Care sunt problemele dispozitivelor Mi 8 Pro / Mi 8 Lite?

Care sunt problemele dispozitivelor Mi 8 Pro / Mi 8 Lite?

Care sunt problemele dispozitivelor Mi 8 Pro / Mi 8 Lite?

Pentru persoanele care au nevoie de un nou smartphone, cu siguranta ideea de a-si indrepta atentia spre un model de la Xiaomi este una cat se poate de buna. Exista mai multe modele cu specificatii tehnice uimitoare lansate de catre acest producator, si care au preturi foarte bune in comparatie cu telefoanele de pe piata, care au specificatii similare.

Cei care isi doresc dispozitive din gama midrange (gama medie), isi pot indrepta atentia spre modele precum Mi 8 Pro / Mi 8 Lite. Acestea sunt alternativele ideale pentru modele de la Samsung si Huawei care au specificatii tehnice similare dar care costa cu cateva sute de lei mai mult.

Daca alegeti oricare dintre Mi 8 Pro / Mi 8 Lite, trebuie sa preveniti o inlocuire ecran Xiaomi, asa ca echipati dispozitivul cu accesorii de protectie compatibile. Asemenea accesorii pot fi gasite la un service gsm.

La fel ca toate smartphone-urile de pe piata insa, si aceste dispozitive Xiaomi Mi 8 Pro / Mi 8 Lite pot functiona fara probleme foarte mult timp, sau pot intampina unele probleme (este firesc acest lucru pentru ca telefoanele nu sunt perfecte). Iata ce probleme pot avea aceste telefoane:

  1. Probleme Wi-Fi

De multe ori, utilizatorii de telefoane Xiaomi Mi 8 Pro / Mi 8 Lite se confrunta cu probleme legate de conexiunea wifi. Dispozitivele acestora fie nu se conecteaza la reteaua wifi, fie conexiunea cade mereu. In aceste conditii, un restart al routerului este primul pas care trebuie facut. Ulterior, daca problema persista, un restart al telefonului poate remedia problema.

Daca problema persista, resetarea setarilor de conectivitate este urmatorul pas. Vor fi resetate si setarile Bluetooth insa. Se poate ca aceasta solutie sa remedieze problema. In caz contrar mai ramane resetarea telefonului la setarile din fabrica, sau trimiterea acestuia intr-un service gsm pentru a fi reparat de catre experti.

  1. Ecranul care nu raspunde

Problema cu ecranul tactil este o ceva obisnuit in randul utilizatorilor de telefoane Android. Acest lucru este adesea ci siguranta grav si deranjant, deoarece ecranele care nu raspund nu va permit sa folositi dispozitivul pana cand nu este remediata problema.

Efectuati o repornire fortata a telefonului pentru a vedea daca problema este remediata. Daca dintr-o eroare software ecranul tactil nu a functionat, atunci problema va fi remediata. Daca problema persista, duceti telefonul la service.

  1. Supraincalzirea dispozitivului

Supraincalzirea este o alta problema cu care va puteti intalni daca alegeti unul din dispozitivele Mi 8 Pro / Lite. De cele mai multe ori, problema se datoreaza unor aplicatii care consuma resurse atunci cand ruleaza in fundal. De preferat ar fi sa stergeti aplicatiile pe care oricum nu prea le folositi. Dezinstalati si aplicatiile recente pe care le suspectati de aparitia acestei probleme. Daca nu se remediaza astfel problema, resetati telefonul pentru a reveni la setarile din fabrica.

  1. Mufa pentru casti nu functioneaza

Problemele cu mufa castilor cu siguranta nu apar doar la aceste modele de la Xiaomi, ci sunt frectente in cazul multor alte dispozitive Android. Prima data trebuie sa va asigurati insa ca nu castile reprezinta problema. Incercati sa folositi castile in alt telefon, iar daca acestea nu functioneaza, atunci cel mai probabil ele sunt responsabile de problema.

Daca telefonul Xiaomi insa are aceiasi problema si cu alte casti, atunci cu siguranta problema este cauzata de mufa pentru casti, care nu mai functioneaza. O astfel de problema poate fi remediata intr-un service gsm.

Acestea sunt in mare parte problemele comune ale dispozitivelor Xiaomi Mi 8 Pro / Mi 8 Lite. Puteti avea norocul de a nu va confrunta cu aceste probleme daca alegeti un astfel de telefon. Chiar daca apar insa, sunt probleme simplu de rezolvat, deci nu trebuie sa va faceti griji in aceasta privinta.

Facebook Comments