mesaje 8 martie ziua femeii

An de an, pe 8 Martie, odată cu venirea primăverii, tot mapamondul sărbătorește cea mai importantă ființă din viața noastră, Femeia.
Mamele, soțiile, iubitele, surorile, colegele, profesoarele, soacrele sunt centrul Universului pe data de 8 Martie.

Dacă ești în pană de inspirație, am selectat pentru tine o colecție cu cele mai frumoase felicitări și mesaje de 8 martie – Ziua Internațională a Femeii:

Mesaje de 8 Martie pentru mame:

 1. Știu că nu ți-am arătat mereu cât apreciez ceea ce faci pentru mine. Îți mulțumesc că exist – ție îți datorez omul care sunt astăzi, datorită ție sunt un om mai bun. Tu m-ai învățat să mă respect și să-i respect pe alții, tu ești cea care m-a învățat toleranța, care m-a ascultat întotdeauna, ai stat mereu lângă mine.
 2. Mamă, ești singura persoană care va avea întotdeauna încredere mine, care va fi întotdeauna lângă mine, care mă va iubi întotdeauna. Îți mulțumesc!
 3. Îți sunt recunoscătoare pentru că m-ai iubit necondiționat, că ai avut grijă de mine. Îți sunt recunoscătoare pentru că îți pasă de viața mea, pentru încurajările când lucrurile merg rău. Îți urez o zi plină de voie bună și sper ca dragostea mea să îți umple viața la fel cum dragostea pe care mi-ai purtat-o a umplut-o pe a mea.
 4. Ziua de 8 Martie îmi oferă prilejul potrivit pentru a-ți spune cât de mult însemni pentru mine. Vreau să-ți mulțumesc pentru tot ceea ce am învățat de la tine: cum să dăruiesc necondiționat, cum să am încrede în mine. Te iubesc, mămica mea!
 5. Un gând mărunt pentru iubirea imensă pe care ţi-o port. LA MULŢI ANI! Fie ca ziua de 8 Martie să-ţi aducă toată lumea la picioare, zâmbetul pe buze și toată fericirea de pe pământ. Eşti unică, eşti primăvara mea însorită!
 6. Îţi mulțumesc că m-ai iubit şi m-ai învăţat să iubesc şi pe ceilalţi, dar mai ales pe tine. La mulţi ani, mami!
 7. Dacă viaţa ta ar depinde de dragostea pe care ţi-o port, ai fi nemuritoare. La mulţi ani, mamă!
 8. Poate că pentru lume tu ești numai o persoană, dar pentru anumite persoane tu ești întreaga lume!
 9. Tu, mămico dragă, ne îndrumi pașii și ne sprijini să mergem pe drumul drept. Noi îți mulțumim și te iubim. La mulți ani!
 10. Precum sunt florile gingașe, soarele luminos, apele limpezi și izvoarele cristaline, așa să fii tu, mămică dragă, bună, înțeleaptă și frumoasă! La Mulți Ani!
 11. Mamă – cel dintâi cuvânt, cel mai dulce zâmbet, cel mai sincer suflet, cel din urmă vis. Cea mai dulce voce, cea mai grea durere, cea mai mândră floare, cea mai scumpă carte.
 12. Mama – lacrima târzie, veșnică icoană, înger de-nălțare, candelă aprinsă! Candela a vieții, care nu se stinge, care luminează și pe veci veghează!”
 13. „Mamă! Ce cuvânt simplu…ce semnificație mirifică…Mama e cea care îți dă viață,te învață primii pașii în viață,primele cuvinte…ea te învață tot ce e important în viața ta!Prețuiți-o până o mai aveți!Mama e îngerul nostru păzitor. La munți ani.
 14. Pentru mama mea, pentru prietenul meu cel mai bun, pentru îngerul meu. La Mulți Ani!
