MASAJ NURU: Ce este? Beneficii si definitie

MASAJ NURU: Ce este? Beneficii si definitie

MASAJ NURU: Ce este? Beneficii si definitie

Masajul nuru este un masaj senzual sau erotic, foarte popular si practicat mai ales de cupluri, care isi doresc sa poata experimenta senzatii noi, atat de relaxare, cat si de emotie cu acest tip de masaj.

Sa vedem in detaliu tot ce contine si ofera masajul nuru, ca un masaj erotic atat pentru cupluri, cat si pentru oricine in special. Mai ales ca au diverse beneficii si avantaje pentru sanatate.

Pe langa faptul ca este usor de facut si aplicat in orice moment, deoarece nu necesita atat de multa pregatire sau elemente pentru ao efectua. Vezi aici nuru massage London.

Ce este masajul nuru?

Masajul nuru consta in faptul ca atat maseuza, cat si din receptorul masajului, sunt complet goi. Deoarece elementul care va fi folosit pentru a efectua masajul va fi corpul propriu al maseuzei, care trebuie mai intai impregnat cu un gel special de alge numit nuru.

Persoana care efectueaza masajul trebuie sa fie acoperita cu gelul nuru si, de asemenea, persoana care primeste masajul trebuie sa aiba si gel pe corp. Dupa aceasta, continuam sa masam fiecare parte a corpului cu mainile si de acolo utilizati intregul corp, pentru a-l freca cu corpul persoanei masate.

Acest tip de masaj provine initial din Japonia. Istoria afirma ca gheisa a fost cea care a fost pregatita sistematic sa ofere acest tip de masaj elitei imperiale japoneze, mai ales atunci cand au venit din calatorii lungi. Au facut acest lucru datorita nivelului de relaxare si calm pe care acest tip de masaj il poate produce.

Dar, in prezent, este folosit mai ales de cupluri ca un joc inainte de actul sexual sau, de asemenea, ca o modalitate de a inova in ceea ce priveste relatia afectiva.

Beneficiile pe care masajul nuru le aduce organismului

Printre beneficiile pe care le putem mentiona, care aduce masajul nuru pentru persoana, se pot spune mai multe, printre care se numara:

 • Senzatii noica un cuplu
 • mai mare legaturacu cuplul
 • Se produce o cunoastere mult mai profunda despre punctele erogeneale cuplului
 • Elibereaza de stres, anxietate si tensiune in persoana
 • Este un calmantsi un relaxant absolut pentru organism
 • Amelioreaza afectiunile, oboseala sau oboseala
 • O mai buna cunoasterea corpului
 • Imbunatateste stima de sinesi relatia
 • Intareste circulatia sangelui
 • Amelioreaza durerile de capsi durerile de cap
 • Intareste sistemul imunitar

Acestea sunt cateva dintre beneficiile si avantajele largi, care se bucura atunci cand se efectueaza masajul nuru ca un cuplu.

Tehnici de efectuare a masajului

Pentru a putea efectua acest tip de masaj, este important sa aveti tehnicile adecvate pentru a-l efectua, dupa cum este necesar. Prin urmare, sa vedem cateva dintre tehnicile care sunt necesare pentru a efectua pentru a obtine un masaj nuru eficient si placut.

In primul rand, receptorul masajului se va intinde pe spate, in timp ce persoana care urmeaza sa ofere masajul, deja impregnat cu gel nuru, incepe sa alunece pe corp pana cand ajunge in partea de sus.

Masajul la menstruatie

Fiecare femeie care a mers la un terapeut de masaj s-a gandit: „Pot sa fac  masaj daca am menstruatie?” Raspunsul simplu si direct pe care il vei primi vreodata de la noi este, da! Puteti obtine un masaj daca aveti menstruatie. Desi este posibil sa nu va simtiti cel mai bine, acesta este mai mult un motiv pentru a vizita terapeutiipentru un masaj atat de necesar.

Cand aveti menstruatie, este posibil sa aveti durere, endometrioza si dismenoree. Toate aceste probleme derivate din ceea ce femeile se asteapta in mod obisnuit de la perioada lor lunara pot deveni mai putin severe daca programati un masaj cu terapeutii nostri. De fapt, stiai ca femeile care au participat la un studiu in timpul menstruatiei au descoperit ca, dupa un masaj de 20 de minute, durerile lor menstruale au scazut? Nu vrei acelasi rezultat?

In timp ce vorbim despre studii, va vom prezenta faptele dintr-un altul finalizat recent de Universitatea din Miami Medical School. Studiul a fost realizat pe femei care au considerat ca au sindrom premenstrual (PMS) sever. Femeile au fost impartite in doua grupuri: un grup de terapie prin masaj si un grup de terapie de relaxare musculara progresiva.

In timp ce ambele studii s-au dovedit a ameliora  simptomele PMS, femeile care au fost in grupul de terapie prin masaj au aratat o scadere a depresiei, durerea si anxietatea percepute, precum si multe alte simptome PMS. In general, studiul a concluzionat ca multe femei ar putea sa beneficieze si sa-si reduca simptomele PMS daca isi programeaza intalniri regulate pentru terapie prin masaj in timpul perioadei lor lunare.

La fel ca multe femei, s-ar putea sa fii o persoana care se sfieste sa viziteze un maseur in timpul perioadei lunare; cu toate acestea, terapeutii nostri de masaj sunt in ton cu anatomia umana si cu schimbarile lunare prin care trece fiecare individ. Avem experienta si suntem pregatiti sa abordam impreuna durerile tale menstruale.

Facebook Comments