Cum se poate organiza o petrecere surpriza: cele mai originale idei

Cum se poate organiza o petrecere surpriza: cele mai originale idei

Cum se poate organiza o petrecere surpriza: cele mai originale idei

Este intotdeauna distractiv sa planuiti o petrecere surpriza pentru un prieten, un iubit sau un membru al familiei. Va aratam cele mai bune sfaturi si cele mai bune idei pentru a o face bine…

Cand se apropie o intalnire speciala pentru o persoana draga, trebuie sa ne rupem capul pentru a ne gandi la cadoul perfect si la un fel de surpriza, cum ar fi o petrecere. In continuare, vom oferi cateva idei si va vom ghida sa organizati cea mai buna petrecere surpriza pe care ati pregatit-o vreodata.

Creati un grup WhatsApp pentru ocazie

Cel mai simplu si mai frecvent in aceste cazuri este crearea unui grup WhatsApp in care sa includa toti prietenii si familia care vor fi prezenti. Acest grup WhatsApp va fi mijlocul prin care veti comunica si informa despre toate ideile, stirile si progresele inregistrate in planificare.

Incepeti sa pregatiti petrecerea din timp

Daca ziua de nastere a unei persoane este la doua zile distanta si nu ati pregatit inca nimic, uitati de petreceri surpriza, cel mai probabil un dezastru.

Alegeti data care se potriveste cel mai bine calendarului si unde sunt disponibili toti sau majoritatea oaspetilor. Daca ziua de nastere cade intr-o zi de luni, poate ca este mai bine sa avansati sarbatoarea pana sambata, deoarece pot exista probleme de studiu si de munca… oamenii au de obicei mai mult timp liber in zilele de weekend. In plus, este intotdeauna de preferat sa avansati pe in lotrecerac sa o faceti in aceeasi zi sau sa o intarziati.

Si, desigur, asigurati-va ca persoana cu ziua de nastere nu are alte sarbatori pentru ziua aleasa. Va puteti imagina o petrecere surpriza de ziua de nastere fara ca protagonistul sa apara?

Alegeti locatia

Daca este vara, exista un avantaj. Puteti alege un loc in aer liber pentru sarbatoare, care va ofera mai multe optiuni si libertatea de a organiza. Dimpotriva, daca petrecerea este in timpul iernii, ar trebui sa alegeti un loc inchis pentru a preveni frigul, ploaia etc. Orice casa sau sediu spatios va fi bun.

Daca decideti sa inchiriati un loc, contactati proprietarul cat mai curand posibil, pentru a impiedica alte persoane sa inchirieze locul inaintea dvs. Si daca intentionati sa redati muzica tare, incercati sa faceti petrecerea un loc conditionat pentru aceasta, pentru a impiedica sunetul difuzoarelor sa deranjeze vecinii. Pentru alegerea melodiilor, puneti unele dintre grupurile muzicale preferate ale protagonistului.

Decorarea, intotdeauna importanta

Cu siguranta il cunoasteti bine pe honoree si stiti care sunt hobby-urile sale, daca are o predilectie speciala pentru o serie, daca este un fan al unei echipe de fotbal sau baschet, daca ii place cultura pop a anilor ’80… Nu puteti rata baloanele tipice, fanionul si confetti. De asemenea, va recomandam ca o mare parte din decor este culoarea ta preferata.

Alte trucuri sunt de a crea un photocall. Ganditi-va la ceva original care atrage atentia oaspetilor si, desigur, ca protagonistului nostru ii place. Adaugati accesoriile tipice pentru fotografie: masti, ochelari amuzanti, mustati, palarii si tot ce va puteti gandi. De asemenea, puteti scrie cateva „bule” cu fraze amuzante.

Pentru a termina decorarea, cumparati cateva litere care spun La multi ani”, alte litere cu numele sau si cateva baloane gonflabile cu numarul de ani pe care protagonistul ii intalneste. Am explicat deja cum sa facem arcade cu balon pentru decorarea petrecerilor si sarbatorirea zilei de nastere.

De asemenea, puteti merge mai departe si puteti pregati o petrecere tematica in care oaspetii sunt imbracati pe o tema specifica. In acest caz, toata decorarea spatiilor trebuie sa fie legata de aceasta tema. Si lasati un costum pentru baiatul de ziua de nastere. Daca poate fi un costum protagonist, mai bine. Trebuie sa fie in centrul atentiei!

Alte idei fantastice

De exemplu, anuntati acel mare prieten sau membru al familiei persoanei a carui zi de nastere este, pe care nu l-a azut de cativa ani pentru ca a plecat sa traiasca departe.. Daca veti aduce acea persoana importanta sa fie prezenta, surpriza va fi si mai mare si cu siguranta va fi o zi pe care protagonistul nu o va uita pentru tot restul vietii.

Imprimati multe fotografii ale fetei oaspetelui de onoare si faceti multe masti cu fata. Poate fi amuzant ca atunci cand ajunge in fata lui surprinsa imortalizata intr-o fotografie. Jocurile nu strica niciodata pentru a face petrecerile si mai distractive, precum si pentru a pregati diferite activitati..

Trebuie sa existe divertisment pentru toti cei prezenti. In cazul in care exista copii, puteti inchiria o saltea cu aer sau puteti angaja un clovn sau un magician pentru a face un spectacol. Vezi mai multe modele de baloane si de decoratiuni pe Departy.ro si alege modelul potrivit pentru tine.

Petrecerile sunt minunate, indiferent de varsta asa ca ce asteptati? Planuiti una chiar acum!

Facebook Comments