Solutii Ai – inteligenta artificiala eficienta in webdesign

Solutii Ai – inteligenta artificiala eficienta in webdesign

Solutii Ai – inteligenta artificiala eficienta in webdesign

Designs AI este o solutie multifunctionala puternica, bazata pe AI, pentru utilizatorii fara abilitati de design si designeri web care trebuie sa creeze sabloane frumoase in cateva minute. Poate face o serie de lucruri vitale pentru prezentarea brandului online si public, inclusiv:

  • Sigla
  • Video
  • Proiectare
  • Speech

Are, de asemenea, un creator de grafica, potrivire de culori si pereche de fonturi.

Este o solutie versata care furnizeaza generatoare si indeplineste standardele si cerintele actuale. De exemplu:

  • Logomaker prezinta utilizatorilor linii directoare de stil si naratiuni ale marcii.
  • Videomaker preia continutul din articole, postari si scripturi text si il transforma in videoclipuri editate complet in mai mult de 20 de limbi.
  • Speechmaker converteste scripturile text in voce off care accepta mai multe limbi.
  • Designmaker ofera un loc de joaca intuitiv cu peste 20.000 de sabloane care pot fi editate in cateva secunde.

Desi nu poate genera o macheta pe cont propriu folosind promptul dvs., ofera totusi cateva instrumente excelente de inteligenta artificiala care simplifica in mod dramatic fluxul de lucru de proiectare web. Pe pretsite.ro gasesti solutii web avantajoase.

Zyro

S-au dus zilele lui “Lorem Ipsum”. Desi acest instrument online incredibil a salvat milioane de designeri web de la pierderea timpului creand text fals, nisa avanseaza. Astazi, daca aveti nevoie de un fragment de text pentru site-ul dvs. web, puteti beneficia de instrumente bazate pe inteligenta artificiala care genereaza ce care pot fi citite de om. Si Zyro este unul dintre aceste instrumente.

Aceasta masina de continut alimentata de inteligenta artificiala genereaza o copie unica si personalizata, inclusiv titluri de blog, in cateva secunde, pe baza setarilor dvs. Antrenat pe milioane de resurse, urmeaza cele mai bune practici online de copywriting si SEO.

In plus, poate veni cu continut pentru paginile Politica de confidentialitate, Politica de rambursare si Termeni si conditii, care sunt componente cruciale ale proiectelor web in multe nise, inclusiv SaaS, comertul electronic, reviste digitale etc.

Uizard

Dupa cum spune sloganul lui Uizard, nu este necesara nici o experienta in proiectare.

Acest instrument exceptional bazat pe inteligenta artificiala pentru designeri web, necesita abilitati si experienta zero in design pentru a crea site-uri web cu o estetica frumoasa, caracteristici placute pentru ochi si experienta remarcabila. Cu Uizard, clientii isi pot schita ideile desenate manual si le pot transforma in versiuni digitalizate viabile si care arata excelent, in cateva minute. Este urmatoarea generatie de creatori de site-uri populare drag-and-drop.

Daca nu aveti o schita, puteti afisa platformei mai multe capturi de ecran cu interfetele care va plac. Asistentul AI va genera automat un stil unic de design UX si va va oferi o baza solida pentru a merge mai departe.

Uizard poate crea interfete pentru aplicatii mobile si site-uri web, de la pagini de destinatie mici pana la proiecte masive de comert electronic si aplicatii web. Acesta acopera diverse scenarii aplicabile managerilor de produs, designerilor UX, fondatorilor de startup-uri, consultantilor si dezvoltatorilor.

Sketch to Code

Creat de Microsoft, acest instrument remarcabil alimentat de AI castiga popularitate in comunitatea web destul de rapid. Are deja o baza uriasa de fani care isi exploateaza potentialul de a simplifica procesele fluxului de lucru si de a depasi limitele.

Se spune ca Sketch to Code a fost antrenat pe milioane de imagini. Prin urmare, ar trebui sa va asteptati la unele rezultate de top de la acesta. Intr-adevar, aceasta solutie AI functioneaza bine atunci cand recunoaste elemente de design web desenate manual, cum ar fi o caseta de text sau un buton pe hartie si le traduce in versiuni digitale stabilite pe foi digitale. Puteti chiar sa transformati wireframe-ul paginii web intr-un aspect digital in cateva secunde.

Asta nu este tot. Aceasta versiune digitala va avea o versiune HTML, astfel incat web designerii sa poata desena un wireframe UI si sa-l transforme intr-un prototip functional, fara abilitati tehnice si experienta in programare.

Ce este interfata cu utilizatorul?

In domeniul designului industrial al interactiunii om-calculator, o interfata cu utilizatorul (UI) este spatiul in care au loc interactiunile dintre oameni si masini. Scopul acestei interactiuni este de a permite operarea si controlul eficient al masinii din partea umana, in timp ce masina furnizeaza simultan informatii care ajuta la luarea deciziilor operatorilor. Exemple ale acestui concept larg de interfete cu utilizatorul includ aspectele interactive ale sistemelor de operare ale computerelor, unelte de mana, comenzile operatorului de masini grele si proceselecontroale. Consideratiile de proiectare aplicabile la crearea interfetelor cu utilizatorul sunt legate de sau implica discipline precum ergonomia si psihologia.

In general, scopul proiectarii interfetei cu utilizatorul este de a produce o interfata cu utilizatorul care sa faca usoara, eficienta si placuta (usor de utilizat) operarea unei masini in modul care produce rezultatul dorit (adica utilizare maxima). Acest lucru inseamna, in general, ca operatorul trebuie sa furnizeze o intrare minima pentru a obtine rezultatul dorit si, de asemenea, ca masina minimizeaza iesirile nedorite pentru utilizator.

Facebook Comments