Ce caracteristici lipsesc la iPhone 12?

Ce caracteristici lipsesc la iPhone 12?

Ce caracteristici lipsesc la iPhone 12?

Nu cred ca mai exista persoana care sa nu fie constienta de faptul ca smartphone-ul a devenit o necesitate pentru fiecare dintre noi in clipa de fata. In cazul in care vi se pare exagerata afirmatia ca un smartphone reprezinta o necesitate pentru fiecare persoana la momentul actual, trebuie sa luati in considerare unele detalii.

In primul rand, folosim telefonul pentru a comunica in orice moment cu cei dragi, cu colegii sau cu sefii de la servici, etc. Folosim telefonul pentru a cauta pe internet toate informatiile de care avem nevoie, indiferent de domeniul de activitate. Folosim telefonul pentru a socializa cu prietenii virtuali, sau pentru a face cumparaturi de la magazinele online. In plus, nu plecam de acasa fara sa fim siguri de faptul ca ne-am luat telefonul.

In aceste conditii, se poate spune ca afirmatia ca suntem dependenti de smartphone-uri, este una cat se poate de reala, iar din acest motiv multi utilizatori aleg sa isi indrepte atentia spre cele mai noi telefoane iPhone de la Apple, iar aici discutam despre dispozitivele din gama iPhone 12.

Apple a oferit iPhone 12 cu o serie de caracteristici care fac parte dintr-un smartphone de top de succes la inceputul anului 2021. Prin urmare, nu este de mirare ca analistii presupun ca succesorul iPhone 11 va avea un mare succes.

Cu toate acestea, telefonul premium nu este perfect. In continuare veti cauta in zadar cateva caracteristici pe care smartphone-urile Android le ofera de mult timp, si care lipsesc pe dispozitivele Apple. Am compilat o lista cu caracteristicile care ne lipsesc in modelele actuale de iPhone standard.

Rata mare de reimprospatare

Aceasta caracteristica era deja standard in multe nave emblematice Android in 2020: o rata de reimprospatare ridicata. Producatori precum Huawei, Xiaomi si Samsung au adus pe piata mai multe smartphone-uri cu o rata de reimprospatare de 120 Hz. Nu si Apple. La fel ca predecesorul sau, iPhone 12 va ofera doar 60 Hz.

O rata de reimprospatare ridicata va asigura de exemplu, ca un ecran de smartphone poate afisa animatii mai usor. Aceasta caracteristica beneficiaza si de aplicatiile cu grafica sofisticata. Cu toate acestea, pune si tensiune pe baterie, motiv pentru care de exemplu, iPhone 12 mini este mai bine servit cu 60 Hz.

Spatiu de stocare extensibil

Nu este de mirare ca stocarea extensibila nu este una dintre caracteristicile iPhone 12. Deoarece Apple nu a echipat inca niciunul dintre modelele sale de iPhone cu un slot pentru card microSD.

De aceea, partile interesate se confrunta in mod regulat cu intrebarea cruciala atunci cand cumpara un iPhone: de cat spatiu de stocare am nevoie? Deoarece Apple percepe intotdeauna un pret considerabil mai mare pentru urmatorul nivel superior, diferenta dintre 64 Gb si 256 GB de spatiu de stocare pentru iPhone 12, de exemplu este de 170 euro.

Senzor de amprenta

Datorita Face ID-ului, puteti debloca iPhone 12 cu usurinta, rapid si in siguranta cu fata, daca nu purtati o masca din cauza pandemiei de coroanavirus. Dar chiar si in afara situatiei pandemice, multi utilizatori doresc un senzor de amprenta in loc de recunoastere faciala. Alternativ, puteti seta o combinatie de numere pentru a debloca iPhone-ul, dar tastarea acestuia de fiecare data nu se simte actualizata in 2021.

Tele lentile si ProRAW

IPhone 12 va ofera o camera duala puternica cu care puteti face fotografii grozave bokeh, de exemplu. Dar iPhone 12 Pro si de altfel si iPhone 11 Pro. au un obiectiv inaintea modelului de baza: teleobiectivul permite un zoom decent. Formatul foto (necomprimat) ProRAW, care este deosebit de util pentru post-procesarea imaginilor, este rezervat exclusiv pentru modelele Pro.

Facebook Comments