Ce masuri ar trebui sa aiba un pat dublu?

Ce masuri ar trebui sa aiba un pat dublu?

Ce masuri ar trebui sa aiba un pat dublu?

Piata actuala ne ofera posibilitatea de a putea gasi un pat dublu de aproape orice dimensiune. Este adevarat ca exista masuri standard de pat dublu de latime si lungime, dar si principalele marci au dezvoltat diferite modele si combinatii de masuri care se potrivesc tuturor tipurilor de nevoi.

Un pat dublu este unul in care dorm doua persoane. Dimensiunea si dimensiunile acestui pat vor depinde de marimea persoanelor care il vor folosi. Prin urmare, este necesar sa putem avea o mare varietate de posibilitati de toate dimensiunile.  Paturi Domicilio.ro este locul in care vei gasi numeroase paturi.

Tipuri de paturi

Inainte de a vorbi despre masurile de pat dublu, trebuie sa facem o mica clasificare cu tipurile de paturi pe care le putem gasi pe piata. In acest sens, in functie de aspectele si caracteristicile sale, avem o gama larga de tipuri din care sa alegem.

  • Patul canapea: Sunt paturi compuse din 2 parti principale care sunt unite printr-un suport. Baza patului este realizata din lemn si este situata direct pe podea. De asemenea, este de aproape un metru inaltime, cu un capac care se ridica si un spatiu pentru a stoca si stoca tot ce doriti. Prin urmare, este un pat foarte practic si functional.
  • Pat modular: Aceste paturi sunt special concepute pentru a economisi spatiu si pentru a gestiona mai bine dezordinea unei camere. Un pat care este introdus sau integrat in acelasi modul al unei piese de mobilier, astfel incat intregul set sa fie o singura piesa. Exista paturi modulare de diferite dimensiuni, culori si stiluri.
  • Patul trundle: Patul trundle este un pat mobil la care se poate adauga un alt arc de cutie dedesubt. Ca si patul modular, ne permite sa economisim mult spatiu in camera. O piesa de mobilier foarte functionala, care vine la indemana in camerele pentru copii sau in camerele de oaspeti.
  • Patul “vechi”: Patul “vechi” ne duce inapoi la imaginile paturilor vechi si traditionale de secole. De obicei, este realizat din lemn de inalta calitate si decorat cu motive artistice sau gravuri metalice. Are patru stalpi din lemn sau metal care sustin ecranul superior si ofera patului un fel de adapost. Paturi care dau camerei un stil clasic si luxos.
  • Patul canapea: Patul canapea este de obicei invelit cu o textura autentica sau imitatie de piele si este foarte functional, deoarece este conceput pentru a putea stoca lucrurile in interior. Fara a merge mai departe, are un spatiu mare sub baza. Atunci cand functioneaza cu un sistem hidraulic, baza este ridicata confortabil si usor.
  • Canapea extensibila: Este elementul clasic care serveste ca canapea in timpul zilei si poate fi transformat intr-un pat pe timp de noapte. O piesa de mobilier foarte functionala pentru case mici si cu care putem economisi mult spatiu. Ele vin la indemana in camerele de oaspeti, iar unele dintre ele vin deja cu salteaua inclusa.
  • Patul fotoliu: Mai mult decat un tip de pat, este o saltea captusita care este utilizata pentru dormit si care poate fi pliata.

Sfaturi pentru aranjarea mobilierului

Echilibrul este intotdeauna important in decorare si niciodata mai mult decat atunci cand aranjati mobilierul si alte obiecte in camera dvs. de zi. Luati in considerare atat dimensiunea, cat si amplasarea diferitelor piese, asigurandu-va ca nu grupati toate piesele mari sau mici intr-o zona sau intr-o parte a camerei, ceea ce poate face spatiul sa se simta deformat si putin nelinistitor. De asemenea, asigurati-va ca exista o varietate de forme – daca aveti locuri drepte, de exemplu, luati in considerare o masuta de cafea rotunda.

Unul dintre cele mai importante lucruri de luat in considerare atunci cand aranjati mobilierul in orice camera este fluxul de trafic. Oamenii nu ar trebui sa se impiedice de mobilier, sau unul de altul, pentru a trece prin camera. Asigurati-va ca exista cativa picioare (dati sau luati cativa centimetri) intre masuta de cafea si canapea si intre scaune. Creati o cale clara, astfel incat oamenii sa poata merge de la un capat la altul al camerei fara dificultate.

Covoarele de zona apartin sub mobilier – toata mobila, daca o puteti gestiona. Expunerea unor pardoseli in jurul marginilor camerei este in regula, dar atunci cand utilizati un covor, asigurati-va ca este suficient de mare incat toata mobilierul dintr-un aranjament de scaune sa se poata sprijini pe el. Cel putin doriti ca picioarele din fata ale pieselor mari sa stea pe covor (spatele poate fi pe podea, daca este necesar).

Cand vine vorba de masute de cafea, de cele mai multe ori, mai mare este mai bine. O masuta mare de cafea in mijlocul unei zone de relaxare este excelenta atat pentru estetica, cat si pentru functionalitate. Actioneaza ca o ancora pentru camera si lasa mult spatiu pentru ca oamenii sa puna jos bauturi sau pentru ca tu sa expui accesoriile preferate.

O masa mare ofera, de asemenea, acces mai usor de pe scaunele din jurul ei. Acestea fiind spuse, asigurati-va ca lasati suficient spatiu intre scaune si masuta de cafea pentru ca oamenii sa treaca prin ele (aproximativ 18 inci). Iar daca nu gasiti o masuta mare potrivita, doua mese mai mici sau o alta alternativa de masuta de cafea pot fi un bun inlocuitor.

Facebook Comments