Ce aplicatii folosim pentru inregistrare si editare audio pe iPhone?

Ce aplicatii folosim pentru inregistrare si editare audio pe iPhone?

Ce aplicatii folosim pentru inregistrare si editare audio pe iPhone?

Pentru majoritatea utilizatorilor care au nevoie de un nou smartphone, dispozitivele iPhone vor fi mereu prima optiune. Cei mai multi utilizatori, deodata cu telefonul isi aleg si diferite accesorii iPhone de la un magazin gsm.

De exemplu, pentru cei pasionati de muzica nimic nu se potriveste mai bine decat o boxa sau o casca bluetooth. Casca bluetooth este accesoriul ideal si pentru soferi, dat fiind faptul ca pot vorbi la telefon fara a incalca legea atunci cand conduc.

Exista casti fara fir ideale pentru toate modelele noi si mai vechi de iPhone, iar utilizatorii le pot folosi pentru a asculta muzica pe Youtube, sau pentru a asculta fisierele audio pe care le-au inregistrat si ulterior le-au editat. In acest sens, exista o multime de aplicatii care pot fi utilizate, iar in continuare vom enumera unele dintre cele mai cool aplicatii de inregistrare si editare audio pentru iPhone.

VC Audio Pro

Aplicatia VC Audio Pro este relativ ieftina, avand un tarif de 6,99 USD a VeriCorder Technology a fost conceputa pentru radiodifuzori, dar este un instrument puternic si functional pentru oricine are nevoie sa inregistreze si sa editeze audio cu iPhone-ul lor.

Cu capacitatea de editare pe mai multe piste, un mixer de sunet, aranjarea clipurilor si o curba de volum, aceasta aplicatie nu poate face nimic in ceea ce priveste editarea sunetului in miscare, insa cu toate acestea, se bucura de un mare succes in randul utilizatorilor de iPhone.

Recorder & Editor ~ iSaidWhat ?!

Inregistrati tot ce auziti si apoi editati cu functiile incorporate ale aplicatiei Recorder & Editor care are un tarif de doar 2,99 USD, care permite taierea, aranjarea si partajarea, precum si ajustarea sensibilitatii microfonului. Partajati-va munca prin e-mail, Facebook si Twitter sau trimiteti fisiere la DropBox pentru backup cu aceasta aplicatie distractiva si functionala.

Voxie Pro Recorder

Foarte apreciata si cu o multime de recenzii pozitive din partea utilizatorilor, dar si cu un cost super atractiv de doar 4,99 USD, Voxie Pro Recorder este o aplicatie conceputa pentru a colecta dictare, note vocale si informatii audio de mesagerie de grup.

O forma de unda tactila face ca navigarea sa fie simpla si rapida, in timp ce dimensiunea fara restrictii a fisierului va permite sa inregistrati atat timp cat aveti nevoie.

MultiTrack DAW

Muzicienii nu mai sunt limitati la un studio complet daca doresc sa inregistreze, sa editeze si sa lanseze melodiile lor pentru ca lumea sa le auda. Aceasta aplicatie are are un cost de doar 9,99 USD este ideala si pentru voi muzicienii amatori, dat fiind faptul ca va permite sa inregistrati mai multe capturi cu pana la 24 de melodii, precum si sa mutati si sa taiati sunetul pana cand aranjamentul este perfect.

GarageBand

Fie ca sunteti un multi-instrumentist cu un sentiment de iubire pentru muzica in toate formele sale sau un incepator cu o ureche muzicala excelenta, puteti inregistra si edita melodii din propria creatie utilizand instrumentele tactile ale GarageBand pentru iPhone. Pentru 4,99 USD, puteti conduce o orchestra, puteti crea o melodie intreaga dupa imaginatia dvs. sau puteti utiliza caracteristica Jam Session pentru a va distra alaturi de prieteni.

Hindenburg Field Recorder

La 29,99 USD, aplicatia Hindenburg Field Recorder are un pret care ar putea restrange domeniul sau de aplicare doar utilizatorilor profesionisti dedicati, dar ofera o multitudine de caracteristici si capabilitati care o fac o investitie utila. Instrumentele de editare nedistructive ofera capabilitati complete de anulare si refacere, impreuna cu o suita completa de caracteristici pentru taiere, miscare si modificari.

Studio.HD

Inregistrati 24 de melodii audio pentru a edita, amesteca si adauga efecte cu aceasta aplicatie care are un tarif de doar 9,99 USD (aplicatie de la Sound Trends LLC). Aceasta aplicatie va ofera puterea de a captura muzica pe care o creati de oriunde va aflati.

Facebook Comments