Cum să devii mai fotogenică și fără inhibiții în fața camerei

Cum să devii mai fotogenică și fără inhibiții în fața camerei

Cum să devii mai fotogenică și fără inhibiții în fața camerei

Fotografia este o formă magică de artă care ne rămâne în amintiri și care ne ajută să pătrundem în lumea celor mai frumoase momente din viața noastră. Însă pentru multe femei, sa fie în fața camerei poate fi o provocare. Fie că este vorba de o poză pentru o rețea de socializare sau un eveniment special, femeile își doresc întotdeauna să arate superb în poze. Cum poți deveni mai fotogenică și să strălucești în fiecare fotografie? Află acum câteva trucuri și sfaturi care te vor ajuta să descoperi cea mai bună versiune a ta în fața obiectivului.

Trucuri prin care poți fi extrem de fotogenică și încrezătoare în fața camerei

Învață să te cunoști

Primul pas pentru a deveni mai fotogenică este să înțelegi cum arăți și să te accepți așa cum ești. Descoperă unghiurile și expresiile care te avantajează și te fac să te simți încrezătoare. Stăpânirea acestor detalii poate face o diferență semnificativă în felul în care arăți în fotografii.

Poziția corpului

O postură corectă poate schimba totul. Stai în picioare cu spatele drept și umerii ușor retrași pentru a crea o imagine care să exprime încredere și grandoare. Dacă te inclini ușor în față atunci când faci poze, asta îți poate evidenția trăsăturile faciale, în timp ce dacă îți întorci corpul puțin într-o parte, poți crea un efect frumos.

Fii relaxată

Tensiunea și stresul se pot vedea în fotografii. Înainte de a te poziționa în fața camerei, respiră adânc și relaxează-ți corpul. Poți învăța astfel de abilități și în cadrul unui studio de videochat, cum ar fi RichGirls-Studio, fiindcă este un mediu în care poți să îți șlefuiești carisma și atuurile. O privire liniștită și un zâmbet natural pot face o diferență semnificativă în ceea ce privește pozele.

Folosește lumina naturală pentru poze

Nimic nu se compară cu lumina naturală când vine vorba de fotografie. Caută să faci poze în timpul zilei, într-un loc bine luminat sau în apropierea unei ferestre. Lumina caldă și uniformă îți poate evidenția trăsăturile fără să creeze umbre inestetice sau efecte nedorite.

Cunoaște unghiurile care te avantajează

Nu din toate unghiurile arătăm perfect și este complet normal. Experimentează cu diferite poziții ale camerei și ale feței tale pentru a găsi unghiul care îți avantajează trăsăturile și din care pozele arată perfect.

Joacă-te cu părul și mâinile

În loc să stai rigidă, lasă-ți părul să cadă în mod natural și experimentează cu diferite moduri de a-ți ține mâinile. Aceste detalii pot adăuga un aer natural și spontan fotografiilor tale, iar cu timpul vei ști exact ce poziții te avantajează.

Prin urmare, fiecare femeie este frumoasă și are calitățile necesare pentru a fi fotogenică. Pentru unele persoane aceste skill-uri vin natural, iar pentru altele trebuie dobândite, însă nimic nu este imposibil. Ai aici sfaturi importante, de care te poți folosi următoarea dată când vrei să îți faci poze. Doar experimentând vei afla ce funcționează cel mai bine pentru tine și, cine știe, poate vei descoperi un mic fotomodel în tine.

Sursă foto: unsplash.com.

Facebook Comments