Cele mai bune aplicatii de intalniri

Cele mai bune aplicatii de intalniri

Cele-mai-bune-aplicatii-de-intalniri

La fel ca atat de multe domenii din viata noastra de zi cu zi, smartphone-ul influenteaza si modul in care flirtam si cunoastem noi parteneri. Acum este considerat complet normal sa-ti cauti partenerul de vis online. Aplicatiile de intalniri online se bucura, de asemenea, de o popularitate din ce in ce mai mare.

Atractia intalnirilor online pe telefonul smartphone este cu siguranta simplitatea aplicatiilor de flirt, selectia uriasa de potentiali parteneri de intalniri si perspectiva de a face noi si interesante cunostinte rapid si usor – in mod ideal chiar si in imediata apropiere. In cazul in care vrei sa folosesti telefonul in siguranta, ai nevoie de protectie, iar noi recomandam huse iPhone. 

Tinder – „Glisati” pana cand degetele va stralucesc

Tinder este in continuare cea mai cunoscuta aplicatie de intalniri din lume, in mare parte gratuita. In acelasi timp, Tinder este, de asemenea, responsabil pentru hype-ul de intalniri de pe smartphone-uri. Principiul incercat si testat Tinder este usor de explicat: aici, flirturile potentiale sunt sortate in conformitate cu principiul „fierbinte sau nu”.

Daca va place, pur si simplu glisati profilul spre dreapta, in timp ce glisarea spre stanga inseamna ca nu exista niciun interes. Alternativ, puteti utiliza butonul inimii pentru a da un like sau atingeti X rosu daca candidatul este exclus.

Lovoo – Intalniri cu Flirt-Radar

Ca o alternativa populara la Tinder, Lovoo este, de asemenea, una dintre cele mai utilizate aplicatii de flirt din Europa.  Folosind radarul de flirt, puteti vizualiza persoane singure care doresc sa flirteze in imediata vecinatate si sa va faceti clic prin profilurile lor.

Principiul stergerii cunoscut de la Tinder isi are locul sau permanent la Lovoo ca asa-numitul „joc de match”. Spre deosebire de Tinder, totusi, cu Lovoo este de asemenea posibil sa luati contact cu o persoana cu care nu aveti „match”.

Si cu Lovoo este vorba despre aspect. Desi descrierile profilului pot fi alimentate cu informatii personale in sensul unui profil si completate cu un text descriptiv mic, nu este posibila nici o reprezentare detaliata a persoanei sau a personalitatii. In consecinta, este vorba in principal de fotografiile de profil.

Badoo – Flirteaza si cunoaste oameni noi

Badoo este disponibil in 190 de tari din intreaga lume. Aplicatia este, de asemenea, foarte populara in Europa. Exista diferite moduri de a cocheta si de a va cunoaste. Una dintre cele doua functii principale este afisarea imprejurimilor single-urilor din vecinatate.

Cel de-al doilea si cel mai promitator mod de a intra in conversatie cu noii membri Badoo se afla in asa-numitul „joc cu succes direct”.

Si aici intalnesti binecunoscutul principiu da / nu. Profilurile care iti plac sunt marcate cu tine. altii primesc un X. Daca exista un „match”, ceea ce Badoo inseamna „lovitura directa”, acesta poate incepe cu chat, flirt si o posibila intalnire la o data.

Candidat – Jocul creativ de intalniri cu intrebari si raspunsuri

Cunoasteti-va diferit – acesta este motto-ul jocului de intalnire Candidat. In loc de colectarea obisnuita a meciurilor prin glisare, creativitatea si un varf de umor sunt necesare cu aceasta aplicatie de intalnire. Articolul „Gifuri haioase” cu primele 6 aplicatii amuzante este garantat pentru a oferi inspiratie.

 

 

Facebook Comments