Care sunt cele mai utilizate aplicatii pentru telefon?

Care sunt cele mai utilizate aplicatii pentru telefon?

Care sunt cele mai utilizate aplicatii pentru telefon?

Iti prezentam cele mai des folosite aplicatii pentru telefon:

IFTTT

IFTTT este, evident, una dintre cele mai utile aplicatii din toate timpurile. Este o aplicatie care creeaza comenzi pentru a efectua automat un set de sarcini fundamentale. Lucrul grozav despre utilizarea acestei aplicatii este numarul mare de servicii, produse si aplicatii care sunt disponibile in mass-media.

In plus, il poti folosi pentru a aprinde luminile inteligente in jurul casei tale, pentru a salva imagini de pe Instagram si pentru a le incarca in Dropbox. De fapt, exista chiar si asistenta pentru Google Assistant. Nu dureaza mult sa inveti cum sa-l folosesti. In cele din urma, IFTTT este o optiune care trebuie incercata pentru oricine doreste sa-si automatizeze mai usor dispozitivele si tehnologiile de acasa inteligent.

WiFiAnalyzer

WiFiAnalyzer este un analizor WiFi open source. Va permite sa vedeti conexiunea voastra Wi-Fi, precum si alte conexiuni din zona generala. Exista o serie de motive pentru care ai avea nevoie de asa ceva. Puteti vedea daca Wi-Fi-ul dvs. partajeaza un canal cu alte retele (ceea ce poate afecta conectivitatea si viteza).

In plus, puteti identifica si retele Wi-Fi din apropiere, puterea semnalului grafic si alte activitati. Este important sa stiti daca doriti sa profitati la maximum de Wi-Fi-ul de acasa. Acesta este, de asemenea, gratuit! Nu uita sa iti protejezi corespunzator telefonul cu huse Oppo.

Tasker

Tasker este una dintre cele mai puternice aplicatii. Tasker va permite sa creati activitati automate pentru a face o varietate de lucruri. Este dificil de exprimat ce poate face aceasta aplicatie, deoarece poate face aproape orice.

Mai mult, are 200 de operatiuni incorporate pe care le poti folosi sau le poti crea pe ale tale. Exista, de asemenea, o multime de aplicatii cu suport Tasker, precum si pluginuri pentru a extinde functionalitatea. Cu toate acestea, exista o raza mare de invatare. Aceasta nu este cu siguranta cea mai usor de utilizat. Dar functioneaza grozav odata ce o intelegi.

TickTick

TickTick este printre cele mai bune aplicatii pentru lista de activitati si, de asemenea, cele mai utile aplicatii. Puneti sarcini si aplicatia va reaminteste sa le faceti. In plus, il puteti configura pentru lucruri precum lliste de cumparaturi si alte lucruri.

Aceasta aplicatie are si colaborare. Puteti partaja sarcinile cu familiile sau colegii, dupa cum este necesar. In plus, are un calendar, gadget-uri si functii de luare de note. Versiunea gratuita are mai multe functii decat ai avea nevoie pentru o utilizare ocazionala. Versiunea platita este intr-adevar doar pentru cazuri extreme de utilizare in afaceri.

Solid Explorer

Solid Explorer este un manager de fisiere si un browser excelent. Acesta este proiectat pe baza designului materialului si il face foarte usor de utilizat. Pe langa navigarea obisnuita, veti avea si optiunea de a va accesa serviciile de stocare online daca le utilizati.

In plus, veti putea accesa clientii FTP, SFTP, WebDav si SMB/CIFS. Exista chiar si acces root daca aveti nevoie de el. Pe scurt, este o aplicatie puternica, care este, de asemenea, usor de utilizat. Va trebui sa platiti dupa perioada de incercare de 14 zile, dar toata lumea are nevoie de un manager de fisiere, iar acesta este foarte bun.

 

Facebook Comments