Ce probleme comune au dispozitivele iPhone 12?

Ce probleme comune au dispozitivele iPhone 12?

Ce probleme comune au dispozitivele iPhone 12?

Toata lumea a asteptat cu sufletul la gura sa apara noile dispozitive iPhone 12, iar acest lucru este oarecum firesc in conditiile in care discutam despre cele mai noi dispozitive de la Apple, unul dintre cei mai de succes producatori de pe piata.

O multime de feedback-uri de la proprietarii de iPhone 12 au fost bune, dar din pacate au aparut deja si primele probleme ale acestor dispozitive, iar utilizatorii au luat deja legatura cu specialistii in reparatii iPhone Bucuresti, pentru a gasi cele mai bune solutii pentru problemele cu care se confrunta.

In continuare puteti citi despre cele mai frecvente probleme iPhone 12, iPhone 12 mini, iPhone 12 Pro si iPhone 12 Pro Max; dar si cum ar putea fi acestea remediate.

 1. Descarcarea bateriei

Majoritatea utilizatorilor se bucura de o durata excelenta de viata a bateriei. Cu toate acestea, unii incep sa observe ca bateria se descarca mai repede decat ar trebui.

Daca bateria telefonului dvs. incepe sa se descarce mult mai repede decat ar fi indicat, exista unele lucruri pe care le puteti face. Reporniti dispozitivul, optiti 5G, verificati aplicatiile pentru a vedea daca nu cumva una dintre acestea se comporta necorespunzator si consuma mai multe resurse decat este nevoie. Puteti sa utilizati si modul Low Power care poate fi util pentru a salva resurse ale bateriei.

 1. Problemele Bluetooth pentru iPhone 12

Daca dispozitivul dvs. nu se poate conecta la unul sau mai multe dintre dispozitivele dvs. Bluetooth, trebuie sa faceti cativa pasi. Primul lucru pe care trebuie sa il faceti este sa uitati conexiunea Bluetooth care creaza probleme. Iata cum puteti face acest lucru:

 • Accesati aplicatia Setari.
 • Atingeti Bluetooth.
 • Selectati conexiunea folosind „i” in cerc.
 • Atingeti „Uitati acest dispozitiv”.
 • Incercati sa va reconectati la dispozitivul Bluetooth.

Daca acest lucru nu functioneaza, ar trebui sa incercati sa va resetati setarile de retea:

 • Accesati Setari.
 • Atingeti General.
 • Atingeti Reseteaza.
 • Atingeti Resetare setari retea.

Acest proces va dura cateva secunde pentru a se finaliza. De asemenea, iPhone-ul dvs. va uita retelele Wi-Fi cunoscute, asa ca asigurati-va ca aveti parola la indemana. De asemenea, puteti incerca sa resetati setarile dispozitivului la valorile implicite din fabrica, desi acest lucru ar trebui facut numai in ultima instanta. Iata cum puteti face acest lucru:

 • Accesati aplicatia Setari.
 • Atingeti General.
 • Atinge Reseteaza.
 • Atinge Reseteaza toate setarile.

Daca niciuna dintre aceste solutii pentru remedierea problemei nu functioneaza, poate fi necesar sa va deplasati cu dispozitivul intr-un service gsm. Specialistii cu siguranta vor depista care este cauza problemei, si o vor remedia rapid.

 1. Probleme privind incarcarea wireless

Este posibil sa va confruntati cu o asemenea problema, iar daca va confruntati cu o asemenea situatie, mai intai de toate, asigurati-va ca reporniti dispozitivul. Orice mica eroare software poate disparea astfel.

De-asemenea, daca problema persista, si daca folositi o husa pentru iPhone pentru protectia dispozitivului, indeparati-o inainte de a incarca telefonul, si este posibil ca astfel problema sa fie remediata.

De-asemenea, este important sa folositi doar un incarcator original pentru incarcarea dispozitivului (wireless in cazul de fata). Un incarcator contrafacut fie nu va incarca telefonul, fie poate cauza alte probleme.

Dupa cum se poate vedea asadar, chiar si cele mai noi si cele mai performante telefoane de la Apple pot avea probleme. Cu toate acestea, exista solutii pentru remedierea in cel mai scurt timp, iar specialistii de la service vor fi mereu dispusi sa va ajute.

Datorita experientei si datorita cunostintelor acumulate odata cu trecerea timpului, acestia va pot ajuta cu orice reparatii iPhone sau in orice alta problema ar avea dispozitivul iPhone de ultima generatie (sau orice alt telefon al altui producator).

Facebook Comments