La ce te ajuta Dropship Spy si cum il poti folosi in avantajul tau?

La ce te ajuta Dropship Spy si cum il poti folosi in avantajul tau?

La ce te ajuta Dropship Spy si cum il poti folosi in avantajul tau

Modul in care funcitoneaza Dropship Spy se va vedea clar  atat in ​​USD cat si in GBP. Iti arata care sunt preturile pe care concurentii le practica si toate detaliile importante despre concurenti. De asemenea, iti arata detalii despre alti membri Dropship Spy. Puteti vedea cate persoane au vazut produsul, l-au favorizat si l-au importat.

 

Modul in care anuntul este vazut pe Facebook. Aceasta functie a inclus ratingul pe baza de stele de angagement (mai multe despre asta mai tarziu in aceasta recenzie) al anuntului Facebook pe care l-au inclus ca exemplu.

 

Un exemplu de descriere a produsului. In coltul din stanga, puteti vedea un exemplu pentru descrierea produsului.

 

Exemple de reclame pe Facebook. Acestea va arata cateva exemple despre ce puteti include in anuntul dvs. Facebook.

 

Aceasta functie  va arata un exemplu de anunt Facebook. Cu toate detaliile despre acest anunt, inclusiv despre engagement, vei reusi cu siguranta sa obtii cele mai bune rezultate. In plus, puteti da clic pe „Vizualizati anuntul” pentru a vedea singur anuntul Facebook.

 

Puteti descarca cu usurinta recenziile. In dreapta, puteti descarca recenzii AliExpress si Amon. Puteti vedea care este pretul pe Amazon. Puteti vedea cu usurinta care este pretul atat pe site-ul Amazon SUA, cat si pe site-ul Amazon UK. In plus, puteti vedea evaluarile si numarul de recenzii pe care le-a obtinut produsul.

 

Aceasta functie  va arata cateva exemple de furnizor de dropshipping. Puteti vedea cu usurinta cativa furnizori care vand produsul. Au inclus o multime de detalii, cum ar fi cat sunt costurile de transport si scorul de feedback al furnizorului!

 

De asemenea toolul va arata cateva informatii pentru eBay. Au fost incluse cateva informatii despre cum fluctieaza pretul pe eBay si cate produse sunt vandute. Aproape la fel ca in cazul Amazon prezentat mai sus.

 

Aceste fucntii va ofera sfaturi despre publicul pe care ar trebui sa il vizati pe Facebook. Functia aceasta va ajuta de asemenea sa faceti anunturile mai profitabile. Puteti obtine foarte multe surse de inspiratie din aceste date. Cu siguranta acest lucru este minunat pentru incepatorii care nu stiu cum sa isi targeteze grupul tinta in campaniile pe retelele de socializare.

 

Noi iti recomandam sa cumperi Dropship spy group buy deoarece alaturi de Dropship Spy vei obtine si alte tooluri pentru SEO la fel de importante si vei avea acces la conturi premium de buna calitate, chiar daca vei plati un pret foarte mic.

 

Toolul  ofera exemple de influencer pe Instagram. Acest lucru este excelent daca doriti sa utilizati influentatori Instagram pentru reclama produselor dvs. Puteti vedea cu usurinta cativa influenceri pe care ii puteti contacta. Marele avantaj este ca va arata doar influencerii care se afla in interiorul nisei din produs!

 

Si ultimul avantaj este ca programul  va arata produse conexe. Acest lucru este grozav daca doriti sa vedeti ce sa mai vindeti in magazinul dvs. de nisa dropshipping. Sau puteti folosi acest lucru ca inspiratie cresterile de pret sau reducerile dvs.!

 

Toate aceste avantaje fac ca Dropship spy sa fie cea mai buna solutie pentru tine atunci cand vrei sa iti vinzi in mod corect produsele.

 

 

Facebook Comments