Cele mai bune 4 aplicatii recente de sanatate pentru Android

Cele mai bune 4 aplicatii recente de sanatate pentru Android

Cele mai bune 4 aplicatii recente de sanatate pentru Android

A fi sanatos si a avea un stil de viata sanatos este un aspect care se afla in mintea tuturor la un moment dat. O sanatate mai buna poate duce la scaderea drumurilor facute la spital sau pur si simplu la o stare de spirit mai buna.

Din fericire, exista o multime de aplicatii pe smartphone-uri si tablete care te pot ajuta sa traiesti mai bine, sa mananci mai bine si sa faci miscarea de care ai atata nevoie. Cele mai multe dintre aplicatiile utile sunt cele de exercitii, calculatoare de calorii, aplicatii de urmarire a activitatii fizice sau o combinatie a tuturor celor trei. Iata cateva dintre cele mai utilizate si recente aplicatii in acest sens.

Fooducate

Fooducate este o aplicatie nutritionala decenta. Are un index de 250.000 de alimente, iar serviciul clasifica alimentele pentru a realiza o comparatie usoara a acestora. In acest fel poti identifica cu usurinta alimentele bune pentru tine sau nu; de asemenea, aplicatia urmareste consumul de alimente, exercitiile fizice si alte variabile.

Exista si un sistem de recomandari alimentare, precum si o comunitate de oameni cu care sa interactionezi. Unele parti ale aplicatiei sunt gratuite, insa pentru a obtine toate caracteristicile trebuie sa platesti.

Headspace

Headspace este o aplicatie adresata sanatatii mintale, starii de meditatie. Dar nu uita ca si sanatatea mintala este importanta! Oricum, Headspace include o varietate de meditatii ghidate, sesiuni SOS de urgenta pentru nevoile de calmare si diverse programe din care sa alegi in functie de nevoile pe care le ai.

Iti trimite chiar si o notificare ocazionala care iti spune sa te relaxezi si sa respiri putin. Versiunea pro este putin scumpa, dar include mai multe caracteristici. Calm, Let’s Meditate, Prana Breath si Aware sunt cateva aplicatii mobile de meditatie care au aceleasi principii precum Headspace.

Cumpara cele mai bune accesorii telefon si te vei bucura de aceasta aplicatie mai mult timp. Alege power bank-uri si casti de buna calitate, iar sala de yoga se va muta direct la tine acasa.

Home Workout

Home Workout este o aplicatie excelenta pentru sanatate in cazul incepatorilor. Aceasta are o colectie de antrenamente pe care le poti face acasa fara echipament. Asta inseamna ca singurul lucru intre tine si pornire este un buton de descarcare si cateva minute libere pe zi.

Unele dintre rutinele de exercitii fizice includ incalzirea, intinderea, antrenamentul cu greutati, antrenamentul de forta si multe altele. De asemenea, ai parte de ghiduri video si de animatie, diagrame si mai multe urmariri.

Este o aplicatie foarte buna mai ales daca nu vrei sa cheltuiesti o tona de bani pe echipamentele de exercitii. Dezvoltatorul, Leap Fitness, are, de asemenea, aplicatii pentru antrenamente ab, memento-uri pentru a bea apa si altele asemenea.

Lifesum

Lifesum este o aplicatie care combina dieta si exercitiile fizice. Aceasta ofera indrumari de baza si solicita lucruri precum greutatea, inaltimea, sexul si obiectivele fitness. Aplicatia ofera fiecarei persoane recomandari personalizate din acele informatii. Urmarirea alimentelor si a exercitiilor fizice este gratuita pentru toata lumea, impreuna cu unele caracteristici sociale.

Facebook Comments