Halat de laborator de unică folosință pentru siguranța ta 

Halat de laborator de unică folosință pentru siguranța ta 

Halat de laborator de unică folosință pentru siguranța ta 

Un halat de laborator de unică folosință este foarte solicitat în laboratoarele majorității instituțiilor medicale, alimentare dar și în saloanele de înfrumusețare. Halatul de laborator de unică folosință, testat în timp, este fiabil și convenabil în practica de laborator. Halatele de unică folosință pentru laborator au o respirabilitate bună și sunt hipoalergenice.

Mânecile halatului de laborator sunt prevăzute cu elastic la manșetă. Produsele de unică folosință sunt realizate din polipropilena (SMS), 100% pes cu o densitate de 20 de g/mp. Polipropilena este cel mai răspândit și practic material pentru producerea halatelor de laborator.

Cu un astfel de material, se obține un raport optim de calitate (rezistența la uzură este suficientă pentru majoritatea lucrărilor de laborator, de până la cinci ore) iar prețul produsului, este la fel de important pentru finanțarea bugetară.

Halatul de laborator de unică folosință este prevăzut cu elemente de închidere cu capse albe din plastic și este croit cu guler. Închiderea halatului se face pe partea din față. Mânecile sunt lungi și închise la manșetă cu elastic.

Gulerul halatului de laborator nețesut este de aceeași culoare ca și halatul în sine. Greutatea halatului nu este mai mare de 20-30 g / mp. Într-un pachet de halate de laborator de unică folosințe se găsesc 10 produse, iar prețul este foarte accesibil pentru a utiliza în permanență astfel de produs.

De ce ai nevoie de un halat de laborator de unică folosință?

Halatul de laborator de unică folosință este conceput pentru a te proteja de substanțele chimice, de sângele și saliva pacienților bolnavi, de virusuri etc. Este utilizat în conformitate cu standardele sanitare pentru a menține igiena și curățenia. Convenabil și confortabil în timpul utilizării, halatul de laborator de unică folosință nu provoacă reacții alergice, este rezistent la alcali și acizi.

Halatele de unică folosință folosite cu mănuși și bonete medicale de unică folosință permit nu numai menținerea sterilității în laborator, ci și protejarea hainelor, mâinilor și părului personalului medical.

Împiedică pătrunderea agenților patogeni

Când lucrezi în laboratoare curate, utilizarea halatelor speciale pentru laborator, de unică folosință împiedică pătrunderea bacteriilor în organismul laborantului. Aceste proprietăți sunt importante pentru personalul medical din laboratoarele spitalelor și clinicilor private, dar și lucrătorilor din laboratoarele alimentare.

Produsele de unică folosință oferă un nivel sporit de protecție și împotriva umezelii. Halatul nețesut este acoperit pe o parte cu un strat de polipropilenă 100% și, pe de altă parte, păstrează textura filatului, care oferă confort atunci când este purtat.

Halatele standard europene de unică folosință sunt confortabile de utilizat, oferă protecție, au o serie de avantaje și respectă normele UE. Atunci când alegi un halat de laborator de unică folosință, acordă o atenție specială anumitor cerințe, cum ar fi, densitatea țesăturii, tipul de fixare, tipul de mâneci, steril/nesteril, culoarea halatului.

Diferențele între diferitele produse sunt legate de caracteristicile de procesare: cele sterile sunt utilizate în laboratoare, secții chirurgicale, săli de operații, dressinguri, săli de procedură, unde modul aseptic este extrem de important.

Un astfel de halat de laborator de unică folosință poate fi purtat nu numai de laboranții din domeniul medical sau alimentar, ci este un accesoriu de unică folosință și este adesea utilizat de către maseuri și lucrători din alte domenii conexe.

Facebook Comments