Tipuri de geluri de unghii potrivite pentru tine

Tipuri de geluri de unghii potrivite pentru tine

Tipuri de geluri de unghii potrivite pentru tine

Gelurile de unghii sunt alegerea perfecta pentru oricine doreste sa isi pastreze unghiile sanatoase, puternice si frumoase. Faptul ca unghiile tale de la maini sau de la picioare sunt predispuse la crapaturi sau ruperi este un aspect care determina daca un anumit tip de gel de unghii este cea mai buna optiune pentru tine.

Exista o multime de tipuri diferite, fiecare cu propriile argumente pro si contra. Intelegerea diferentelor dintre ele te poate ajuta sa iei o decizie informata cu privire la care este cel mai bun pentru nevoile tale personale.

Asadar, cititi mai departe pentru a afla mai multe despre diferitele tipuri de geluri disponibile si ceea ce au in comun: toate ofera o combinatie de beneficii pe care le adoram cand vine vorba de unghiile noastre.

Tipuri de geluri de unghii

– Unghii acrilice: Unghiile acrilice se aplica pe intreaga suprafata a unghiilor tale naturale si sunt foarte rezistente. Poti folosi unghiile acrilice daca vrei ca unghiile tale naturale sa arate lungi si frumoase, sau daca ai unghiile slabe sau fragile.

– Unghii hidro: Gelurile hidro sunt aplicate pe suprafata unghiilor tale naturale si sunt excelente daca vrei sa mentii o unghie lunga si cu aspect sanatos. Acestea sunt foarte usoare si flexibile.

– Unghii hibride: Unghiile hibride sunt aplicate pe suprafata unghiilor tale naturale si sunt o combinatie de geluri acrilice si hidrogeluri. Acestea sunt puternice si flexibile, ceea ce le face perfecte daca va doriti unghii lungi si frumoase.

– Silicon Nail: Unghiile din silicon acopera complet unghiile tale naturale. Unghiile din silicon sunt foarte durabile si sunt ideale daca aveti unghiile slabe.

– Tipsy Nail (unghii cu varf): Tipsy nails se aplica pe suprafata unghiilor tale naturale si sunt potrivite daca ai unghii lungi, puternice si frumoase.

– Autocolante pentru unghii: Autocolantele pentru unghii sunt usor de aplicat si de indepartat si pot fi aplicate in cateva minute. Acestea vin in diferite modele si culori, ceea ce le face o optiune excelenta pentru uzura pe termen scurt.

Cum se aplica gelurile de unghii?

Este indicat sa urmati instructiunile oferite de producator. Cu toate acestea, majoritatea gelurilor de unghii necesita sa urmati acesti pasi:

– Taiati-va unghiile: Inainte de a aplica gelul de unghii, asigurati-va ca unghiile dvs. sunt scurte si bine taiate. Daca unghiile sunt prea lungi, gelul de unghii va intra sub unghie si va fi foarte greu de indepartat.

– Asigura-te ca unghiile tale sunt curate: Spalati-va unghiile cu apa si sapun inainte de a aplica gelul de unghii.

– Urmati instructiunile de pe ambalaj: Diferite marci de gel de unghii au instructiuni diferite despre cum sa il aplicati. Asigurati-va ca urmati cu atentie instructiunile pentru a evita orice greseala.

– Folositi o pila de unghii pentru a indeparta excesul de produs de pe marginile unghiilor.

– Asezati gelul de unghii pe unghii si lasati-l sa se usuce.

– Aplicati un top coat pentru a sigila gelul de unghii si pentru a-l face sa reziste mai mult timp.

Aspectul final al unei manichiuri sau pedichiuri este reprezentat de gelul de unghii. Acestea dau un finisaj lucios stilului tau si iti protejeaza unghiile de decolorare si ciobire. De asemenea, gelurile de unghii previn despicarea si exfolierea, protejand uleiurile naturale ale unghiilor tale.

Aceste cele mai bune geluri de unghii pentru manichiura de lunga durata merita investite pentru performanta lor ridicata si preturile accesibile, iar pentru a gasi varianta potrivita de achizitie, poti opta pentru un gel de unghii UV/LED, 50 ml, pentru constructie, Gelaxyo French Builder.

Facebook Comments