Beneficiile unui localizator GPS auto pentru flote

Beneficiile unui localizator GPS auto pentru flote

Beneficiile unui localizator GPS auto pentru flote

Pe masura ce clientii se asteapta la servicii mai bune, livrari mai rapide si urmarirea expeditiilor, a devenit imperativ pentru managerii de flote sa ramana in fruntea jocului.

Solutia cea simpla pentru optimizarea managementului unei flote este utilizarea sistemelor de localizare GPS auto.

Prin implementarea unui localizator GPS auto pentru flote, veti obtine acces si control fara precedent asupra intregii flote.

Accesarea si urmarirea flotei este doar unul dintre beneficiile pe care va puteti astepta sa-l obtineti de la un sistem de localizare GPS.

Principalele beneficii ale unui localizator GPS pentru flote

Optimizarea rutei

Un dispozitiv de monitorizare GPS ii ajuta pe manageri sa aiba date in timp real despre locatia fiecarui vehicul. Aceasta inseamna ca puteti alege ruta, care este cea mai eficienta din punct de vedere al consumului de combustibil, trimitand rutele ideale catre vehiculele flotei pentru a evita intarzierile cauzate de accidente, blocaje de trafic sau constructii.

Reduceti costurile cu combustibilul

Costurile cu combustibilul sunt una dintre cele mai mari cheltuieli atunci cand vine vorba de gestionarea flotei.

Controlul pretului combustibilului este aproape imposibil. Cu toate acestea dispozitivele de urmarire GPS va pot ajuta sa reduceti costurile si sa economisiti bani.

Sistemele de monitorizare GPS va ajuta sa reduceti banii cheltuiti pe combustibil eliminand functionarea la ralanti a vehiculului care poate fi cauzata de blocaje sau accidente in trafic, monitorizant soferii care depasesc viteza legala sau orice utilizare neautorizata a vehiculelor.

Acest lucru va ajuta sa controlati, sa accesati in mod eficient soferii flotei in orice moment, sa reduceti costul cu combustibilul si sa repartizati banii catre alte departamente utile.

Imbunatatiti siguranta flotei de vehicule

Odata cu implementarea sistemelor de urmarire GPS in flota, veti fi asigurat de masurile de siguranta sporite aduse de sistem.

Nu numai ca soferii vor fi mai atenti atunci cand stiu ca sunt monitorizati, dar veti sti si unde se afla orice vehicul daca are nevoie de asistenta.

Fie ca este vorba de motorul care s-a defectat sau de o urgenta, veti putea trimite asistenta rutiera soferilor.

Cresteti productivitatea

Sistemul de urmarire GPS monitorizeaza activitatea soferilor si urmareste locatia lor exacta. Acest lucru va ofera posibilitatea  sa urmariti cate ore lucreaza fiecare sofer in parte, va asigura ca soferii sunt proactivi, productivi si ca vor oferi rezultate exceptionale, deoarece sunt monitorizati.

Reduceti cazurile de furt

Nu exista nimic care sa-i descurajeze pe hoti sa fure decat faptul ca pot fi urmariti si, in cele din urma, urmariti penal.

Daca hotii stiu ca un vehicul are un sistem de urmarire, ar prefera sa renunte la el si sa-si asume o sansa cu un alt vehicul decat sa fie prinsi.

Daca observati ca traseul vehiculului a deviat, puteti utiliza alertele de notificare si datele de cartografiere pentru a va ajuta sa identificati locatia acestuia si sa informati autoritatile pentru o recuperare rapida.

Reduceti timpul de raspuns si oferiti un serviciu imbunatatit pentru clienti

Instalarea unui sistem de urmarire prin GPS va reduce timpul de nefunctionare atunci cand aveti de-a face cu clientii.

Acest lucru se datoreaza faptului ca puteti selecta cu usurinta vehiculul care este cel mai aproape de locatia clientului pentru a oferi servicii prompte si receptive.

Amintiti-va, un client multumit este cea mai buna reclama pentru o companie.

Cu toate aceste beneficii, este imposibil sa subestimati importanta unui sistem de urmarire GPS.

CargoTrack doreste sa va ajute sa intelegeti mai bine modul in care vehiculele unei flote functioneaza si sa va ajute sa gasiti modalitati mai bune de a gestiona sarcinile de lucru cu un sistem complex de urmarire a flotei prin GPS.

 

Facebook Comments