Ce este Broken Link Checker de la Ahrefs?

Ce este Broken Link Checker de la Ahrefs?

Ahrefs Group Buy 7

Broken Link Checker este termenul umbrelă pentru un set de instrumente și rapoarte în cadrul site – ului Ahrefs ‘ Site Explorer. Broken Link Checker vă va ajuta să creați un profil de backlink mai puternic doar prin „fixarea web”.


Pentru a obține cel mai bun preț pentru acest tool, puteți opta pentru Ahrefs group buy, iar la Seoaccounts.net veți descoperi pe lângă acest tool, atât tot ceea ce oferă Ahrefs, și veți avea acces la o mulțime de alte site-uri și instrumente pentru doar 59.99$ cost lunar.


Revenind la Link Checker de la Ahrefs, utilizați-l pentru a găsi rapid link-uri rupte de intrare și de ieșire pe site-uri relevante și transformați-le în backlink de calitate. Nu veți mai avea nevoie de o grămadă de pluginuri, extensii de browser și servicii web pentru campaniile dvs. de construire a legăturilor nefuncționale, în cazul în care vă veți îndrepta atenția spre Broken Link Checker.


Susținut de cea mai mare bază de date cu backlink live și o viteză extraordinară de crawling a AhrefsBot, este un instrument perfect pentru a obține informații despre backlink-urile rupte de pe web într-un singur loc. Acesta actualizează indicele de backlink la fiecare 15 minute pentru a vă asigura că obțineți întotdeauna date despre link-ul rupt actualizat. Găsirea oportunităților puternice de backlink este foarte ușor cu acest instrument.


Descoperiți backlink-uri către paginile de conținut „lipsite” de concurenții dvs.


O legătură care duce la o pagină de eroare 404 se numește o „legătură nefuncțională” (cunoscută și sub denumirea de „link-ul mort”). Cea mai eficientă modalitate de a găsi oportunități de construire a link-urilor de calitate necorespunzătoare este să obțineți o listă cu 404 de pagini de conținut ale concurentului dvs., și să sugerați propriul dvs. conținut ca o „remediere”. Doar conectați site-ul rivalului dvs. în Ahrefs Site Explorer, accesați raportul „Best by links” și aplicați filtrul „404 not found” în „Codurile HTTP”.


Veți vedea o listă a paginilor „lipsă” ale site-ului împreună cu numărul de domenii care fac trimitere la pagini care încă le leagă la acestea. Paginile cu eroarea 404, cu cel mai mare număr de backlink sunt cele mai atractive pentru construirea link-urilor rupte. Pentru a depăși un backlink rupt, mergeți pe Arhiva.org, verificați ce a fost pe o pagină „moartă” și vedeți dacă aveți ceva de oferit ca înlocuitor pe propriul dvs. site web.


Alternativ, când Archive.org nu vă poate ajuta, puteți ghici ce anume se află pe pagina respectivă din textul de ancorare și textul care îl înconjoară. Le puteți vedea direct în instrumentul de la Ahrefs. Apoi, contactați un webmaster sau editor și sugerați un link către conținutul dvs. ca o soluție fixă. Veți vedea lista completă a paginilor web care se leagă de o pagină „moartă” pe măsură ce faceți clic pe un număr din coloana „Dofollow”.

Găsiți link-uri de ieșire rupte pe site-uri relevante


Dacă știți un site pe care doriți să-l primiți, trimiteți-l în Ahrefs Site Explorer și accesați raportul „Broken Links” din secțiunea „Legături externe”. Veți vedea toate paginile cu link-uri rupte expediate pe care le are acest site.


Sortați-le prin URL-ul de rating pentru a viza oportunități de backlink de la cele mai puternice pagini, ajungeți la și oferiți-vă conținutul ca înlocuitor. O abordare mai avansată va include analiza loturilor acestor adrese URL în Ahrefs Site Explorer pentru a găsi pagini cu cel mai mare număr de backlink. Depășirea legăturilor rupte din aceste pagini va aduce conținutului maxim „suc de legătură”.

Păstrați site-ul dvs. curat de la link-uri rupte și backlink-uri


Găsirea și fixarea backlink-urilor rupte pe site-ul dvs. este probabil cea mai ușoară cale de a obține „suc de legătură”. De fapt, aceste backlink-uri sunt deja ale tale, dar nu ajută la rangul tău de conținut.
Pur și simplu puneți adresa URL a site-ului dvs. în Ahrefs Site Explorer, mergeți la raportul „Best by links” și aplicați filtrul „404 not found” în „Codurile HTTP”. Alternativ, puteți utiliza raportul „Broken” în secțiunea „Backlink” pentru a vedea cele mai puternice backlink rupte ale site-ului dvs. Web.


Export link-uri rupte și backlink


În cazul în care aveți nevoie să stocați, să utilizați și să analizați date defecte și date sparte în afara Ahrefs, puteți să le exportați într-un fișier CSV cu doar două clicuri.

Facebook Comments