Accesorizează cu stil: Cum să alegi bijuteriile potrivite pentru tonul pielii tale

Accesorizează cu stil: Cum să alegi bijuteriile potrivite pentru tonul pielii tale

Accesorizează cu stil: Cum să alegi bijuteriile potrivite pentru tonul pielii tale

Bijuteriile sunt un element care oferă un plus de eleganță ținutei pe care o porți și au puterea de a transforma o ținută basic într-una complexă și stilată. Pe lângă faptul că armonizează plăcut trăsăturile feței, bijuteriile potrivite te pot face să te simți mai sigură pe tine și mai încrezătoare.

Cu toate acestea, să alegi bijuteriile potrivite nuanței tale de piele poate fi o provocare. Dacă nu alegi corect accesoriile, efectul poate fi total opus și pielea ta poate părea palidă, iar imperfecțiunile precum roșeața sau petele pigmentare vor fi evidențiate.

Iată cum poți să alegi bijuteriile potrivite în funcție de nuanța pielii

Înainte de a achiziționa un set de bijuterii pentru tine, e important să știi care este tonul pielii tale, astfel încât să alegi bijuteriile care să te avantajeze. Așadar, există trei tonuri principale de piele: cald, rece și neutru. Iată cum să le identifici:

Pielea cu ton cald are o nuanță gălbuie sau aurie, iar venele de la încheieturile mâinii au în general culoarea verde. Cu pielea caldă se potrivesc bijuterii metalice precum auriu, bronz sau cupru. Tonul de piele rece are o nuanță de roz sau albastru, iar venele sunt de obicei mov sau albăstrui. În cazul acesta se potrivesc nuanțe reci și metalice precum argintul. Pielea cu ton neutru este cea mai privilegiată, deoarece arată bine cu o diversitate de culori.

Dacă ai un ton de piele cald, poți opta pentru coliere în tonuri de auriu sau cu pietre semiprețioase turcoaz sau portocalii. De asemenea, cerceii lungi din bronz armonizează plăcut chipul – vezi aici cercei din aur care se potrivesc perfect pentru o persoană cu un ton al pielii cald.

Pentru un ton de piele rece, poți să optezi pentru bijuterii în culori reci, din argint, platină sau paladiu. Orientează-te spre accesorii cu pietre semiprețioase ca ametistul sau safirul.

Dacă ai un ton de piele neutru, ai norocul de a alege dintr-o gamă largă de culori și materiale care să îți pună în valoare trăsăturile. Atât culorile neutre, cât și cele puternice îți vor armoniza plăcut pielea. În cazul în care dorești un look classy, optează pentru un colier din perle sau, pentru ceva mai îndrăzneț, poartă brățări și cercei cu pietre semiprețioase în tonuri de rubin, ametist sau smarald.

În cazul în care dorești să surprinzi femeia din viața ta cu o bijuterie specială pentru o ocazie la fel de specială, pe site-ul bb-shop.ro găsești numeroase modele de accesorii potrivite tuturor vârstelor și tonurilor de piele. De asemenea, poți alege un card cadou de aici, perfect pentru a fi oferit cu ocazia aniversării sau căsătoriei.

În concluzie, ținând cont de sfaturile de mai sus și de nuanța pielii tale, vei putea să alegi bijuteriile perfecte pentru a-ți pune în evidență trăsăturile frumoase. În final, asigură-te că alegi să porți accesorii care îți plac și se potrivesc stilului tău personal.

Sursa foto: freepik.com

Facebook Comments