Probleme comune pentru Huawei P10 Lite

Probleme comune pentru Huawei P10 Lite

Probleme comune pentru Huawei P10 Lite

Majoritatea persoanelor care au nevoie de un smartphone, isi indreapta atentia spre telefoanele care au sistemul de operare Android. Cel mai de succes producator de pe piata este Samsung, insa Huawei vine tare din urma, iar telefoanele sale se vand intr-un numar foarte mare.

P10 Lite de la Huawei de exemplu, este unul dintre cele mai apreciate telefoane de gama medie de pe piata, are un ecran IPS LCD, are de-asemenea performante peste medie si este un smartphone care permite instalarea diferitelor aplicatii si jocuri.

Cei care detin un astfel de smartphone, sunt foarte incantati de cum se comporta P10 Lite, dar exista si unii utilizatori care s-au confruntat cu unele probleme, iar in continuare aveti posibilitatea de a descoperi cateva exemple.

 1. Display spart

Acesta este motivul pentru care majoritatea telefoanelor ajung in service, si in 99% din cazuri defectiunea are loc datorita utilizatorilor care nu si-au pastrat dispozitivele in husa, si care nu au aplicat o folie de protectie display Huawei P10 Lite pe ecranul telefonului.

Sunt sanse infime ca un telefon accesorizat cu o folie de protectie pentru display Huawei P10 Lite, si care este pastrat intr-o husa, sa aiba nevoie de o asemenea reparatie in urma unei cazaturi.

 1. Viteza lenta si decalaj

In departamentul de hardware, P10 Lite este probabil unul dintre cele mai bine cumparate modele din categoria gama medie. Este rapid si de incredere in majoritatea cazurilor, dar toate acestea, problemele ocazionale cu performanta nu sunt neobisnuite.

Unii dintre utilizatori au raportat ingheturi dupa deblocare, in timp ce altii au inregistrat scaderi de performanta in timpul rularii unor jocuri solicitante. Daca ati experimentat ceva similar, puteti face unele lucruri pentru a rezolva problema.

Reporniti dispozitivul. Daca nu va reactiona la procedura standard de oprire, puteti opri telefonul apasand butonul de pornire suficient de mult.

Stergeti partitia din cache. Urmati instructiunile de mai jos:

 1. Opriti dispozitivul.
 2. Apasati si mentineti apasate simultan tasta Volume Down si butonul Power.
 3. Cand telefonul porneste, utilizati Volume Down pentru a naviga in intregul meniu.
 4. Selectati modul de recuperare cu o singura apasare a butonului de pornire.
 5. Apasati butonul de pornire pentru a porni modul de recuperare. Ar trebui sa apara robotul Android cu semn de exclamare.
 6. Tineti butonul de pornire si apasati o data tasta de volum. Meniul ar trebui sa apara.
 7. Folositi butoanele de volum pentru a derula pana la „stergeti partitia din cache” si confirmati cu o singura apasare a butonului de pornire.

Lasati telefonul sa se raceasca o perioada, dupa care este necesar sa resetati dispozitivul pentru a-l readuce la setarile din fabrica. Pentru a face acest lucru, iata cum trebuie sa procedati:

 1. Deschideti setarile.
 2. Atingeti Backup & Reset.
 3. Alegeti Backup Now pentru a salva datele intr-un serviciu cloud. In plus, puteti face backup la datele dvs. pe un computer.
 4. Dupa ce este terminata operatiunea, in acelasi meniu alegeti Resetare telefon.
 5. Atingeti Stergeti toate si confirmati.
 6. Dispozitivul va reporni si va incepe procesul care ar trebui sa dureze mai putin de 5 minute.
 7. Acest lucru va restabili complet fiecare setare personalizata, asa ca asigurati-va ca faceti o copie de rezerva a datelor.
 1. P10 Lite se descarca foarte repede

Smartphone-urile in general nu rezista mult timp incarcate, iar P10 Lite nu este o exceptie; dar mentionam faptul ca unele dispozitive nu rezista nici macar de dimineata si pana seara incarcate.

In aceste conditii, utilizatorii trebuie sa acceseze setarile telefonului, iar la setarile bateriei sa vada care aplicatii consuma mai multe resurse, si sa dezactiveze aplicatiile respective.

Setarea unui nivel cat mai redus al luminozitatii ecranului, si activarea wifi, bluetooth si a datelor mobile doar atunci cand este nevoie, dupa care dezactivarea lor; sunt pasi care pot ajuta bateria sa reziste mai mult timp incarcata.

Daca aceste solutii nu remediaza problema, este probabil ca telefonul sa aiba nevoie de un acumulator Huawei P10 Lite nou.

Facebook Comments