Bazin de înot în Rădăuți. Primăria va acoperi costurile de întreținere și mentenanță.

Bazin de înot în Rădăuți. Primăria va acoperi costurile de întreținere și mentenanță.

Bazin de înot

Vești bune pentru locuitorii municipiului Rădăuți. Conform informațiilor publicate pe portalul local, E-Rădăuți, primăria municipiului a anunțat că proiectul privind realizarea unui bazin de înot didactic se află în faza de întocmire a documentației pentru scoaterea la licitație a lucrării.

Proiectul se derulează de către Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice şi Fondurilor Europene, prin intermediul Companiei Naţionale de Investiţii.

Pentru construcția bazinului, Primăria Rădăuți a predat un teren cu o suprafață de 3.724 mp, situat în str. Ștefan cel Mare, în vecinătatea Clubului Sportiv Municipal „Bucovina”.

„Edificarea bazinului de înot face parte dintr-o amplă strategie privind dezvoltarea proiectelor de agrement la nivelul municipiului”, se arată într-un comunicat al Primăriei municipiului Rădăuți.

Au fost întocmite și transmise către CNI studiile geo-topo, precum și toate avizele și autorizațiile cerute prin Certificatul de Urbanism.

În momentul de față, proiectul se află în faza de întocmire a documentației pentru scoaterea la licitație a lucrării.

Primăria municipiului Rădăuți va asigura din fonduri proprii racordul la utilitățilenecesare bunei funcționări a bazinului de înot, respectiv: apă, canalizare, energie electrică și gaze naturale și va acoperi costurile de întreținere și mentenanță ale investiției pentru a o menține sustenabilă.

Bazin de înot în Rădăuți. Primăria va acoperi costurile de întreținere și mentenanță.

Vești bune pentru locuitorii municipiului Rădăuți. Conform informațiilor publicate pe portalul local, E-Rădăuți, primăria municipiului a anunțat că proiectul privind realizarea unui bazin de

Summary
0 %
User Rating : 5 (1 votes)

Facebook Comments