Cum sa alegi o vesta de blana de calitate?

Cum sa alegi o vesta de blana de calitate?

Cum sa alegi o vesta de blana de calitate?

Dat fiind faptul ca in ultimii ani se pune mare pret pe imagine, fiecare femeie isi doreste sa ca din acest punct de vedere sa fie de nota 10. In aceste conditii, doamnele si domnisoarele isi actualizeaza garderobele in fiecare sezon.

Atunci cand vine vorba despre alegerea articolelor de vestimentatie destinate sezonului rece, merita sa mentionam faptul ca hainele de blana sunt un must have al sezonului, iar din acest motiv femeile opteaza pentru o vesta dama Night Stroll din blana cu buzunare aplicate.

Cand vine vorba despre alegerea unei piese de vestimentatie de dama din blana, unele femei prefera blanurile scumpe, in timp ce alte femei se orienteaza spre cele ecologice, care sunt destul de rezistente in timp si pot fi purtate cateva sezoane fara probleme; iar mai mult decat atat, isi pastreaza bine valoarea si pot fi purtate in diferite outfit-uri.

Atunci cand o femeie decide ca a sosit momentul sa isi cumpere o jacheta de dama din blana sau o vesta dama din blana, este foarte important sa tina cont de unele criterii foarte importante, iar unul dintre acestea este fara doar si poate reprezentat de calitatea pielii.

Hainele de blana care nu sunt de o calitate foarte buna, pot prezenta imperfectiuni, cum ar fi de exemplu un aspect plusat sau o suprafata neregulata. In mod evident, o astfel de piesa de vestimentatie ar trebui evitata de catre fiecare femeie, sau cel putin de catre cele care pun mare pret pe imaginea lor si care indiferent de pretul piesei vestimentare, aleg doar calitatea premium.

De-asemenea, important de mentionat este faptul ca un alt criteriu pe care fiecare femeie trebuie sa il aiba in vedere in momentul in care intentioneaza sa isi aleaga o haina de blana, fie ea jacheta sau vesta, este reprezentat de firele de par.

Poate fi vorba despre o vesta sau despre o jacheta de blana de iepure, nurca, vulpe, raton, etc., insa este important ca blana sa aiba suprafata lucioasa si neteda, in timp ce firele de par trebuie sa nu ramana lipite unele de altele.

In ceea ce priveste culoarea si designul acestor articole de vestimentatie, acestia sunt doi factori care in primul rand tin de preferintele fiecarei femei. Deci, aici nu exista un standard care sa fie impus.

Nu in ultimul rand, finisajul este un alt factor important care merita luat in considerare atunci cand vine vorba despre alegerea unei veste sau a unei haine de blana. Acesta este foarte important in conditiile in care cusaturile pieselor vestimentare trebuie sa fie uniforme atat pe interior cat si pe exterior.

Acestea sunt in mare parte cele mai importante detalii care conteaza atunci cand vine vorba despre alegerea unei veste sau a unei haine de blana. Cu siguranta insa, fiecare femeie trebuie si sa stie cum sa isi intretina aceasta piesa vestimentara, asa ca mentionam faptul ca aceste piese trebuie sa fie depozitate in dressing pe umerase speciale, care sunt foarte rezistente si largi, astfel incat sa poata intretine forma vestei sau a hainei fara sa o deformeze.

Nu trebuie ca aceste piese de vestimentatie sa fie pastrate in saci de plastic, pentru ca au nevoie de aer, iar plasticul nu permite ca aerul sa patrunda in interior. Daca aerul nu patrunde, hainele si vestele de blana se vor usca si vor crapa, iar aceasta cu siguanta nu este o veste buna, mai ales daca tinem cont de faptul ca preturile acestor articole de vestimentatie nu stunt tocmai mici.

Nu in ultimul rand, femeile ar trebui sa evite sa aplice orice tip de spray sau parfum direct pe aceste articole de vestimentatie.

Facebook Comments