Istoricul chatului – Ce este si cum a aparut?

Istoricul chatului – Ce este si cum a aparut?

Istoricul chatului – Ce este si cum a aparut

Termenul „chat” este, de asemenea, cunoscut sub numele de mIRC sau Internet Relay Chat. De fapt, a inceput ca un simplu program de chat in timp real in anii ’60, chiar inainte ca internetul sa existe.

Internet Relay Chat a fost dezvoltat la sfarsitul anilor 1980 si este genul de conversatie cu care toti utilizatorii de computere sunt familiarizati. Internet Relay Chat a inceput cu doar aproximativ 12 utilizatori pe 38 de servere. Desi este posibil ca chat-ul sa fi inceput intr-un ritm mai lent, acum este una dintre cele mai populare activitati online pentru utilizarea internetului si a mesajelor text.

Istorie

Primele referinte de chat care au avut loc de fapt au fost in anii 1960. Desi Internetul nu a fost dezvoltat, a existat un program de chat in timp real care a permis utilizatorilor autorizati care erau interconectati la acelasi computer sa discute intre ei. Mesajele puteau fi trimise doar catre doi utilizatori simultan.

Cu toate acestea, utilizatorii de computere au trebuit sa stie care este adresa computerului, pentru a trimite mesajul. Internet Relay Chat a fost creat in 1988 de Jarkko „WiZ” Oikarinen. El a proiectat primul server de chat, in timp ce lucra la Universitatea din Oulu, Finlanda, in departamentul de stiinte ale procesarii informatiilor.

Numele primului server de chat a fost tolsun. Oulu.fi. Jarkko a inceput apoi sa contacteze alti prieteni pentru a crea si servere. Alte universitati, de asemenea, in curand a inceput sa creeze propriile servere. Jarkko a contactat rapid universitatile din Denver si Oregon, pentru a se putea conecta la servere pentru a face prima retea.

Odata ce reteaua a fost conectata, altii au inceput sa-si creeze propriile lor, ceea ce a dus la 40 de servere la nivel mondial in 1989.

Tipuri

Exista mai multe modalitati de a discuta in lumea tehnologica de astazi. Multi dintre netizenii mai tineri prefera sa foloseasca mesageria instant prin instrumente online, cum ar fi Yahoo Messenger, ICQ, AOL (American Online) sau site-uri de retele sociale, cum ar fi MySpace sau Facebook.

Unii utilizatori inca prefera sa chat-ul intr-o camera de chat sau chiar in forumuri unde puteti vorbi cu multi oameni simultan. Alte moduri in care generatiile mai tinere vorbesc pe chat, sunt cu ajutorul telefoanelor lor mobile. La Money Studio solutiile simple aduc beneficii rapide.

Functiona

Chat-ul poate avea o varietate de sarcini si functii in viata personala si de afaceri a unei persoane. Poate fi folosit pentru divertisment, pentru a vorbi cu prietenii sau chiar in unele cazuri nu atat de frecvente, cu vedete de cinema sau autori de carti.

Companiile vor trebui sa utilizeze retele speciale sau mesageri instant, astfel incat lucratorii sa poata comunica intre ei. Biroul de asistenta pentru afaceri sau personalul de asistenta tehnica utilizeaza chat-ul pentru a discuta cu clientii care au probleme cu computerele, banii sau conturile din magazin si multe altele. Chat-ul permite mai multe utilizari utile si este in prezent o parte foarte importanta a comunicarii.

Ce spune un model despre avantajele jobului in videochat

Sunt liber profesionist, autogestionat si automotivat. Daca nu esti, esti in linia de lucru gresita. Daca esti, iti va placea sa iti programezi propriile ore si rutine zilnice in jurul lucrurilor care conteaza cu adevarat pentru tine in viata ta.

Am timp sa-mi urmaresc adevaratele pasiuni si sa-mi consum energia in moduri mai semnificative.

Stiu ca atunci cand lucram cu norma intreaga la birou, mereu veneam acasa prea obosita pentru a-mi face cu adevarat oricare dintre hobby-urile mele. Timpul petrecut cu familia a fost fie inexistent, fie de calitate scazuta (ganditi-va la televizor). Am avut tot felul de proiecte in spate si nu am avut niciodata timpul sau energia sa termin ceva.

Interactionez cu tot felul de oameni diferiti de pe tot globul.mAm castigat incredere si stima de sine.

 

 

Suna contra-intuitiv? Nu ar trebui. Fanii trateaza modelele pe care le iubesc ca pe niste zeite. Vei primi tot felul de complimente pentru atributele tale fizice si personalitatea ta. Unii baieti buni iti vor da bacsis doar pentru a te angaja intr-o conversatie. Unii fani iti pot trimite chiar cadouri daca le permiti (prin servicii terte care va pastreaza locatia complet anonima).

Pot sa impartasesc experienta si cunostintele mele cu o comunitate minunata de modele. Cu experienta in industrie, vei invata cum sa spui ce este real si ce nu.

Va deveni mai usor sa identifici site-uri de camere bune si sa eviti orice inselatorie si poate chiar vei ramane pe langa o camgirl pentru a transmite cunostintele pe care le dobandesti in acest proces.

Modelingul webcam a fost o linie de lucru grozava pentru mine personal, dar nu este pentru toata lumea si vreau sa iei o decizie in cunostinta de cauza daca te gandesti sa devii tu insuti o camgirl de succes.

Facebook Comments