 15. Mamele își țin copiii de mână pentru o scurtă perioadă de timp, dar inimile lor le păstrează pentru totdeauna.
 16. Mulțumesc mamă pentru dragostea ta, pentru ceea ce m-ai învățat, pentru că m-ai încurajat și m-ai ajutat să devin omul de astăzi.
 17. Nu o să pot să te răsplătesc vreodată pentru dragostea ta și pentru grija care mi-ai purtat-o.
 18. Fie ca ziua ta să fie la specială, pe cât ești tu de specială mamă. Primește în dar urarea ce vine din suflet. La mulți ani de Ziua Mamei!
 19. Tu ești lipiciul ce ne ține mereu împreună. La mulți ani, mamă!
 20. Nici o influență nu e la fel de puternică precum cea a mamei. La mulți ani, mamă!
 21. Ești o binecuvântare pentru mulți oameni, dar eu sunt recunoscătoare pentru faptul că ești mama mea.
 22. Unul dintre cei mai minunați prieteni pe care îi am se întâmplă să fie și una dintre cele mai minunate mame de pe planetă. La mulți ani, mamă!
 23. Pentru cea mai bună mamă din lume. Tu îmi aduci zâmbetul pe buze, îmi luminezi ziua și dai sens vieții mele. Nu-mi pot imagina o zi fără zâmbetul tău. La mulți ani, mamă!
 24. La mulți ani, mamă! Ești cea mai specială și mai importantă femeie din viața mea, acum și pentru totdeauna. Te iubesc mult.
 25. Lumea fără tine este un loc gol. Tu îmi oferi bucurie, dragoste și spriijin. Sunt fericită să am cea mai bună mamă din lume.
 26. Pentru cea mai bună mamă din întreg Universul. La mulți ani, mamă! Meriți toată dragostea, grija și sprijinul pe care mi le-ai oferit în fiecare zi a vieții mele. Te iubesc!
 27. Ai fost mereu alături de mine de-a lungul timpului. Nu aș putea avea o mamă mai bună. La mulți ani!
 28. La mulți ani, mamă! Nu spun destul de mult, dar îți mulțumesc pentru tot ceea ce ai făcut pentru mine și faci în continuare.
 29. Tu m-ai învățat să fac primii pași, să scriu și să citesc, să merg cu bicicleta și încă un milion de alte lucruri. Îți mulțumesc din suflet pentru toate acestea. Să ai parte de o zi după placul inimii.
 30. O altă femeie frumoasă a spus cândva că „nu ești niciodată singură cu gândurile tale după ce ajungi mamă. Orice mamă trebuie să gândească de două ori, o dată pentru ea și o dată pentru copilul ei” – Sophia Loren. Îți mulțumesc că ai gândit la dublu de milioane de ori.
 31. Pot să-ți ofer flori sau să-ți dau cadouri, dar nimic în această lume nu poate să arate cât de multă dragoste port în suflet pentru tine. La mulți ani, mamă!
 32. M-ai făcut să zâmbesc de fiecare dată după ce am plâns și te-ai bucurat de fiecare dată alături de mine. Îți mulțumesc pentru asta și pentru încă un milion de motive. Te iubesc mamă.
 33. Nu există suficiente îmbrățisări în lume și nici suficienți pupici care să arate cât de mult te iubesc mamă. La mulți ani!
 34. Ai fost mereu alături de mine când mi-a fost rău sau când am avut un vis urât, chiar și atunci când am avut nevoie de ajutor la teme. Și acum mă faci să mă simt iubită și importantă chiar dacă ai alte un milion de lucruri de făcut. La mulți ani, mamă! Îți mulțumesc din suflet pentru tot.

