5 idei de proiecte handmade de toamnă

5 idei de proiecte handmade de toamnă

5 idei de proiecte handmade de toamnă

Vremea răcoroasă a venit, și ce activități pot fi mai potrivite pentru serile lungi de toamnă decât proiectele handmade? Fie că le faci din pasiune sau pentru a obține sau recicla obiecte în final, e un mod excelent de a-ți pune la bătaie ideile și creativitatea. Hai să afli împreună cu noi 5 idei de proiecte DIY pe care le poți face chiar și fără experiență!

Iată câteva proiecte pe care le poți încerca toamna aceasta

 

  1. Frunze decupate

Acum este momentul că în loc de hârtia colorată pe care o folosești de obicei la proiecte să folosești frunze colorate. Asigură-te că ai frunze destul de groase și de mari ca să poți obține forme haioase. De asemenea, poți lua niște perforatoare cu model de aici, de pe Biroticienii.ro, pentru a face proiectul și mai amuzant. Iar copiii vor adora acestă activitate!

  1. Dovleci cu pene

Poate suna ciudat, însă o metodă de a decora creativ dovlecii de toamnă este să lipim pene pe ei. Cu cât mai mari și mai colorate, cu atât mai bine! Primul pas este să mergi la vânătoare de pene prin parcuri sau prin cartier, sigur vei găsi multe! Apoi trebuie doar să iei niște lipici și să le lipești ordonat (sau nu) pe dovleac. 

  1. Turn de flori și dovleci

Fie că dai o petrecere în aer liber sau vrei pur și simplu să-ți decorezi casa pentru toamnă, o idee foarte bună este să creezi un turn de flori și dovleci. Folosește niște țepușe de lemn sau de metal pentru a face trei dovleci să stea unul peste altul, apoi culege flori de toamnă și aranjează-le în jurul lor. Poți folosi și ghirlande sau crenguțe, totul depinde de creativitatea ta!

  1. Coroniță împletită

Cine spune că putem face coronițe doar primăvara sau de Crăciun? Creează-ți propriul proiect handmade cu o coroniță împletită din lână. Se va asorta perfect cu puloverele pe care le vei purta când vine vremea rece! Bineînțeles, poți să alternezi lâna de diferite culori sau chiar să adaugi extra decorațiuni precum frunzele despre care vorbeam mai devreme, fundițe din diverse materiale sau flori din fetru.

  1. Dovleci textili

Dacă nu ai de unde să iei dovleci adevărați și colorați, nu te îngrijora! Poți să-ți faci oricând propriii dovleci din materiale textile. Strânge câteva haine și pături vechi pe care nu le mai folosești, taie-le în bucăți și fă rost de câteva mingi de baschet sau tenis. Tot ce ai de făcut este să strângi materialul în jurul mingii și să îl lipești sus și jos pentru a-l îmbrăca frumos. Că și la celelalte proiecte handmade, poți să adaugi extra decorațiuni, fundițe, fructe sau flori.

 

Așadar, nu îți face griji că te vei plictisi toamna aceasta! Ia notițe din ideile noastre de proiecte DIY pentru toamnă, cheamă copiii, nepoții și prietenii, și fii gata să vă distrați la maxim! Bineînțeles, puteți combina ideile pentru a obține proiecte și mai interesante sau le puteți adapta după gustul vostru. Iar dacă ai nevoie să mergi la o petrecere cu tematică de toamnă sau de Halloween, poți chiar să impresionezi cu decorațiunile făcute de tine!

Sursă foto: Pixabay.com

Facebook Comments