Care sunt cele mai bune aplicatii cu care poti asculta muzica?

Care sunt cele mai bune aplicatii cu care poti asculta muzica?

Care sunt cele mai bune aplicatii cu care poti asculta muzica?

Oricine are un smartphone are acces la cele mai recente si mai utile aplicatii. Acestea au simplificat procesul prin care ne tinem informati, pentru ca a devenit mult mai usor sa ne verificam e-mailurile de pe telefon fara sa deschidem laptopul, sa ne tinem la curent cu ultimele noutati din domeniul care ne pasioneaza fara sa deschidem televizorul sau sa ne planificam intalnirile pentru lunile urmatoare fara sa notam in agenda.

Aplicatii muzicale

  • Spotify

Aceasta este cel mai bun si mai sofisticat serviciu de streaming. Cu aceasta aplicatie, puteti asculta orice muzica de pe orice tip de dispozitiv, va puteti crea propriile liste de favorite, va puteti urmari artistii favoriti si va puteti sincroniza melodiile pentru a le asculta offline. In acelasi timp, aceasta este o aplicatie platita, dar exista si in versiunea gratuita, cu mai putine facilitati, dar cu aceeasi muzica.

Este valabil pentru Android si iOS. Atunci cand asculti muzica in mod intensiv, exista riscul sa iti spargi telefonul sau displayul dar vestea buna este ca poti gasi oricand un display Samsung cu care sa il inlocuiesti.

  • Soundcloud

Aceasta este o aplicatie muzicala gratuita prin intermediul careia puteti descoperi muzica noua si o puteti transmite prietenilor dumneavoastra. Aplicatia este disponibila pentru Android si iOS.

  • Google Play Music

Aplicatia creata de Google ofera o biblioteca bogata de continut muzical si permite utilizatorilor sa incarce pana la 50.000 de melodii pentru stocare online. Acest lucru inseamna ca puteti descarca si reda muzica pe orice dispozitiv Android in orice moment.

  • Apple Music

Aplicatia ofera acces la biblioteca muzicala extinsa a Apple, precum si la postul de radio Beats 1 al companiei. In acelasi timp, promoveaza melodii noi care abia ies pe piata. DJ renumiti si mixaje exclusive de pe albume sunt un plus.

  • Bandcamp

Este o aplicatie gratuita in care alegeti ce muzica doriti sa ascultati, dar aveti si optiunea de a o descarca contra cost. Este una dintre cele mai simple si rapide modalitati de a cumpara muzica direct de la artistii pe care ii urmariti.

Aplicatii antivirus

Un antivirus instalat pe telefonul mobil va ofera o protectie suplimentara impotriva amenintarilor cibernetice. Iata cateva optiuni antivirus pe care le puteti descarca pe sistemele Android si iOS:

  • Avira Mobile Security

Este un program antivirus eficient pentru blocarea site-urilor web malitioase, scaneaza automat adresele de e-mail si va avertizeaza cu privire la orice incalcare a securitatii.

  • AhnLab V3 Mobile Security

Acesta este un program antivirus gratuit si usor de utilizat, care ofera, de asemenea, instrumente de optimizare a telefonului, de blocare a apelurilor nedorite, de protectie impotriva furtului si de protejare a aplicatiilor cu parola.

  • Kaspersky Mobile Antivirus

Acesta este un antivirus puternic care ofera o solutie de protectie completa. Este disponibil atat in versiune cu plata, cat si in versiune gratuita.

Antivirus si securitate mobila

Acesta este un antivirus clasic, gratuit, prin intermediul caruia puteti scana si curata datele telefonului vostru pentru a scapa de posibilele amenintari.

  • Trend Micro Mobile Security

Aceasta este o aplicatie care blocheaza instantaneu amenintarile din mediul online. Acest antivirus contine filtre eficiente pentru browsere web care va impiedica sa accesati site-uri malware sau nedorite. Aplicatia nu este gratuita, dar merita investitia, deoarece blocheaza complet reclamele nedorite si scaneaza setarile conturilor de Facebook si Twitter, raportand posibile probleme de confidentialitate.

Facebook Comments