Cum sa-ti organizezi imediat noua casa

Cum sa-ti organizezi imediat noua casa

Cum sa-ti organizezi imediat noua casa

Mutarea intr-o casa noua este interesanta si promitatoare. Noua ta casa este o ardezie goala pentru a organiza, iar atunci cand iti faci timp sa planifici unde va merge totul si cum vor fi depozitate lucrurile, te poti bucura de o casa ordonata de la inceput. Aflati cum sa va organizati imediat noua casa cu aceste sfaturi utile.

In primul rand lucrurile trebuie ordonate si separate

Iti doresti ca noua ta locuinta sa fie cat mai curata si organizata, asa ca inainte de a incepe organizarea, asigura-te ca noul tau loc este curat imaculat pentru un inceput foarte misto. Incepe prin a despacheta imediat articolele de toaleta, uneltele si alte lucruri de care aveti nevoie, cutia ta de lucruri esentiale. Apoi, ia ceva timp pentru a face o ordine a ceea ce merge in fiecare camera.

Alege dulapul de haine si orice alt dulap pentru depozitare specifica.

Determinati ce cutii intra in pod, subsol si garaj si scoateti-le din drum pentru a avea mai mult spatiu cu care sa lucrati. Apoi, asezati restul cutiilor in camerele corespunzatoare si fiti pregatiti sa despachetati si sa organizati. Incepeti o lista de elemente de stocare suplimentare atunci cand gasiti nevoia si le puteti adauga mai tarziu.

Despacheteaza camera cu camera pentru a va organiza noua casa

Despacheteaza si aranjeaza mai intai camerele

Acum ca ai cutiile potrivite in camerele potrivite, primul tau obiectiv este sa-ti amenajezi camerele, incepand cu camerele copiilor. Incepe prin a despacheta articolele care intra in dulapuri, sertare si alte zone de depozitare pentru a le scoate din drum.

Daca aveti nevoie de spatiu de stocare suplimentar in timpul acestui pas, luati in considerare optiunile de depozitare sub pat. Nu inceta sa organizati atunci cand vedeti ca aveti nevoie de spatiu de stocare suplimentar, trebuie doar sa il adaugati in lista pentru mai tarziu.

Amenajati camere pentru copii. cat mai complet posibil cu cosuri, rafturi si alte optiuni de depozitare. Trece la celelalte camere si repeta! Scopul tau este sa pui totul la punct, astfel incat tu si familia ta sa va simtiti ca acasa si sa aveti un somn bun din prima noapte.

Configurati-va baile

Scopul tau aici este de a organiza tot ce ai nevoie de rutina, fara a aglomera masa de pansament. Daca baia noii tale case este mica, va trebui sa fii creativ. Impartiti o baie cu copiii? Desemnati un sertar sau alt spatiu pentru lucrurile de care vor avea nevoie. Utilizati separatoare de sertare sau, daca spatiul permite acest lucru, configurati optiuni de stocare separate, cum ar fi cosuri pentru fiecare membru al familiei.

Profitati la maximum de spatiul limitat folosind interiorul usilor dulapului si instalati carlige pentru prosoape si robe agatate.

Nu lasati dulapul de sub chiuveta sa devina o capcana pentru orice, folosind recipiente sau cadavre clare, etichetate pentru articole de toaleta, cum ar fi produse cosmetice, lotiuni si hartie igienica. Si nu uitati sa lasati loc pentru cosul de rufe.

Pentru a organiza bucataria

Acum ca te-ai asigurat ca familia ta a organizat camerele si baile din noua ta casa, este timpul sa-ti pui noua bucatarie in functiune si sa te organizezi. In primul rand, impartiti noua bucatarie in anumite zone si utilizati note post-it pentru a eticheta fiecare zona pentru a face despachetarea mai usoara:

Consumabile: Aceasta zona este locul unde va veti depozita mancarea. Frigiderul, vitrinele si camara sunt obiectivele tale principale. Ganditi-va la cele mai bune locuri pentru mancare pe care le veti folosi pentru a pregati mese, gustari rapide si alimente pe care nu le veti folosi in mod regulat, cum ar fi anumite condimente si uleiuri.

 Cauti casa noua? Vezi aici vila P+1E, 4 camere, curte 120mp, disponibila imediat, Popesti-Leordeni.

Non-consumabile: Tacamuri, pahare, si ustensile de bucatarie ar trebui sa fie stocate pentru acces usor si ar putea include dulapuri, sertare, si rafturi oala. Pentru lucruri pe care nu le folositi des, utilizati zone izolate, cum ar fi frigiderul sau aragazul.

Zona de curatare: Aceasta zona include chiuveta, masina de spalat vase si locul de depozitare pentru consumabile de curatare, detergenti de vase, tampoane de spalare si prosoape de ceai.

Pregatiti: Fie ca este vorba de o zona contra sau o insula de bucatarie, determinati unde veti face cea mai mare parte a pregatirii mesei, astfel incat sa puteti stoca lucrurile de care veti avea nevoie in apropiere.

Zona de bucatarie: Aceasta zona include aragazul, aragazul, cuptorul si cuptorul cu microunde. Veti dori ca oalele si tigaile sa fie depozitate in apropiere pentru un acces usor. De asemenea, va trebui sa decideti unde este mai bine sa depozitati mixere, procesatori de alimente si alte aparate de blat.

Daca aveti copii mai mici, asigurati-va ca instalati incuietori in dulapuri si pentru copiii mai mari, desemnati o zona sau un dulap in care sa poata apuca ceea ce au nevoie pentru a incuraja independenta.

Facebook Comments