Cea mai buna aplicatie de apelare pentru a gestiona contactele si agenda pe Android

Cea mai buna aplicatie de apelare pentru a gestiona contactele si agenda pe Android

Cea mai buna aplicatie de apelare pentru a gestiona contactele si agenda pe Android

Aplicatia implicita pentru Android de Contacte si Telefon nu este rea, este simpla, are butoane mari dragute si va permite sa cautati numere de telefon mobil in agenda de adrese. Asa cum este adesea cazul aplicatiilor de baza, insa, in functie de modelul de telefon mobil, poate exista o aplicatie diferita pentru efectuarea de apeluri si vizualizarea agendei de telefon mobil.

Din fericire, indiferent de modelul de telefon mobil pe care il aveti, indiferent daca are aplicatia originala sau cea a unui producator, puteti alege un alt „apelator” (tastatura numerica) cu o aplicatie alternativa Contacts.

Printre acestea putem aminti multe aplicatii alternative pentru apelare, care pot fi incercate gratuit pentru a inlocui modul implicit de gestionare a contactelor si a telefonului. Intra pe inlocuire display Xiaomi daca ai probleme cu displayul si vei gasi mai multe ecrane.

  • Google Phone

Este aplicatia implicita in multe smartphone-uri Android, gratuita de instalat pentru toata lumea. Este poate cea mai buna aplicatie de apelare, deoarece, desi simpla, are cateva functii unice, cum ar fi anuntul apelantului, blocarea apelurilor nedorite si personalizarea favoritelor.

  • Drupe

Este poate una dintre cele mai bune aplicatii pentru a gestiona contacte si apeluri telefonice pe Android, ceea ce aduce o idee noua pentru gestionarea contactelor si agendelor de adrese pe Android. De altfel, Drupe pune, pentru fiecare contact, butoanele pentru a-l contacta prin telefon, SMS, Whatsapp, Facebook si orice alta aplicatie de socializare sau chat.

  • Google Contacts

Aplicatia oficiala a agendei Google, este disponibila pentru toate smartphone-urile Android si are multe optiuni si caracteristici, cum ar fi sincronizarea contactelor online in contul Google si imbinarea cu usurinta a contactelor duplicate.

  • Clever Dialer

Este o aplicatie pentru gestionarea apelurilor telefonice si a agendei de adrese cu functia speciala de a putea bloca apelurile nedorite de la centrele de apeluri.

  • Dialer +

Este o aplicatie gratuita pentru a inlocui dialer-ul pentru smartphone Android cu unul mai functional si mai rapid de utilizat. Puteti glisa la stanga si la dreapta pe tastatura pentru a comuta intre cautarea numerica si cea alfabetica, iar tastatura numerica functioneaza si ca o cautare T9.

Deasupra tastaturii este afisata o lista cu toate apelurile recente primite, efectuate si pierdute.

Daca un numar nu este in agenda telefonica, Truedialer va cauta online cine este si pozitia. Puteti trimite un SMS fiecarui contact din agenda printr-un buton rapid, exista carti de contact si puteti bloca apelurile telefonice de la unele numere din lista neagra. Truedialer nu functioneaza cu telefoane dual-SIM, ca multe dintre aceste aplicatii, unde puteti apela doar cu SIM-ul principal.

  • Contacts +

Este una simpla care aduce o noua tastatura numerica si un mod personalizabil de gestionare a agendei. Pe langa cautarea numerelor cu modul T9, agenda de adrese creeaza un card special pentru fiecare contact cu fotografia si orice retele sociale asociate, cum ar fi Facebook. Puteti alege vizualizarea listei sau vizualizarea grila, cu fetele oamenilor.

  • Current Caller ID

Este o aplicatie foarte originala care arata toate informatiile gasite pe internet despre persoana si numarul care suna. Daca pierdeti un apel, aplicatia va ajuta, de asemenea, sa intelegeti cel mai bun moment pentru a apela persoana in functie de pozitia sa sau de ultima data cand ati vorbit cu ea.

Aceasta este, de asemenea, una dintre aplicatiile Android pentru a recunoaste numerele necunoscute si pentru a sti totul despre cine ne suna pe telefon (aplicatia Android).

Facebook Comments