Casa visurilor – cum ar arata? O vezi cu piscina sau fara?

Casa visurilor – cum ar arata? O vezi cu piscina sau fara?

Casa visurilor – cum ar arata

Piscinele Infinity ne taie respiratia. Acestea au capacitatea mare de a infrumuseta spatiile si de a ne oferi o vedere panoramica perfecta asupra exteriorului caselor noastre.

Aceste bazine se caracterizeaza prin faptul ca au o margine infinita si pentru ca una dintre laturile lor este sub nivelul apei, producand o revarsare iminenta.

Aceasta revarsare genereaza efectul vizual pe care apa reuseste sa-l extinda la orizont sau, dupa cum sugereaza si numele, la infinit.

Acest lucru genereaza senzatia ca piscina nu are sfarsit sau ca pur si simplu dispare la orizont.

Piscinele infinity adera la un sistem foarte inovator, deoarece permit o reinnoire completa si constanta a apei intr-o perioada scurta de timp.

Prin urmare, apa este pastrata curata si cristalina, ceea ce face ca piscina sa pastreze un aspect incredibil tot timpul.

Pentru interior, poti alege decoratiuni lucrate manual care sa dea un aspect perfect casei tale.

Fatade glisante ale ferestrelor

Ferestrele glisante ar fi un alt element indispensabil in casa visurilor mele, deoarece atractia sa estetica mi se pare cu adevarat formidabila.

In prezent, fatadele ferestrelor glisante sunt considerate adaugiri arhitecturale de prima clasa, datorita cantitatii mari de lumina naturala care filtreaza in interiorul casei.

Din punct de vedere estetic, ele sunt, de asemenea, foarte vindecate. In esenta, ele permit separarea sau impartirea spatiilor cu prudenta sau fara a fi nevoie sa se recurga la structuri mai rigide, cum ar fi peretii sau cadrele metalice.

Sticla ar fi materialul ideal pentru a lucra ferestrele glisante ale casei visurilor mele.

In acest fel, m-as asigura ca zonele din casa mea isi pastreaza esenta speciala fara a fi nevoie sa le delimitez cu forta.

Beneficiile ferestrelor glisante

Beneficiile ferestrelor glisante sunt foarte largi. In cazul meu, acestea ar fi cele mai importante:

  • Ele aduc un sentiment mai mare de spatiu in case si este ca, fara indoiala, au capacitatea de a deschide spatiile cu maiestrie.
  • Lumina naturala ar fi regina casei . Cui nu i-ar placea placea sa se intinda inapoi in fotoliu in sufrageria lui pentru a citi o carte buna sau sa se bucure de un moment de calm, fara a fi nevoie sa recurga la iluminat artificial?
  • Ferestrele glisante pastreaza, de asemenea, spatiile interioare ale casei ventilate corespunzator, iar acest lucru pentru multi este crucial, deoarece ar putea respira aer proaspat .
  • Acestea cresc vizibilitatea in casa. Faptul ca ele ofera posibilitatea de a accesa vizual mai multe spatii ale casei simultan este pur si simplu de nepretuit.

Astazi exista o varietate de ferestre glisante pe piata. Acest lucru inseamna ca selectia ta va depinde in principal de gusturile si interesele fiecarei persoane.

Stilul minimalist

Casa visurilor multor persoane ar avea si un stil minimalist, si nu numai pentru ca este in trend, ci pentru ca sunt complet convinsi ca acest stil le poate descrie perfect gusturile.

Designul caselor minimaliste se caracterizeaza prin faptul ca este sobru si bazandu-se pe simplitate pentru a desemna frumusetea si maretia.

Ati auzit vreodata maxima ca „mai putin inseamna mai mult”? Exact asta urmareste minimalismul!

Decorul clasic este un stil de decorare care se bazeaza pe elemente traditionale, elegante si sofisticate. Este un stil care pune accentul pe detalii si pe finisaje de inalta calitate, avand ca scop crearea unei atmosfere elegante si rafinate.

Elementele cheie ale decorului clasic includ mobilierul cu forme elegante, linii curate si finisaje de inalta calitate, precum lemnul si marmura. Piesele de mobilier sunt concepute pentru a fi functionale, dar si pentru a arata foarte bine. Decoratiunile includ draperii bogate, perne decorative, covoare luxuriante si tablouri sau oglinzi mari. Aceste elemente sunt realizate din materiale de inalta calitate, cum ar fi catifeaua, brocartul si matasea.

Culorile utilizate in decorul clasic sunt de obicei culori pastelate si tonuri naturale. Acestea includ culori precum crem, bej, alb, gri si maro. Se pot utiliza si culori mai intense, precum auriu, rosu sau verde, insa acestea sunt folosite cu multa grija si in cantitati mici, pentru a nu aglomera spatiul si pentru a crea un aspect placut pentru ochi.

In decorul clasic, detaliile sunt foarte importante. De exemplu, draperiile trebuie sa fie lungi si bogate, iar pernele decorative trebuie sa fie realizate din materiale de calitate superioara, cu cusaturi fine si detalii sculptate. De asemenea, mobilierul trebuie sa aiba detalii subtile si fine, cum ar fi linii curbe, picioare sculptate si detalii in relief.

In ceea ce priveste luminile, in decorul clasic se folosesc lampi cu abajururi mari si cu modele clasice, precum si candelabre si lampi cu pendul. Acestea adauga un element de eleganta si sofisticare in decor, iar lumina calda si placuta creeaza o atmosfera relaxanta si placuta.

Decorul clasic este un stil de decorare sofisticat si elegant, care se bazeaza pe finisaje de inalta calitate si pe detalii subtile. Este un stil care se potriveste cu persoanele care apreciaza eleganta si rafinamentul si care doresc sa creeze o atmosfera deosebita in locuinta lor. Cu un mobilier elegant si cu accesorii de inalta calitate, acest stil de decorare poate adauga un element de lux si frumusete in orice casa.

 

Facebook Comments