Cateva motive pentru a face videochat

Cateva motive pentru a face videochat

Cateva motive pentru a face videochat

In Romania, multe absolvente de liceu renunta sa mai mearga la facultate in zilele noastre, si isi indreapta atentia spre o cariera in industria videochatului, alegand sa isi desfasoare activitatea in studioul Money-Studio.

De-asemenea, multe studente ajung in situatia de a renunta la studii si la anii de facultate pentru a obtine un job in aceasta industrie, si pentru a se putea concentra in totalitate pe munca de model de videochat.

O astfel de cariera vine la pachet cu o multime de avantaje semnificative, iar in randurile care urmeaza vom vedea care sunt cateva dintre acestea.

Job legal

Chiar daca nu toata lumea are o parere buna despre aceasta industrie, locurile de munca din videochat sunt perfect legale, din moment ce videochatul este reglementat de Legea 196/2003, modificata si completata ulterior de legea 496/2004.

Program flexibil

Fetele care activeaza in aceasta industrie, au posibilitatea de a alege cand si cum doresc sa munceasca. Nici o alta industrie nu le mai permite acest privilegiu. In cadrul studioului de videochat Money Studio, se permite ca modelele sa aiba program de lucru flexibil, dar este important ca acestea sa isi faca acel targhet de 160 ore lunar de munca, pentru a castiga bani multi.

Salarii fabuloase

Locurile de munca din aceasta industrie, sunt asociate cu salariile fabuloase, iar acest lucru nu este nici un mit, si nici o exagerare. Fetele care fac videochat in studioul Noney-Studio, au posibilitatea de a castiga mii de dolari in fiecare luna.

Cu acesti bani, modelele isi pot permite sa-si plateasca rata pentru propriul apartament, isi pot permite o masina de fite sau chiar sa plece in vacante exotice/

Si daca tot am adus in discutie vacantele exotice, iata cateva locuri spre care modelele de videochat si-ar putea indrepta atentia.

  1. Matira Beach, Bora Bora, Insulele polineziene franceze

Pe plaja Matira, puteti experimenta topirea apusului in apele turcoazului de pe una dintre cele mai bune plaje din lume. Situat in varful Bora Bora, gasiti un paradis minuscul plin de activitati atat pentru stiluri de viata aventuroase, cat si relaxate.

Aceasta insula minuscula poate fi destinatia de vacanta ideala pentru fetele care fac videochat. Ele castiga suficient de multi bani pentru a-si permite o vacanta de lux aici, alaturi de partenerii lor sau de familie. Cu siguranta merita sa se rasfete putin intr-un astfel de loc.

  1. Playa Norte, Isla Mujeres, Mexic

Insula minuscula din Mujures se crede ca a fost candva sanctuarul pentru zeita maya Ixchel. In clipa de fata, gazduieste una dintre cele mai bune plaje care se afla in apropierea Cancunului, Mexic.

Viata de noapte de aici este impresionanta, sunt cluburi de fite aproape de plaja, iar modelele se pot distra si pot uita de toate gandurile.

  1. Plaja Paradisului, Insula Royal Davui, Fiji

Aceasta plaja gazduieste statiunea Royal Davui Island. Este un loc de joaca pentru adulti, inconjurat de Laguna Beqa. Pe Insula Royal Davui, va puteti incepe ziua cu un mic dejun cu sampanie, mancati un pranz lenes sub un copac banyan si puteti termina noaptea intr-un club.

  1. Baja do Sancho, Fernando de Noronha, Brazilia

Baja do Sancho este de catre foarte multa lume denumita una dintre cele mai frumoase plaje din Brazilia. Aceasta plaja va intampina cu nisip alb si apa verde smarald pentru cat vedeti ochiul liber. In zona golfului, veti gasi stanci inalte, unde vizitatorii se bucura sa priveasca delfini in joc.

Acestea sunt asadar 4 destinatii de vacanta exotice, unde cu siguranta nu isi permite oricine sa mearga. Fetele care fac videochat insa, nu doar ca isi permit sa viziteze acele locuri si sa se simta bine alaturi de parteneri sau de cei dragi alaturi de care merg; ci castiga banii necesari pentru o asemenea vacanta, in mai putin de o luna de munca.

Asadar, cred ca deja in ceea ce priveste castigurile financiare obtinute de pe urma acestei activitati nici nu mai trebuie sa discutam, pentru ca fetele care fac videochat, isi permit sa viziteze cele mai cool plaje exotice, si au parte de o multime de bani.

Ce este si mai important in legatura cu aceasta cariera, este faptul ca acum fetele nu mai trebuie sa isi faca griji pentru ca ar putea fi descoperite ca fac videochat.

In primul rand, studiourile de videochat le asigura confidentialitatea, astfel ca nimeni din Romania sau din strainatate nu va putea afla ca ele practica videochatul. In plus de Legea 196/2003, modificata si completata ulterior de legea 496/2004 dupa cum spuneam si la inceputul articolului, este cea care dovedeste faptul ca videochatul este legal in tara noastra.

Deci, fetele care fac videochat, nu trebuie sa se simta stanjenite sau sa se ascunda, pentru ca practic au un job la fel ca oricare altul, un job legal, dar care le ofera multe beneficii.

Acestea sunt cateva dintre motivele pentru care, consideram ca este indicat ca fetele sa isi doreasca o cariera in aceasta industrie.

Facebook Comments