Care este importanta reala a banilor?

Care este importanta reala a banilor?

Care este importanta reala a banilor?

Astazi nu am vrut sa vorbim despre bani, ci despre lucruri care sunt mai importante in viata, cum ar fi familia, experientele, principiile si convingerile noastre. Cu toate acestea,ne  tot gandeam ca pentru toate aceste lucruri avem nevoie …de bani.

Exista oameni care cred ca banii nu sunt importanti si nu aduc fericire. Cu toate acestea, avem nevoie de ei pentru nevoile cele mai de baza, cum ar fi mancarea, imbracamintea sau transportul. Deci aceasta idee, oricat de buna ar suna, este inca romantica si idealista. Banii sunt cu siguranta importanti pentru realizarea lucrurilor in viata. Este esential sa ne satisfacem nevoile, prezentul si viitorul.

Lipsa banilor

De aceea, lipsa banilor cauzeaza atat de multe probleme. Este, fara indoiala, una dintre principalele surse de stres pentru oameni. Sentimentul de a nu fi nevoiti sa terminam luna, de a nu putea plati pentru ceva de care copiii nostri au nevoie sau pur si simplu de a nu avea certitudinea daca vom putea manca a doua zi, este cu siguranta teribil.

Banii, pe de alta parte, sunt o resursa limitata. Apoi, trebuie sa invatam sa o gestionam bine, sa avem grija de ea (sa ne protejam) si sa o facem sa creasca. Ceea ce inseamna, de asemenea, atribuirea acesteia in conformitate cu si in conformitate cu prioritatile noastre in viata: ceea ce este cel mai important pentru noi.

Acum, ceea ce trebuie sa intelegeti este ca nu este niciodata un scop in sine. Nu alungam niciodata banii ca si cum ar fi cheia unei vieti implinite. Aceasta ar fi o mare greseala, pentru ca ne poate distrage atentia de la ceea ce ne place cu adevarat.

V-ati gandit vreodata cat platim pentru lucruri care nu merita? Aceasta include cu siguranta dobanda generata de datoriile cardului de credit sau de imprumuturile salariale pe care le-ati folosit pentru a cumpara lucruri pe care le utilizati in fiecare zi si care ar trebui sa iasa din salariu. V-ati gandit vreodata de ce amanati un obiectiv pe care il considerati departe, cum ar fi pensionarea, pentru nevoile pe termen scurt? Pentru ca intr-o zi nu vei mai putea lucra si va veni un moment in care vei regreta ca nu te-ai gandit la asta inainte.

Cei mai multi oameni din pacate,  nu. Ei prefera sa mearga cu fluxul, gandindu-se ca timpul (sau banii) care le permit sa infrunte aceste lucruri mai tarziu, intr-un fel sau altul, vor veni, ca prin magie.

Banii se castiga greu.. Din acest motiv, pentru ca pretuim munca si, de asemenea, lucrurile care sunt importante , credem ca responsabilitatea este sa avem grija de ei si sa iau decizii bune cu ei.  Fa aici bani rapid: angajari videochat in Bucuresti.

De aceea nici nu speculam, pentru ca nu ne  place sa pariem cu produsul muncii si pentru ca, sa nu uitam, economisirea presupune si oprirea cumpararii de lucruri astazi pentru a face acest lucru in viitor. Nu ne place sa ne juca cu banii . Desigur, exista intotdeauna riscuri in viata si asta include investitii.

Cum poti castiga bani usor?

Deschideti un cont curent cu bonusuri in numerar

Verificati la banca dvs. locala pentru a vedea daca ofera bonusuri in numerar pentru deschiderea de conturi. Bancile organizeaza astfel de promotii tot timpul, asa ca luati niste bani reali rapid daca aveti nevoie. Nu va sparge banca (fara joc de cuvinte), dar va va oferi rapid 50 sau 100 USD – poate chiar mai mult – atunci cand aveti nevoie. Este posibil sa fie nevoie sa depuneti o suma minima de numerar (de obicei, in mii) pentru a va califica pentru aceste tipuri de conturi (dar nu intotdeauna).

Obtineti un mic microimprumut

Puteti obtine un imprumut pentru afaceri mici (foarte mic) pe Fundera sau Prosper daca sunteti in cautarea unui imprumut personal foarte mic. In functie de creditul dvs. si de situatia financiara si de angajare, va puteti asigura pana la cateva mii de dolari astfel.

Exista o multime de platforme care ofera aceste microimprumuturi mici. Trebuie sa le platiti inapoi, dar va poate ajuta daca sunteti in dificultate.

Realizati un webinar

Bine, suna intimidant, dar seminariile web sunt una dintre cele mai bune modalitati de a castiga bani rapid cu o afacere online. Vorbesti unui public foarte implicat. Daca va pozitionati corect si oferta, puteti castiga multi bani intr-o perioada foarte scurta.

GoToWebinar este de departe cea mai mare platforma. Webinar Jam este una dintre cele mai bogate platforme de functii. Indiferent cu ce ai alege, se reduce la cat de bine poti vinde. Este nevoie de practica, dar este vorba de bani rapidi in esenta. De asemenea, puteti oferi propriul dvs. webinar sau puteti continua sa va impartasiti experienta prin propriul canal YouTube.

Spalati masinile

Oamenii cauta mereu sa-si spele masinile. Ai putea fi o spalatorie auto mobila si un detalier fara a avea o locatie permanenta. Adresati-va persoanelor pe care le cunoasteti sau faceti niste fluturasi si puneti-le in cutiile postale ale vecinilor. Daca doriti sa va ocupati in serios, sustineti un site web de o pagina sau distribuiti carti de vizita. Puteti castiga bani in plus rapid facand acest lucru.

Facebook Comments