Cum sa plantati “coada-calului” pe balcon?

Cum sa plantati “coada-calului” pe balcon?

Cum sa plantati “coada-calului” pe balcon?

Coada-calului este o planta care are nevoie de multa umiditate. Pentru a o planta, poate fi plantata intr-un recipient cu un substrat universal. Desigur, in partea de jos a recipientului, este necesar sa puneti o placa destul de adanca cu apa. Vorbim despre cel putin 5 centimetri de apa. Acest nivel al apei va face substratul intotdeauna umed si in aceste conditii Equisetum va creste in conditiile potrivite.

Desi este considerata o buruiana sau o planta care nu este adecvata, acest tip de soiuri sunt foarte decorative.

Important, atunci cand vine iarna, este necesar sa se faca o entresaca, se taie jumatate din tije si se lasa cealalta jumatate netaiata. In acest fel, o regenerare a tijelor este provocata in fiecare an

Cele mai frumoase tije sunt cele care se nasc in fiecare an, deoarece tijele care au doi ani incep sa se ramifice si nu sunt atat de elegante. De aceea, aceasta taiere este importanta, o data pe an in timpul iernii. In acest fel, tijele noi vor creste si veti avea o planta frumoasa de coada-calului pe tot parcursul anului.

Vezi aici iarba ornamentala coada de ponei  si alege si alte plante pe care sa le pui in balcon.

Decorare balcon cu plante ornamentale

De fiecare data podelele si casele au mai putini metri si, prin urmare, devin spatii mici. Ca fiecare dintre diferitele colturi pe care le au, cum ar fi balconul.. Sunt multe terenuri construite si putine sunt spatiile verzi pe care le au orasele noastre. De aceea, exteriorul devine un privilegiu. Din acest motiv, in acest articol va spunem cum sa decorati balconul cu plante si astfel sa creati un spatiu verde si vesel pentru casa dvs.

Agatati cosuri pe balcon

Cosurile agatate sunt foarte utile in toate acele case in care balconul are o parte cu un acoperis exterior. Pentru ca in acest fel nu iei din spatiu cu ghivecele de podea si profiti de spatiu. De asemenea, daca vederea balconului nu este placuta, faptul ca vei agata vasele va va ajuta sa o ascundeti. In acelasi timp, veti ajunge sa-i dati un aer romantic balconului tau

Plantatoare pentru balustrada.

Plantatoarele cu flori pentru balustrada (denumite si jardiniere), este un alt tip de solutie pentru a nu folosi putinul spatiu pe care il poate avea balconul tau. Acestea sunt ghivece care sunt atarnate pe balustradele balconului lasand plantele afara. Este, de asemenea, o modalitate de a acoperi balustrada balconului nostru.

Ghivece pe balcon

Ele sunt vasele si recipientele tipice de o viata, care sunt plasate pe podea, dar astazi exista in culori diferite pentru a da mai multa viata si culoare casei noastre. Si mai ales balconului nostru. Exista diferite culori si forme, astfel incat sa puteti da o nota de modernitate si originalitate balconului dvs.

Structura pe balcon – rafturi

Este un raft sau un fel de scara care are mai multe si variate trepte. In acest fel, puteti plasa mai multe ghivece la inaltimi diferite si veti evita acoperirea unor plante intre ele.

Facebook Comments