Cum sa alegi cel mai bun scaun gamer pentru tine?

Cum sa alegi cel mai bun scaun gamer pentru tine?

Cum sa alegi cel mai bun scaun gamer pentru tine?

Sesiunile de gaming pot dura ore intregi, asa ca cel mai bine este sa-ti pastrezi corpul cat mai confortabil.

Orele pe care le ia o sesiune de gaming pot lasa sechele pe corp daca nu au suportul potrivit. Asadar, fie ca deja te dedici gamingului, fie ca intentionezi sa petreci ore intregi jucandu-te, trebuie sa alegi un scaun bun. Iata cum faci asta.

Vezi scaun pentru gaming din piele perforata, model Genator V1 cu suport picioare, culori negru si roz.

Cum se alege cel mai bun scaun gamer? Este o intrebare de baza, in lumea jocurilor video. Iar dedicarea orelor si orelor pentru jocuri nu mai este un simplu hobby, unii o fac in mod profesional. Prin urmare, un accesoriu fundamental atunci cand incepeti sa va jucati, este un scaun bun. Nu numai ca va va ajuta sa ramaneti confortabil ore intregi, dar poate avea si un impact pozitiv asupra performantei dvs.

Astazi, scaunele gamer sunt concepute pentru a oferi nu numai confort si stabilitate, ci si pentru a crea o conditie propice pentru a juca-asa cum am spus, din cauza nevoii jucatorilor de a se concentra ore lungi si de a ramane in joc cu o intensitate constanta.

 Alege corect

Prin urmare, nu trebuie sa tii cont numai de stil, ci si de caracteristici precum sa aiba un spatar bun, un design robust, suport pentru gat si brat, cotiera reglabila, rotatie la 360 de grade, inclinare reglabila.. si astea sunt doar cateva dintre cele mai importante caracteristici.

Recunoastem ca este dificil sa se obtina un model care sa indeplineasca perfect aceste caracteristici. Dar este posibil sa obtii modele excelente si online. Va depinde de gusturile tale, de nevoile tale si, de asemenea, de bugetul tau.

Acestea fiind spuse, sa trecem mai departe pentru a vedea care sunt principalele caracteristici pe care ar trebui sa le aiba un scaun de gamer si de ce.

Design ergonomic

Ergonomia este o disciplina al carui scop este de a face designul lucrurilor sa coincida cu fizionomia corpului uman. Prin urmare, un design ergonomic este primul lucru pe care ar trebui sa-l cautati atunci cand cumparati un scaun gamer, acest lucru garanteaza ca atunci cand il utilizati nu simtiti niciun punct de presiune asupra corpului.. chiar daca stai mult timp in sezut.

Cu o cautare simpla, puteti gasi scaune cu un design ergonomic excelent.

Spatar care permite circulatia aerului

O alta caracteristica esentiala a unui scaun gamer, poate la fel de mult ca designul ergonomic, este spatarul. Aici ar trebui sa se odihneasca intregul spate, iar daca este proiectat intr-un mod care sa permita circulatia aerului, va preveni acumularea transpiratiei. In scaunele normale, una dintre cele mai frecvente cauze de disconfort este acumularea de transpiratie dupa ce a stat mult timp.

Pentru a evita acest lucru, este necesar ca partea din spate a scaunului sa aiba un design special care sa permita spatelui sa primeasca ventilatia necesara.

Suport lombar captusit

Suportul lombar este esential, deoarece este cea mai grea regiune lombara a corpului in timpul sedintei. Exista multe scaune care ofera un suport lombar excelent.

 

Facebook Comments