Cele mai bune aplicatii de studiu pentru studenti

Cele mai bune aplicatii de studiu pentru studenti

Cele mai bune aplicatii de studiu pentru studenti

Progresele tehnologice au transformat procesul de invatare. Studentii de astazi depind de aplicatii pentru orice fel de asistenta cu privire la studiile lor. Aplicatiile de invatare au o mare capacitate de a influenta procesul general de invatare.

Cu o singura apasare pe ecranul tactil, smartphone-urile pot fi transformate in mini-instructiuni, astfel incat studentii sa poata invata mult mai usor lectiile, pentru a promova examenele.

Am creat o lista care contine mai multe astfel de aplicatii care incepand de la telefoane mobile Lg si, pana la cele mai recente telefoane Samsung sau dispozitive iPhone, pot fi instalate pe orice smartphone. Iata asadar cateva astfel de aplicatii.

  1. LinkedIn Learning
  2. LinkedIn Learning face invatarea accesibila tuturor. Aplicatia dispune de o baza de date impresionanta de cursuri in afaceri, tehnologie si traininguri creative. Fiecare curs din aplicatie este impartit in videoclipuri scurte, astfel incat studentii sa se poata concentra pe subiectele care ii intereseaza.

Aplicatia ofera diverse programe online care invata lucruri precum design web, codare, animatie 3D, leadership si management si multe altele. Studentii pot dobandi cunostinte pe mai multe subiecte, urmarind mici videoclipuri cu cursuri de lunga durata.

Dedicarea a cel putin 10 minute pe zi pentru a va ajuta sa invatati ceva nou in fiecare zi, reprezinta o necesitate, mai ales in perioada de dinaintea examenelor.

  1. Photomath

Matematica este unul dintre subiectele cele mai dificile pentru elevii din scoala si toata lumea vrea sa detina un calculator grafic. Dar ce se intampla daca spunem ca puteti folosi smartphone-ul dvs. pentru a rezolva ecuatiile doar orientand camera pentru telefoane catre manual?

Da, ati auzit corect. Este posibil acest lucru, iar totul este atat de simplu. Aplicatia Photomath face rezolvarea ecuatiilor matematice distractive pentru studenti. Aplicatia citeste ecuatiile folosind camerele de pe smartphone-uri (la fel ca modul in care scanati codul de bare pentru un produs). Dupa citirea intrebarii, aplicatia ofera o solutie pas cu pas pentru solutionarea ecuatiei in timp real.

  1. Memrise

Invatarea unei limbi noi nu este un lucru chiar atat de simplu, dar cu aplicatii precum Memrise, este totul distractiv si usor. Aceasta aplicatie a dus invatarea limbii la nivelul urmator pentru studenti.

Daca mergeti in orice tara straina si doriti sa invatati cateva fraze la indemana in limba care se vorbeste acolo, atunci aceasta aplicatie poate veni la indemana voastra. Foloseste repetarea pentru a ajuta studentii sa stapaneasca expresii si cuvinte dificile.

  1. Quizlet

Daca obiectivul vostru este sa memorati fapte, atunci Quizlet este ceea ce aveti nevoie. Quizlet le are de la toate, de la sesiuni de studiu personale la competitii asemanatoare jocului. Aplicatia are peste 400 de milioane de carduri flash generate de utilizator si ofera studentilor posibilitatea de a memora note importante pe mii de subiecte. De asemenea, puteti crea propriul set de carduri flash pentru a exersa si stapani conceptele pe care le invatati.

  1. Khan Academy

Cu peste 4300 de prelegeri video pe diverse teme precum economie, gramatica engleza, stiinte umaniste si matematica, aplicatia ofera o experienta excelenta de invatare pentru studenti, prin interfata de utilizator simpla si usor de utilizat.

Aplicatia a primit o certificare EAS de 5 stele si starea recomandata de EAS. Va ofera functia de salvare a videoclipurilor intr-o lista, astfel incat sa le puteti asculta chiar daca sunteti offline. Lectiile video din aplicatie sunt usor de urmarit si le puteti asculta in timpul in care iesiti la plimbare, in timpul alergarii sau la gatit.

Acestea sunt asadar, 5 aplicatii deosebit de utile pentru studenti, si pot fi instalate pe toate telefoanele Android (telefoane mobile Lg, Huawei, Sony, Samsung, etc.), dar si pe dispozitivele iPhone.

Facebook Comments