De ce sa pariezi pe mobilier personalizat pentru casa?

De ce sa pariezi pe mobilier personalizat pentru casa?

De ce sa pariezi pe mobilier personalizat pentru casa?

Principalul avantaj al obtinerii de mobilier personalizat pentru casa, este ca acestea vor fi unice in ceea ce priveste simtul formelor si culorilor, ca sa nu mai vorbim de faptul ca spatiile vor fi mult mai bine utilizate in ceea ce priveste functionalitatea. In afara de faptul ca totul va arata armonios si ordonat in orice moment.

Mobilierul personalizat, visul fiecarui iubitor de ordine

Mobila de la Aethos.ro este o sursa de inspiratie pentru multe persoane, iar daca o alegeti puteti tine cont si de sfaturile de mai jos.

Parierea pe mobilier personalizat este de a avea piese unice, chiar si in materialele de elaborare. Acest lucru se datoreaza faptului ca mobilierul nu poate fi proiectat numai in lemn, ci si in aluminiu, marmura sau granit, oferind o imagine mai buna a modului in care va arata spatiul.

Mobilierul personalizat se potriveste oricarui spatiu, atat acasa, cat si in birouri, dar in cazul in care este destinat casei, acest tip de modele sunt ideale pentru acele familii cu copii, deoarece, in general, designul acestor mobilier ofera o multime de spatiu de depozitare. Ca sa nu mai vorbim, ele va permit sa creati zone deschise concept, care sunt la moda in ultimii ani.

Compania ideala pentru mobilier de vis

Recunoasterea unei bune companii de productie de mobila personalizata nu este o sarcina usoara, deoarece acesti profesionisti trebuie sa se asigure ca mobilierul se potriveste perfect, iar aici multi producatori de mobila  ies in evidenta, ca si companii dedicata crearii de mobilier rezistent, cu un caracter incontestabil si de mare calitate.

Desi acest tip de mobilier este de obicei putin mai scump decat unul care este usor disponibil pe piata, acesti bani in plus fac ca cumparatorul sa aiba tot dreptul sa ceara cele mai bune materiale pentru mobilierul sau de vis.

Mobilierul personalizat este, de asemenea, perfect pentru acei oameni care si-au proiectat casa cu muluri arhitecturale in care ajustarea unei piese comune de mobilier este o sarcina practic imposibila. Acesta este momentul in care este prezent designul special al acestui tip de mobilier, ca, indiferent daca trebuie acoperit un spatiu intre un perete si o coloana, un design bine lucrat va profita de orice spatiu, indiferent cat de mic.

Crearea de spatii bine amenajate este sinonima cu profesionalismul

De obicei, mobilierul personalizat este conceput pentru spatii interioare in care este cu adevarat necesara o vedere mai larga a locului. Apoi, vor fi expertii in decoratii de interior, profesionistii ideali pentru a proiecta corect mobilierul care se potriveste spatiului, deoarece nu este  vorba doar despre  dimensiune, ci si culoarea si forma, care va garanta mobilierul perfect.

O buna companie de productie de mobila personalizata este una care intelege premisa ca nu toate mobilierul functioneaza pentru aceleasi spatii. Acest lucru se datoreaza faptului ca, in functie de locul din casa unde vor fi aranjate piesele, trebuie garantate anumite cerinte:

  • Baie: se recomanda ca designul mobilierului pentru acest loc sa fie simplu si realizat din materiale rezistente la umiditate.
  • Bucatarie: acestea ar trebui sa fie usor de curatat si cu o capacitate mare de depozitare.
  • Camera de zi: acestea ar trebui sa ofere mult spatiu de depozitare.

Cateva sfaturi care sa ajute la amenajarea corecta a casei

Asezati o masa la cel putin 36 de inci de un perete pentru a oferi spatiu adecvat pentru ca scaunele sa se impinga inapoi. Scaunele cu spatar jos functioneaza cel mai bine intr-o sufragerie mica, in timp ce scaunele mai inalte umplu spatiul intr-o camera mare, cu tavan inalt.

Coordonarea inaltimii mesei si scaunului este cheia pentru ca oaspetii sa isi poata misca confortabil membrele. Ar trebui sa existe intre noua si 13 inci intre suprafata mesei si scaunul scaunului.

Tinteste-te spre simetrie. Echilibrati doua scaune inalte pe o parte a unei camere, cu un dulap sau un dulap pe cealalta parte.

Alegeti mai intai piesele principale, apoi accentele. Asadar, pentru un dormitor, decideti-va asupra patului si a comodei inainte de a dezbate noptiere.

Nu uitati adevaratul scop al unei camere. De exemplu, daca doriti ca camera copilului sa fie propice pentru studiu, veti dori ca biroul si biblioteca sa fie dimensionate si functionale.

Ai venit, ai vazut, te-ai asezat. Dar inainte de a cumpara, examinati mai atent fiecare articol.

Pentru articole tapitate (orice cu perne captusite, acoperite cu material):

  • Ridicati piesa de pe podea de un colt. Ar trebui sa se simta solid si sa nu scartaie, sa se laseze sau sa se balanseze.
  • Asezati-va, prindeti bratele si miscati-va. Bratele si picioarele trebuie sa se simta solide.
  • Sari un pic. Nu vrei arcuri care se comprima atat de mult incat sa simti rama cu posteriorul tau.
  • Verificati colturile de dedesubt; acestea ar trebui sa fie intarite cu blocuri lipite, insurubate.
  • Examinati tapiteria pentru a va asigura o pozitie egala a captuselii, fara bulgari sau puncte dure.
  • Verificati daca materialul se potriveste perfect in jurul cadrului si al captuselii.
  • Pernele din spuma trebuie sa fie solide; spuma maruntita este probabil sa isi piarda forma.

Facebook Comments