Zodiac chinezesc 19-25 februarie 2018. A început Anul Nou Chinezesc! Află cum este influenţată zodia ta.

Zodiac chinezesc 19-25 februarie 2018. A început Anul Nou Chinezesc! Află cum este influenţată zodia ta.

Zodiac Chinezesc Anul cainelui

 

Zodiac chinezesc 19-25 februarie 2018. A început Anul Nou Chinezesc! Află cum este influenţată zodia ta.

Zodiac chinezesc săptămâna 19-25 februarie.
Noul An Chinezesc, guvernat de Câinele de Pământ, a început deja din 16 februarie.

Anul Câinelui de Pământ va aduce fericire și sciziune în același timp. Auspiciile casnice ale Câinelui vor aduce armonie în viața de familie și o neclintită fidelitate pentru orice cauză pe care dorim s-o sprijinim. Pe de altă parte, puterea și voința sa rigidă, precum și sentimentele neînduplecate de dreptate vor conduce, de asemenea, la confruntări majore.

 

Zodiac chinezesc săptămâna 19-25 februarie. Șobolan

Pentru Șobolan, această săptămână este plină de întâlniri plăcute și cu munca constantă și sigură spre obiective bine stabilite. Cel mai bine îți este să faci un mix echilibrat între munca susținută și relaxare. Vezi să dormi suficient. Ia legătura cu prieteni dragi care sunt departe. Ei îți apreciază căldura și umorul. Iubești mâncarea bună și vremurile bune viitoare îți pot aduce ocazia să descoperi gusturi noi culinare în compania cuiva drag.

 

Zodiac chinezesc săptămâna 19-25 februarie. Bivol

Pentru Bivol, Luni este o zi pozitivă ca să înțelegi mai multe despre care e rolul tău într-o situație tensionată. Ești dispus să fii onest ? Emoțiile pot fi mari Marți. Fii atent să nu cazi în capcana unor discuții inutile alimentate de sentimente puternice. Prietenele tale te susțin și te pot ajuta să iei decizii înțelepte. Poți fi foarte focusat pe ale tale și deloc interesat să faci ce vor alții de la tine. Copiii și animalele de companie pot fi o influență puternică și pozitivă.

 

Zodiac chinezesc săptămâna 19-25 februarie. Tigru

Pentru Tigru, orele lungi de muncă pentru împlinirea țelurilor nu vor fi greu de suportat. Continuă să muncești și să te documentezi pentru orice ai nevoie în plus pentru interesul tău. Informația înseamnă putere. Este vital să abordezi totul cu răbdare și să fii cât de clar poți în vorbă sau în scris. Ia-o ușurel și fii atent la detaliile mărunte. Îți poți construi un viitor financiar sigur dacă faci efortul de a-ți schita sau reașeză bugetul personal.

Zodiac chinezesc săptămâna 19-25 februarie. Iepure

Pentru Iepure, evenimentele implicate solicită răbdare suplimentară dacă apar întârzieri sau neînțelegeri. Poate trebuie să refaci ceva ce credeai că este complet. Vorbește cu cineva în care ai încredere despre o situație încărcată emoțional. Stresul îți poate fi redus dacă faci o prioritate din obiceiuri sănătoase. Exercițiile fizice regulate pot face o diferență enormă în abilitatea ta de a face față. Fă tot ce poți să îi curajezi și pe alții să își exprime sentimentele.

 

Zodiac chinezesc săptămâna 19-25 februarie. Dragon

Pentru Dragon, ritmul nebun de viață pare să se încetinească în această săptămână. Vei avea o pauză tocmai bună să mai respiri și să recuperezi la proiecte lăsate în urmă. În relațiile sentimentale, lucrurile pot fi un pic mai complicate. Ai nevoie să fii apreciat și pot fi probleme dacă partenerul nu îți oferă ceea ce vrei. Dacă vei fi pe toane și îți vei reține afecțiunea, tu vei fi cel ce pierde. Fii răbdător dacă ți se pare că nu ești înțeles.