Mesaje de 8 Martie pentru soții:

35. Pentru o ființă unică și minunată care îmi luminează viața cu un singur surâs! Soarta să-ți dăruiască un curcubeu la fiecare furtună, un zâmbet la fiecare lacrimă, sănătate, împliniri și fericire! La muți ani draga mea soție!

36. Azi uita cine ești și trezește-te la viață o dată cu natura. Fii un fluture zglobiu și așează-te pe prima floare a purității. Ziua să-ți fie mai senină ca infinitul. La mulți ani, floare a primăverii.

37. Îți doresc să primești atâtea flori încât să-ți faci grădină. Atâtea felicitări încât să ai vorbe bune pentru tot anul… Atâta dragoste încât chiar dacă ai da înapoi la fiecare, tot ți-ar mai rămâne…

38. Sunt cel mai fericit bărbat, am trecut împreună prin bune și rele, nu trebuie să-ți dau mesaje pompoase de 8 Martie pentru că toată lumea știe că tu ești minunea vieții mele.

39. Te port oriunde în gândurile mele și te simt chiar dacă ești departe de mine!”

40. De 8 martie, ziua femeii, îți urez o primăvară frumoasă, cu soare, fericire și toată dragostea prinsă într-un frumos buchet de ghiocei ce vestesc venirea unei noi primăveri!

41.  Îţi urez o zi a femeii în care să te bucuri de fiecare rază de soare, de fiecare pată de verdeaţă şi… de dragostea mea necondiţionată. La mulţi ani, de Ziua Femeii!

42. Azi uită cine eşti şi trezeşte-te la viaţa o dată cu natura. Fii un fluture zglobiu şi aşează-te pe prima floare a purităţii. Ziua să-ţi fie mai senină ca infinitul. La mulţi ani, floare a primăverii.Te iubesc’!

43. Îţi doresc ca aceste zile de primăvară şi răsăritul soarelui să-ţi aducă peste zi împlinirea viselor, alături de tot ceea ce poate fi mai pur, mai sincer, mai curat… te iubesc!

Mesaje de 8 Martie pentru iubite:

44. Când mă uit afară, văd doar vânt și ploi. Când mă uit la cer, e mereu înnorat și cenușiu. Dar când mă uit la tine știu că va veni timp frumos, pentru că tu ești soarele și primăvara mea.

45. Îți doresc ca aceste zile de primăvară și răsăritul soarelui să-ți aducă peste zi împlinirea viselor alături de tot ceea ce poate fi: mai pur, mai sincer, mai curat… te iubesc!

46. Dacă vezi că soarele-ți râde prin păr, dacă simți miros de ghiocei, dacă auzi ciripit de păsărele, atunci înseamnă că trăiești o nouă primăvară…

47. Iubita mea este cea mai bună şi frumoasă din lume. Te iubesc, primăvara mea!

Mesaje de 8 Martie pentru colege:

48. De 8 martie îți urăm o primăvară frumoasă, cu soare, fericire și toată dragostea noastră prinsă într-un frumos buchet de ghiocei ce vestesc venirea unei noi primăveri!

49. Un gând curat și senin că primăvara pentru veșnicia ei!

50. Primăvara… anotimpul renașterii, al trezirii la viață, face acum de ziua aceasta de 8 Martie, ziua cea mai plină de feminitate, zâmbete, și căldura sufletească!

51. Fie că toate împlinirile frumoase, sănătatea și spiritul acestei zile să te însoțească pretutindeni. Fie ca primăvara iubirii să îți inunde sufletul cu bucurie și cu parfumul tuturor florilor sale. Îți doresc un 8 Martie cât mai frumos.

Mesaje de 8 Martie pentru profesoare:

52. Această zi este o ocazie deosebită să vă aducem cele mai sincere și frumoase urări de bine, sănătate, prosperitate dumnevoastră care sunteți atât de drag pentru fiecare dintre noi. 8 MARTIE, fericit!

53. Doamna profesoară să aveți parte de toată căldura omenirii, un ocean de sănătate și toate florile lumii adunate în cel mai frumos buchet de 8 Martie!

54. O mie de flori și tot atâtea gânduri bune pentru o persoană deosebită. Vă doresc o zi specială, la fel ca dumneavoastră.

Mesaje de 8 Martie pentru soacră:

55. La mulți ani! Vă doresc să aveți în suflet minunatele culori ale primăverii de care să vă bucurați!

56. De 8 Martie, gânduri curate împletite din iubire, alături de un sincer „La mulți ani”, celei mai grozave soacre!

57. Mi-ai adus bucuria de a avea două mame. Una aici, aproape, și una ceva mai departe. Îți mulțumesc pentru că m-ai primit și adoptat cu atâta căldură, bucurie și mândrie. La mulți ani de 8 Martie, mamă soacră!

58. Te admir din toată inima pentru cine ești, pentru eleganța ta, pentru calmul tău, pentru frumusețe, pentru generozitate, pentru delicatețe… Iartă-mă pentru toate momentele în care uit să-ți arăt asta.  Îți mulțumesc! Sunt recunoscătoare că ești în viața mea! La mulți ani frumoși, luminoși, plini de iubire!

Dacă și tu ai un mesaj deosebit pentru 8 Martie – Ziua Femeii, îl poți face cunoscut printr-un comentariu la acest articol.

Facebook Comments