Cinci motive pentru care să le oferi invitaților tău mărturii la nuntă

Cinci motive pentru care să le oferi invitaților tău mărturii la nuntă

Cinci motive pentru care să le oferi invitaților tău mărturii la nuntă

Când vine vorba despre mărturiile de la nuntă, se pare că există două tipuri de cupluri: cei care iubesc tradiția și decid să o urmeze și cei care nu o au în vedere deloc pe parcursul evenimentului. Unii miri abia așteaptă să cumpere cutia perfectă pentru prăjituri la pachet sau să aleagă altă variantă din multitudinea de opțiuni existente, în timp ce alții nu sunt cei mai mari fani ai acestor mici surprize pentru invitați.

În schimb, mărturiile nu sunt doar o tradiție de ani de zile, ci sunt și un semn de apreciere pe care cei doi îndrăgostiți îl manifestă față de cei care au decis să fie alături de ei în seara lor specială. Să vorbim, totuși despre ce simbolizează mărturiile la nuntă și despre avantajele pe care acestea le au.

Un mod foarte bun prin care le mulțumești invitaților pentru participare.

Oaspeții tăi pot conduce sau zbura pe distanțe considerabile pentru a ajunge acolo în ziua ta cea mare și, de asemenea, îți vor oferi cu siguranță un cadou bine ales, își vor cumpăra haine noi și în mod sigur vor depune un efort pentru a celebra cu tine.

Sigur, le vei oferi un mesaj de mulțumire, dar mărturiile sunt o modalitate mai rapidă și mai distractivă prin care îți poți arăta aprecierea pentru dorința lor de a participa la momentul de sărbătoare.

Poți împărtăși tratările și mărturiile tale preferate.

Dacă le prezinți mereu prietenilor tăi prăjituri delicioase de la brutăria locală sau dacă tu și soțul tău aveți un playlist special de cântece prețioase, acum este șansa de a le prezenta invitaților aceste lucruri.

O nuntă este o reflectare a imaginii voastre de cuplu, iar aceste mici elemente sunt considerate mici părți ale iubirii voastre. Multe cupluri aleg ca mărturii miere, în borcănașe elegante, care îi lasă pe invitați cu un gust dulce și la propriu și la figurat.

Este tradițional.

Cuplurile le-au oferit invitaților dulciuri, migdale și cadouri de secole. Nu e nicio rușine să vrei să faci parte dintr-o tradiție atât de onorata de generații întregi de oameni. În timp ce mulți ar crede că această practică s-a cam demodat în ultimii ani, la sfârșitul serii, mulți invitați speră la acest cadou special de despărțire, și se vor bucura nespus să îl primească.

Este o oportunitate de a da ceva înapoi.

Bomboanele, borcănașele cu miere și fotografiile sunt cele mai cunoscute opțiuni de mărturii alese de cupluri. Ele oferă ocazia perfectă prin care să le amintiți oamenilor de seara specială pe care ați petrecut-o alături de ei.

În cazul în care nu știți ce tip de mărturii să alegeți pe site-ul nostru veți găsi o multitudine de opțiuni superbe, care se vor potrivi cu personalitatea cuplului și care să vă întregească momentul special. Pe de altă parte, vă prezentăm mărturii borcane cu miere, care sunt unele dintre cele mai apreciate în ultimii ani și care în mod sigur îi vor încânta pe invitați din toate punctele de vedere.

Facebook Comments