De ce sa angajezi o firma de servicii de curatenie pentru compania ta?

De ce sa angajezi o firma de servicii de curatenie pentru compania ta?

De ce sa angajezi o firma de servicii de curatenie pentru compania ta

Pentru cei care se intreaba de ce sa apeleze la  servicii curatenie Turda raspunsurile sunt in randurile de mai jos. Serviciile de curatenie se vor dovedi o afacere importanta atunci cand sunt selectate in mod corect.

Productivitatea imbunatatita

Curatarea de rutina a birourilor este menita sa asigure un mediu de munca sigur, sanatos si curat pentru toti angajatii si creste productivitatea. Mentinerea covoarelor curate nu numai ca va promova confortul personalului, in timp ce isi desfasoara activitatile zilnice in intreprindere, ci va favoriza, de asemenea, harnicia in randul lucratorilor.

Imbunatateste imaginea companiei

Impresia pe care biroul dvs. o prezinta fiecarui client care vine este un factor determinant, indiferent daca va fi dispus sa faca afaceri cu unitatea sau nu. In afara de a scapa de murdarie, pete si praf, curatarea covoarelor de birou le va lumina, pentru a oferi firmei tale un aspect bun care sa atraga clientii.

Promoveaza siguranta

Cand covorul se uzeaza daca nu a fost curatat mult timp, devine un pericol  care pune in pericol viata angajatilor. Pe de alta parte, covoarele murdare pot fi o sursa de afectiuni care determina lucratorii sa raspandeasca boala in cursul interactiunilor lor. Intrucat securitatea lor ar trebui sa fie prioritara, mentinerea unui covor curat in fiecare birou devine o necesitate, pentru a promova longevitatea acestor suprafete si pentru a proteja personalul de afectiuni si boli prevenibile. De asemenea, se vor reduce cazurile de absentism pentru programari la spital, ceea ce va asigura continuitatea operatiilor si rentabilitatea generala.

Imbunatateste calitatea aerului 

Covoarele joaca un rol semnificativ in absorbtia de poluanti, toxine si alergeni, ceea ce imbunatateste calitatea aerului din birou. Aceste elemente pot fi eliminate numai prin curatarea covoarelor, ceea ce va mentine curatenia si va crea spatiu pentru a absorbi mai multe dintre acestea. Investitia in covoare pentru birourile dvs. poate costa mai mult decat alte optiuni de pardoseala, insa curatarea lor va asigura rentabilitate o perioada mai lunga, facand ca mocheta sa fie o alegere potrivita.

Cat de des ar trebui sa va curatati covoarele profesional?

Exista o multime de avantaje pentru a va curata profesional covoarele. Covoarele care sunt bine ingrijite – inclusiv curatarea de catre un curatator comercial – dureaza mai mult, arata mai mult timp bine, fac performante si sunt in general mai curate si mai sanatoase pentru membrii familiei sau pentru angajati. Dar cat de des ar trebui sa va curatati covoarele profesional?

Expertii recomanda ca frecventa cu care ai covoarele curatate profesional depinde in parte de cat de mult sunt folosite covoarele tale.

Daca aveti doar covoare in dormitoarele dvs, evident ca nu vor fi foarte uzate pe tot parcursul zilei, deoarece majoritatea adultilor au tendinta de a petrece o parte mai buna a zilei in living, bucatarie si sufragerie. Daca aveti mochete in toata casa dvs., covoarele dvs. vor fi foarte uzate. Pe scurt, covorul care devine frecvent utilizat trebuie curatat profesional cel putin la fiecare sase luni. Covoarele doar pentru dormitor trebuie curatate de un profesionist cel putin o data pe an. Covoarele din birou ar trebui curatate o data la trei luni.

 

Facebook Comments