Cum poti avea cele mai bune live-uri?

Cum poti avea cele mai bune live-uri?

Cum poti avea cele mai bune live-uri?

Mai multe persoane vor sa imparteasca cu prietenii cele mai importante momente, de la zilele de nastere, la victoriile in jocuri. Acest lucru poate fi facut foarte usor online, folosind o aplicatie pentru livestreaming. In mediul virtual exista o gama larga si variata de softuri care te vor ajuta sa impartasesti cu ceilalti cele mai bune momente din viata ta.

Daca doresti pentru prima data sa realizezi un livestream, in acest articol iti vom prezenta unele dintre cele mai populare aplicatii, astfel incat sa te poti bucura impreuna cu prietenii de anumite evenimente. Foloseste huse telefon daca utilizezi intens aplicatiile.

  1. Facebook si Instagram

In ultima perioada platformele de social media au fost extrem de utilizate, astfel incat au aparut si noile functii de livestreaming. Totusi, in ciuda faptului ca ambele aplicatii pentru smartphone sunt detinute de Facebook, prezinta caracteristici diferite:

  • Facebook – live-urile incarecate pe ca aceasta platforma raman in galeria userului si pot fi accesate dupa o anumita perioada de timp. In anumite cazuri poti utiliza si filtre si chiar vei putea eticheta locatia sau vei putea adauga o descriere.
  • Instagram – live-urile de pe aceasta aplicatie sunt mult mai simple. Acestea apar in sectiunea de story, insa nu mai pot fi vizualizate dupa ce userul a incetat sa mai difuzeze imaginile. Totusi, live-urile realizate prin aceasta aplicatie pot fi incarcate intr-o sectiune separata, de unde followerii le pot accesa.
  1. Twitch

Twitch a devenit o aplicatie extrem de populara in randul tinerilor, fiind accesibila atat in versiunea web, cat si ca aplicatie pentru mobil. In prezent aplicatia are milioane de descarcari, fapt pentru care va merita sa ii oferi o sansa. Acest soft functioneaza in mod diferit fata de platformele de social media: vei putea apare doar tu in prim-plan sau chiar vei putea da share ecranului.

Pe Twitch pot fi difuzate diferite tipuri de content– de la sesiuni de gaming, la talkshow-uri sau make-up. Totul este la alegerea persoanei care doreste sa creeze continut! Totusi, in cazul in care nu stii ce tip de video sa difuzezi, te poti uita pe interfata aplicatiei, unde sunt listate numeroase categorii de continut. Cu siguranta vei gasi alte video-uri din care te vei putea inspira.

Comparativ cu pachetul de la Facebook, videoclipurile de pe Twitch sunt salvate in aplicatie, iar toti userii vor putea accesa activitatea ta. De cele mai multe ori, livestreamingurile apar chiar pe profilul tau.

  1. Youtube

Youtube este una dinre cele mai vechi platforme de livestreaming din online. Precum Twitch, si Youtube poate fi accesat atat prin web, cat si prin aplicatia de pe smartphone. Folosind aplicatia vei avea acces la mai mai multe functii, printre care se numara: portrait full mode sau screenshare. De altfel, vei putea filma atat vertical, cati si orizontal scenele tale prferate. La finalul streamingului, vei putea salva clipul in propriul tau playlist, la care toti userii vor avea acces.

  1. Periscope

Periscope a fost printre cele mai utilizate platforme de streaming in ultimii ani. Platforma sufera de lipsa de tractiune pe care Twitter o are in general, Facebook fiind alternativa preferata de utilizatori. Acestea fiind spuse, daca Twitter este o componenta importanta a strategiei dvs. de socializare, atunci Periscope va ajuta cu siguranta sa obtineti mai multi ochi pe tweet-urile dvs.

Pe masura ce Twitter navigheaza mai mult catre un stil Facebook, afisarea algoritmica a actualizarilor care nu este legata de timp, dar afiseaza evidentieri pentru perioade mai lungi de timp, aveti ocazia sa afisati inregistrarea fluxului dvs. mai mult timp.

Prin urmare, Periscope se integreaza profund cu Twitter, oferind toate avantajele in ceea ce priveste viralitatea pe care Twitter le ofera. Periscope are o suita de baza, dar solida, de analize care va ajuta sa intelegeti rapid performanta fluxului. Periscop este solid a doua cea mai integrata platforma. Acesta este un mare plus pentru cei care folosesc instrumente de difuzare terta parte pentru nevoi de streaming live mai complexe.

  1. com

Livestream este unul dintre primele instrumente care a aparut pentru a acoperi decalajul dintre instrumentele de consum, precum cele de mai sus si platformele mai profesionale. De fapt, este un instrument platit care necesita o investitie mai substantiala. Desi acest lucru nu poate fi o mare problema daca planificati evenimente cu nevoi mai complexe, va elimina automat daca sunteti un streamer individual.

Livestream a fost unul dintre primii care au lansat un dispozitiv real integrat cu platforma, camera MeVo. Ofera o versiune gratuita a software-ului care se integreaza cu Facebook Live, Periscope si multe alte platforme. Functiile sunt destul de avansate si foarte prietenoase pentru evenimente.

  1. Dacast

Dacast este un instrument mai mic, dar destul de competitiv in segmentul mai avansat. Ofera instrumente de planificare a evenimentelor destul de avansate si un set excelent de instrumente, cum ar fi plata pe vizionare si o platforma complet personalizata cu eticheta alba.

Acest lucru il face o alegere excelenta pentru cei care au nevoi de streaming live mai complexe, dar care inca gestioneaza totul singuri. Se adreseaza antreprenorilor de evenimente care isi dezvolta evenimentele prin continut. Componenta de gazduire video rezolva o multime de probleme pe care conferintele le au in mod specific, cum sa monetizeze continutul dupa ce evenimentul sa intamplat.

Ca si in cazul Twitch, pe Youtube vei avea o sectiune de comentarii pe care o vei putea vizualiza in momentul in care realizezi streamingul, precum si o sectiune de strangere de fonduri, unde oamenii iti pot dona bani.

Facebook Comments