Cele mai bune aplicatii pentru comunicarea in cadrul companiilor

Cele mai bune aplicatii pentru comunicarea in cadrul companiilor

Cele mai bune aplicatii pentru comunicarea in cadrul companiilor

Antreprenorii si firmele au nevoie de o comunicare eficienta. In sensul acesta sunt recomandate mai multe aplicatii foarte utile pe care le vom enumera in cele ce urmeaza.

  1. Microsoft Outlook

Platforma de e-mail Hotmail, acum sub numele „Outlook”, cuprinde mai mult decat un server de e-mail pentru a comunica cu clientii, furnizorii si chiar prietenii.

Platforma  va permite sa accesati mai multe servicii si resurse, cum ar fi Microsoft Office 365 , calendar, mementouri etc.

Toate acestea intr-o singura aplicatie mobila si desktop ideala pentru oamenii de afaceri si antreprenorii care doresc sa isi colecteze toata activitatea in acest proiect Microsoft.

  1. Dropbox

Acest instrument are o particularitate: este perfect pentru partajarea de fisiere si foldere cu alti utilizatori, de la registre mici si sabloane de orare, pana la fisiere mai mari.

Este in mod clar o aplicatie mobila care faciliteaza comunicarea. Va permite sa partajati orice imediat si cu acces instantaneu de pe orice dispozitiv, nu numai pentru cineva in special, ci si pentru un anumit grup.

Un alt avantaj imens: rezolva problemele de stocare a informatiilor, deoarece ne permite sa incarcam fisierele noastre in cloud si sa le avem disponibile oricand si pe orice dispozitiv.

Dupa cum putem vedea, este o aplicatie ideala pentru acei antreprenori si profesionisti care doresc sa economiseasca pe hartie si dulapuri, care au un birou online si care trebuie sa impartaseasca documente sau sa comunice grupurilor de oameni.

Desigur multi utilizatori se plang de putinul spatiu de stocare disponibil oferit de Dropbox sau de cat de nesigur poate fi daca o configuratie corecta nu este efectuata anterior, desi aceste doua motive pot sa nu aiba o greutate atat de mare in raport cu beneficiile acestei aplicatii populare .

  1. Skype

Skype este o aplicatie care ne permite practic sa facem apeluri video de inalta calitate, precum si sa facem apeluri telefonice traditionale. Este ideala pentru antreprenorii si profesionistii care calatoresc mult sau care trebuie sa comunice cu oameni care locuiesc in diferite orase, deoarece permite comunicarea fata in fata la distanta in timp real si cu o calitate excelenta.

De exemplu, unii dintre colaboratorii tai locuiesc in alte orase din Spania si lucrati cateva ore pe zi impreuna pe Skype (atat pe desktop, cat si pe mobil sau tableta) ca si cum ati fi in aceeasi camera.

Putine sunt dezavantajele pe care le putem evidentia uneia dintre cele mai bune aplicatii mobile, deoarece este si free si foarte buna si poate fi folosita pe mai multe telefoane inclusiv pe telefoane mobile Samsung.

  1. Google Drive

Aceasta este o aplicatie conceputa pentru a crea si partaja documente cu oricine doriti. Dar acesta nu este cel mai mare avantaj al sau. Google Drive face un pas mai departe si iti permite sa editezi documentul pe care l-ati partajat cu orice utilizator (cu permisiunea prealabila, desigur).

Astfel, un grup de oameni nu numai ca poate accesa documentul, ci si il poate edita. Un alt avantaj este ca, daca aveti deja aceasta aplicatie mobila instalata pe dispozitiv, nu aveti nevoie de alta aplicatie pentru a scana documente, deoarece include un widget in acest scop.

Unul dintre punctele sale slabe este, in acelasi timp si paradoxal, unul dintre punctele sale forte: faptul ca multi utilizatori pot edita un document in acelasi timp.

 

Facebook Comments