Aplicatii radio FM pentru iPhone

Aplicatii radio FM pentru iPhone

Aplicatii radio FM pentru iPhone

Smartphone-ul dupa cum bine stim cu totii, este un dispozitiv care poate fi folosit in foarte multe scopurim iar unul dintre acestea este acela de a asculta postul preferat de radio.

Daca detineti un model iPhone de exemplu, trebuie sa aveti la dispozititie si o casca iPhone, pe care sa o folositi pentru a asculta postul preferat de radio, direct de pe telefon. Iata cateva aplicatii radio FM pentru iPhone.

  1. Radio TuneIn

Aplicatia radio TuneIn este una dintre cele mai populare aplicatii radio dezvoltate vreodata. Aplicatia va permite sa receptionati peste 100 de posturi de radio din diferite regiuni din lume. Aplicatia va permite de asemenea, sa inregistrati emisiuni, sa ridicati podcast-uri si sa marcati posturile preferate. Aplicatia este disponibila atat in ​​planuri gratuite, cat si cu plata.

  1. iHeartRadio

Cu peste 800 de statii in directorul sau, aplicatia iHeartRadio este o alta aplicatie radio FM populara pentru iPhone. Aplicatia dispune de posturi digitale si emisiuni live care includ stiri si show-uri.

In afara de asta, aplicatia va permite sa creati posturi personalizate si sa redati instantaneu melodii de la radio si apoi sa va intoarceti la ascultarea radio live. Aplicatia este disponibila gratuit, dar va puteti abona la unul dintre planurile lor platite pentru mai multe optiuni de ascultare.

  1. RadioApp

Aplicatia RadioApp va permite sa ascultati posturile FM locale, precum si alte posturi din intreaga lume. Aplicatia dispune de un analog unic precum tunerul AM / FM, si foloseste datele pentru a transmite fluxul.

Spre deosebire de majoritatea aplicatiilor, acesta accepta majoritatea tarilor in acelasi timp si este capabila sa afiseze numele cantecului, atunci cand este disponibil. De asemenea, puteti salva statiile preferate.

  1. Radio FM

Aplicatia Radio FM este o alta aplicatie excelenta pe care o puteti folosi pentru a asculta posturile de radio FM preferate. Aplicatia foloseste date pentru a transmite posturi de radio si pentru a va bucura de o varietate de posturi, inclusiv show-uri, stiri, muzica si multe altele.

Lucrul bun despre aceasta aplicatie este ca va puteti gestiona transmisiile direct pe ecranul de domiciliu si, de asemenea, adaugati posturile preferate pe care le puteti partaja ulterior cu prietenii. Aplicatia este absolut gratuita.

  1. Tuner radio

Daca doriti sa va bucurati de un director enorm de posturi de radio FM, atunci aplicatia Radio Tuner pentru iPhone merita fotografiata. Aceasta aplicatie uimitoare va permite sa accesati peste 70 de posturi de radio de pe tot globul.

De asemenea, puteti selecta si filtra posturile de radio preferate dintr-o lista de categorii in functie de nevoile dvs. Mai bine, aplicatia accepta redarea audio de fundal, si de asemenea, puteti inregistra emisiunile preferate si le puteti reda ulterior.

  1. Simplu AM-FM Radio-Live simplu

Aplicatia Radio Simplu are peste 45.000 de posturi de radio in directorul sau. Aplicatia transmite posturi de radio AM si FM in direct, ceea ce va permite sa ascultati orice, de la muzica, show-uri, comedie, sporturi in direct si multe altele. Mai mult, aplicatia este de asemenea, absolut gratuita.

  1. Pandora

Cu peste 1400 de podcast-uri si 20 de emisiuni exclusive SiriumXM, aplicatia Pandora este una dintre cele mai populare aplicatii de streaming de radio iPhone. Aplicatia va permite sa gasiti posturi care se potrivesc cel mai bine cu starea de spirit si activitatea si podcast-uri care va vorbesc.

Mai mult, puteti crea liste de redare si descarca muzica pentru ascultare offline. Pentru o versatilitate extinsa, va puteti abona la unul dintre pachetele platite.

  1. Fosta Slacker Radio, aplicatia radio LiveXLive va permite sa ascultati posturile de radio preferate si sa vizionati in direct spectacole video in direct. Aplicatia ofera acoperire globala si vine cu sute de posturi de muzica, pe care le puteti asculta cu o casca iPhone.

Va permite, de asemenea, sa va creati propriile posturi si liste de redare, precum si sa partajati melodiile preferate. Este disponibila aceasta aplicatie atat in ​​versiunile gratuite, cat si in cele platite.

  1. Radio MyTuner

Lansata in 2012, aplicatia MyTuner Radio este una dintre cele mai bune aplicatii radio FM, cu cel mai mare director. Serviciul de aplicatii este disponibil in peste 200 de tari si include peste 50 de posturi de radio de pe tot globul. Lucrul bun despre aceasta aplicatie este ca este gratuita. Cu toate acestea, daca doriti sa eliminati anunturile, puteti opta pentru versiunea platita.

  1. Simple Radio-Live AM & FM

Aplicatia Simple Radio-Live AM & FM, are peste 45.000 de posturi de radio in directorul sau. Aplicatia transmite posturi de radio AM si FM in direct, ceea ce va permite sa ascultati orice, de la muzica, show-uri, comedie, sporturi in direct si multe altele. Mai mult, aplicatia este, de asemenea, absolut gratuita.

Cu aceste aplicatii radio pentru iPhone, si cu o casca iPhone, va este mult mai usor acum sa ascultati pe smartphone, postul preferat de radio.

Facebook Comments