Zodiac chinezesc săptămâna 19-25 februarie. Șarpe

Pentru Șarpe, atitudinea de a fi cu picioarele pe pământ și sfaturile profunde vor fi apreciate. Muncești din greu să termini proiecte îndrăznețe. Acum este un timp excelent pentru a studia sau a preda în orice arie de interes. Dacă nu ai fi fost cu atenția sporită pe bugetul tău personal sau familial, acum este timpul să îți pui finanțele sub lupă la analizat. Petrece mai mult timp organizând lucruri pe lângă casă. Este bine să fii realist când vine vorba de atașamente, fie de obiecte fie de sentimente. Simplitatea este cea mai bună.

 

Zodiac chinezesc săptămâna 19-25 februarie. Cal

Pentru Cal, vei avea energia de a te concentra să accepți să faci munca care este mai puțin interesantă și ceva mai solicitantă. Fii atent la orice emoție sau idee ce ți se pare așa de puternică încât devine o obsesie. Uneori, a face nimic este calea cea mai bună. Vor fi și zile bune pentru propria dezvoltare. Femeile prietene te vor susține. Nu ezită să ceri sfatul experților pe orice temă ai nevoie. Spre weekend vei aborda proiecte neterminate acasă cu entuziasm mărit și cu eficiență.

 

Zodiac chinezesc săptămâna 19-25 februarie. Capra

Pentru Capra, muncă multă, orele regulate și perseverența pot să nu fie cele mai iubite metode dar aceasta este singura cale să avansezi săptămâna aceasta. Intră adânc și fă tot ce poți în orice domeniu în care ești implicat și ai lucruri nerezolvate. Fă tot ce poți mai bine să cooperezi cu superiorii și respectă dorințele părinților tăi. Dacă ți se pare dificil să iei o decizie, amână orice actione până când lucrurile sunt mai clare. Ține legătura cu oamenii ca să descoperi resurse utile.

Zodiac chinezesc săptămâna 19-25 februarie. Maimuță

Pentru Maimuță, o energie pașnică ce apare te face să accepți situații stresante cu mai mult calm și siguranță de sine. Pot fi evenimente care îți arată adevăratele tale sentimente într-o situație încărcată emoțional. O energie foarte pozitivă încurajează succesul în orice proiect de grup. Abilitatea ta pe vânzări sau marketing este puternică. Îți este ușor să vorbești cu prieteni dragi empatici despre ce simți.

 

Zodiac chinezesc săptămâna 19-25 februarie. Cocoș

Pentru Cocoș, cheia succesului este să acorzi atenție sporită pentru detalii mărunte. Emoțiile puternice te pot copleși și îți pot schimba perspectivă. Timpul petrecut cu prieteni vechi îți face bine și te ajută să rămâi centrat. Dacă ai de luat decizii financiare sau legale, fă-ți partea ta de documentare și treavă și vorbește cu specialiști. În weekend te poți distra excelent în întâlniri relaxante cu prieteni apropiați.

 

Zodiac chinezesc săptămâna 19-25 februarie. Câine

Pentru Câine, ți se aduce oportunitatea de a te înțelege pe tine însuți la un nivel mai profund. Gelozia sau alte reacții emoționale intense te fac să fii în gardă legat de ce vorbești. Uneori este pur și simplu mai bine să lași lucrurile să se ducă. Îți apar oportunități financiare, călătorii sau planuri educaționale. fii diplomat cu împlinirea dorințelor tale, ca să obții ce vrei. Weekendul este norocos și îți aduce în preajmă oameni dragi cu mâncare bună și conversații pline de viață.

Zodiac chinezesc săptămâna 19-25 februarie. Mistreț

Pentru Mistreț, în această săptămână sunt șanse mari să te trezești simțindu-te mai calm și mai încrezător. Este o vreme cu energii pozitive să îți încerci norocul făcând lucruri doar pentru tine. Atașamentul tău pentru familie este puternic. Uneori, a le face lor pe plac nu trebuie să fie prima ta prioritate. Dacă nu ți-ai creat un buge personal să îți gestionezi banii, acum este timpul să o faci. Cu cât ești mai conștient cum și pe ce se duc banii, cu atât mai ușor îți va fi să te simți calm și cu lucrurile sub control în continuare.

Sursa: romaniatv.net

Facebook Comments