Cum sa asculti muzica oriunde?

Cum sa asculti muzica oriunde?

Cum sa asculti muzica oriunde?

Multi oameni, citind primul paragraf al acestei descrieri, ar dori probabil sa scrie intr-un comentariu – dar de ce? De ce sa pun audio in ochelari? Exista, totusi, un raspuns foarte simplu care imi place.

Sigur ca poti avea casti si ochelari obisnuiti, dar nu asta este ideea. Bose trece granitele ca si alti precursori. Si de aceea ne-au impresionat.

Bose Frames Tenor – Arata ca un milion de dolari

Ochelarii Bose Frames Tenor arata genial si in ciuda numelui, mi-au placut foarte mult. Ramele sunt patrate si destul de mari. Toata tehnologia, impreuna cu difuzoarele, a fost inghesuita in licitatii.

Bose a incercat sa o minimizeze, dar totusi locul in care se afla „magia” este expus. Au proiectat bine, bratele ochelarilor sunt groase si in spatele urechii sunt subtiri. Urechea le taie natural si nu este la fel de vizibila. Cu ochelari  audio Bose Frames Tenor vei putea sa asculti muzica preferata oriunde.

Un set foarte elegant

Atat cutia in sine, cat si husa pentru ochelari fac o impresie foarte buna. Erau minimaliste, dar si elegante. Setul include, de asemenea, un incarcator si o carpa pentru ochelari. Ambalajul este rigid si modelat special pentru a nu deteriora ochelarii.

Cum functioneaza?

Ce e mai exact dedesubt? Aveam ochelari pe cap care redau muzica prin sistemul osos. In acest caz, insa, Bose a trecut la solutii mai traditionale. In bratele ramei gasim difuzoare mici care ne trimit muzica la urechi. In ceea ce priveste calitatea lor, acesta este un subiect pentru un paragraf separat.

Comenzi ochelari audio de soare Bose Frames Tenor

Controlam ochelarii intr-un mod similar cu castile, dar intr-un mod mai convenabil. Mult, mult mai ieftin! Panourile tactile de pe casti au fost intotdeauna prea mici. Fie ca este vorba de touchpad-ul AirPod-urilor, de compresia AirPods Pro sau de alte moduri.

Mereu trebuie sa te gandesti un moment ce sa faci si cum si, in plus, sa gasesc acel telefon. La Bose functioneaza intr-un mod similar, pentru ca si ramele sunt tactile. Apropiindu-mi degetul de lentila, cresc sunetul si pe masura ce ma apropii de ureche, o cobor. Un singur clic intrerupe melodia, o apasare lunga cheama asistentul. Deci de ce este mai bine?

Suprafata face treaba aici, care este neaparat mult mai mare decat in ​​cazul castilor wireless. Ca rezultat, este mult mai convenabil sa controlezi muzica. Prin urmare, este primul echipament pe care il controlez efectiv de pe dispozitiv, nu de pe telefon.

Calitate?

Ne asteptam la calitate de la un Bose, dar nu ne asteptam ca ochelarii sa sune foarte bine. Si suna mai bine decat majoritatea castilor. Puteti auzi perfect atat basurile, cat si inaltele. Avem, de asemenea, un bas grozav incorporat in rame.

Deci, daca ti-a fost teama ca si castile tale suna rau, am o veste buna. Castile sunt si ele destul de zgomotoase, dar trebuie sa ne amintim un lucru. Acestea sunt difuzoare obisnuite, asa ca daca dati sunetul la maximum in timp ce conduceti, s-ar putea sa faceti accident mai tarziu.

Sa vorbim despre comunicare

Castile se conecteaza prin Bluetooth. Si de cele mai multe ori functioneaza bine. Telefoanele, fie iPhone sau Android, functioneaza foarte bine cu ele. Totusi, au avut o problema cu laptopurile. Computerul nu s-a putut conecta complet la ochelari il vedea ca pe un „dispozitiv diferit”. Poate este o chestiune de politici specifice, dar oricum nu au functionat.

Facebook Comments