esti liber sa alegi ce forma, marime sau adancime doresti!

 

Intretinere

Piscina trebuie controlata periodic pentru a verifica daca indeplineste parametrii normali de functionare. Apa trebuie tratata pentru a evita instalarea bacteriilor daunatoare organismului. In functie de buget, poti opta pentru un sistem de filtrare a apei manual sau automatizat!

Facebook Comments